Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 894ee63b7823151b9fe76a7cc6850ba4

Bål langs skiløypa

Familien Tollefsen fra Tranby var blant de mange liunger som prøvde skiene i helg. Rundt bålet i sola var det nesten påskestemning på ei av myrene i Kjekstadmarka. – Vi bor opp ved Kraft, men valgte Kjekstadmarka dag, sa en storfornøyd Roger Tollefsen til Liernett.

Familien bor nær løypenettet innover til Oppsahlsetra og Solli, men synes det er bedre plass i Kjekstadmarka.. Døtrene Kjersti og Ingrid, samt mor Randi Ljøsne Tollefsen koste seg ved bålet.

Ros-hytta er svært populær, ikke bare for folk fra Tranbyområdet, men også fra Asker og selvsagt Spikkestad.

Svein Svanberg har vært med i hyttestyret siden hytta ble bygd i 1971. – Vi har så mange frivillige at det kun blir ei helg på hver gruppe. Hytta er åpen hver søndag fra august til april.

Odd Jacobsen fra Tranby har også oppdaget løypene med sin snille profil øst for Liertoppen. Den morgenfriske skitrimmeren var ute i den samme løypa klokka kvart over sju på lørdag og fikk med seg soloppgangen!

Tur-retur ROS-hytta er distansen omkring ei mil, mens rundturen via hytta er cirka 15 km. Den byr på noen morsomme og utfordrende utforkjøringer like før man kommer ned til myrene igjen.

Og på parkeringsplassen var det fullt, og mange måtte parkere ned mot Liertoppen.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode