Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f8f1a1810c7c5f8aa575c43913d215ce

Et splittet Ap i polsaken?

- Det er ønskelig fra politisk hold og stedsutvikle Lierbyen som sentrum i fremtiden, skriver Paul Chr. Justad (Ap) i en kommentar til Liernett i dag, mens hans partikollega Bård Strand (tv på bildet) mener det er best å få polet på plass og sier derfor ja til Liertoppen

Justad skriver i sin kommentar at et pol bør legges til Lierbyen. - De som sier ja til pol på Liertoppen er samtidig med på å forhindre den utviklingen som er ønskelig for Lierbyen. I dag kan det være rett å legge til rette for pol på Liertoppen, men ikke om 5 år da vi forhåpentligvis har et Lierbyen vi kan være stolte av å ha vært med å utviklet i riktig retning. Mitt standpung er og blir for evig tid pol til Lierbyen eller ingen pol denne gang, vi skal ikke legge oss på kne for de , men de for oss da de om noen år ber på sine knær om å legge det til Lierbyen.

-  Det er ikke slik at jeg er i mot et pol på Liertoppen. Det er slik at jeg helst vil ha det i Lierbyen. Men likevel er det bedre å få polet på plass i Lier - enn å ta en kamp som ikke kan vinnes, sier Aps Bård Strand tiil Dt nett i dag.
Han understreker samtidig at Aps representanter får stemme fritt.
- Dette er et næringspolitisk spørsmål, ikke et alkoholpolitisk. Dessuten er det tradisjon for å få tak i alkohol på Lierskauen uansett, fleiper Strand.

I SV er holdningen den samme som i Ap, ifølge Dt nett
- Bedre med pol på Liertoppen enn ingenting.
Jeg kommer til å stemme for Liertoppen. Selv om jeg helst ville hatt det i Lierbyen, sier SVs Anita Drevdal til Dt nett

Kristelig Folkeparti har tidligere vært i mot polutsalg, mens vi foreløpig ikke har fått svar på hva Uavhengig Folkeparti vil svare på Vinmonopolets søknad til Lier Kommune om etablering av utsalg på Liertoppen.

Forrige artikkel:Bilder fra PlantebørsenNeste artikkel:Smadret Steinberg
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode