Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d6d250d91bf0f166c5ae5ba1425cc988

Fra Hyde Park til Kanada

Hjemme i Sylling på juleferie, fikk endelig Arne Martin Moen (tv), som jobber i London, prøve seg på godt vinterføre sammen med faren Truls Moen.

- Vi pleier å møtes noen kamerater i Hyde Park for å trene rulleski, forteller Arne Martin. Gradestokken viste 14 minusgrader i løypekrysset ved brua som skiller løypene mot Fallet og Nykjua/Saga-området.
- Vi møtte også en elg i dag. forteller Truls Moen. – Den krysset sporet bare noen få meter fra en skiløper.

- Skiveteranene på Øverskogen, Einar Riis og Øivin Narjord var på plass i de trikkeskinnlignende løypene for å teste formen. Riis, snart 80, har planer om å gå Birken igjen. - Jeg blir jo yngst i den klassen nå, sier han og gliser. - Holder kneet, så melder jeg meg også på ski-VM for veteraner. Han har tatt flere medaljer i VM før. Narjord har lagt opp trenergjerningen, men kjenner vi han rett er han på startstreken i Birken også neste år.

Til tross for stive kuldegrader (minus 17 på Eiksetra i morges!), var det mange som benyttet seg av trikkeskinnsporene som gutta i Lier Kommune hadde preparert. Foreløpig må skiløpere, med utgangspunkt fra Tranby Idrettspark med Solli som ett av turmålene, nøye seg med klassisk spor. Ellers er det blant annet, kjørt opp løyper både fra Lierbyen opp mot Reistad og Gullaug stasjon, fra Gjellebekk innover Kjekstadmarka, foruten løypenettet med utgangspunkt i nevnte Kanada og selvfølgelig Eggevollen/Eiksetra.

Til tross for kulda, er det ingen grunn til å la skiene stå hjemme. Kler du deg godt, får du en fin opplevelse. Nå er  vinterlandskapet på sitt vakreste --

GOD TUR!

Mer info på Løypetelefonen, 815 50690

1/4 (resized_DSC_2679.jpg)
2/4 (resized_DSC_2681.jpg)
3/4 (resized_DSC_2682.jpg)
4/4 (resized_DSC_2683.jpg)
Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode