Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

- Kommunen har gitt blaffen

Terje Fugleberg, butikksjef hos Rema i Lierbyen, mener det må tilrettelegges for parkering for kundene i sentrum

Når Liernett ber om en kommentar til synspunkter i poldebatten i Kommunestyret, der parkeringsforholdene i Lierbyen ble ansett som et ankepunkt mot å etablerere et utsalg Lierbyen, fyrer han løs: - Kommunen har gitt blaffen i parkeringsforholdene mange år, sier en irritert butikkleder. -  Det er jo nok parkeringsplasser her, dersom man villeregulere dem man hadde. Man kunne ansette folk til å kontrollere kortstidsplassene. De kommunalt ansatte, som okkuperer plassen mot nord hver dag, kan jo parkere ved Gamle stasjon og ved Haugestad.
- Men på lørdager er det vel god plass?
- Folk handler polvarer hele uka, svarer han kjapt.
Fugleberg sier at han ikke har vært i kontakt med Lier Stedsutvikling på flere år --

Han innrømmer at et manglende polutsalg neppe vil ødelegge altr for mye for dagligvarebutikkene, men han er har stor sympati for småbutikkene.

- Nå er vel "toget gått" for et vinmonopol i Lierbyen, sier Hanne Mossefin (på bildet under), som driver fotobutikken i Bakerikvartalet. Sammen med flere andre næringsdrivende var hun til stede da saken ble vedtatt i går. Og hun er veldig skuffet etter at det kom positive signaler som lå i vedtakene i hovedutvalgene.

6 kommentarer

Torsdag 19. april 2007 10:18: Kame Ramann
Lierbyen er en av disse gjenglemte lommene der lykkelige mennesker kan sette fra seg bilen gratis og uten tidsbegrensning.

Rett nok står det her og der at parkeringstiden ikke skal overskride to timer, men i byen Gud glemte er det ingen som passer på at ikke samme bil står på samme sted ved solnedgang som da sola steg opp over Sørumåsen.

Kjempetakk på vegne av alle oss som kommer tidlig og får lov til å ha kort vei til bilen når vi må rase av sted til de kostbare trimtimene våre.
Onsdag 25. april 2007 14:42: Svein H Trogstad
Det er helt forferdelig at de små forretninger i Lierbyen må slåss både mot friparkeringstyver og flertall i kommunestyret om pol lokaliseringen.
Burde forvente mer av våre valgte reprenstanter som har vedtatt at Lierbyen skal oppgraderes og er enten noen representanter liker det eller ikke er kommunesenteret i Lier. Det er ikke Tranby, Sylling eller Tronstad, som uttalelser fra Hallingstad prøver å få noen av oss til å le av. Å være morsom på de forretningsdrivende i Lierbyens bekostning kunne han ha spart seg. Verre var det å lese i Lierposten, Liudalens referat: " Det er vel ingen som gidder å reise den kronglete veien fra Tranby til Liebyen for å handle."
Stakkars mann, som må reise samme vei på kommunestyremøte.
Skal vi la han slippe ved valget il høsten ?

Nå er vel toget gått, som Hanne Mossefin sier. Det er klart at polet tenker profitt, og at det nå blir lokalisert til Liertoppen kjøpesenter.
Et kjøpesenter som et flertall av kommunerepresentanter i Lier
prioriterer økonomisk, enn de små butikker i kommunesenteret Lierbyen, som hadde trengt den innsprøytning som lokalisering av et pol her ville gitt.
Ser at det i Liernett skriver om behov for nærhet eller inntak av polvarer. Det er ikke det dette gjelder.
Selv om vinmonopolet selvsagt gir blaffen i det.
Onsdag 25. april 2007 14:45: Svein H Trogsta
Beklager en del skrivefeil i mitt innlegg. Gikk vel fort.
Torsdag 26. april 2007 07:25: Truls Hallingstad
Hauk over hauk.- Jeg har talt for og stemt for Polet til Lierbyen ved begge behandlingene av saken i kommunestyret. Det jeg sa var at hvis Vinmonopolet skulle hatt samfunnsansvar, så var det Tronstad som hadde trengt et løft.
Vinmonopolet og Liertoppen gir blaffen i næringslivet i Lierbyen, og om bygdesentret blir lagt øde, men alle gir selvsagt blaffen i befolkningen på Tronstad som har mistet bussforbindelse og nær sagt alt etter at Bruket brant. Slik nevnte jeg Tronstad, det var ikke forslag, men et forsøk på å gi en utkant oppmerksomhet.
Budskapet mitt er at en bør stå sammen om å kreve plassering i Lierbyen. Da kan vi etter hvert få to utsalg i Lier fordi Vinmonopolet vil til Liertoppen. Godtar vi Liertoppen i første runde, vil løpet være kjørt for Lierbyen, (og trolig for Tronstad, Øverskogen og Sørsdal).
Torsdag 26. april 2007 14:19: Svein H Trogstad
Hei Truls Hallingstad
Du er jo en fornuftig mann og jeg har også lest gode innlegg fra deg i Lierposten. Sånn er det når en ikke leser annet enn det som blir refert om i aviser. Jeg beklager.
Har også for en tid siden lest ditt innlegg om gamle Hegg skole og balløkka der.
Mener å huske at du ville plassere et aktivitetssenter der.
Nå er jeg bare beboer i Lierbyen, men kan ikke skjønne annet
enn at det er her et eventuelt kulturhus/aktivitetssenter/ forsamlingslokale burde ligge. Nå som eldrebølgen har nådd Lierbyen og alt som popper opp her er tilpasset oss over 60
ville dette vært det mest hensiktsmessige. Det er synd at kulturaksen rundt stasjonsområdet står så sterkt, nesten som det har gått prestisje i det.
Gamle Hegg skoleområde eies vel av kommunen i motsetning til " meieriet ". Her vil en jo måtte tilpasse seg en utleier. Tenk å få samlet frivillighetssentr./aktivitetsentr./psyk.helse og frivillige org, under samme tak. Med fotpleie, lege, kafe og møtelokale for de eldre og fremmedspråklige. Gamle Hegg skole kan vel brukes som nå, som et ungdommens hus. Bygge det nye bygget bakerst på tomta med grønne arealer og benker i forkant. Men, dette er vel bare utopi.
For de eldste i Lierbyen med rullatorer hadde det vært lettere å bruke dette stedet enn stasjonsområdet. og nå som Hegsbrovein skal bli miljøgate vil jo dette stedet være mitt i blinken. Unge familier bor jo rundt Lierbyen og når Lier sykehus området blir utbygd, vil også presset på Lierbyen øke, med ny skole, barnehageutbygging osv. Det er vel derfor viktig at kommunesentret bli opprustet med levende butikker og lett parkering for de som har ærend her.
Jeg er selvsagt enig i at Vestsida må og bør oppgradere helt opp til Sylling/Tronstad. En forferdelig dårlig veistandard. Kommunen bør vel også få laget ferdig gangveien/sykkelveien fra Lierbyen ( Kommunetomta) til Linjevegen. Her ligger jo den gamle veitraseen ved siden av dagens vei og bare venter på oppjustering.
Nå er det jo valg til høsten. Jeg har sett på valglistene til de partier som muligens vil bestemme en del, og her er det få eller ingen som bor på Vestsida eller i Lierbyen området dessverre.
Lykke til Truls Hallingstad.
Torsdag 26. april 2007 21:09: Truls Hallingstad
Takk for hyggelig tilsvar, Svein H. La oss inderlig håpe at ikke et flertall fanter bort gamle Hegg og tomta som ligger så ideelt og sentralt til nettopp for fellesskapsfunksjoner.

Flere saker fra arkivet

Pessimisme blant næringsdrivende

- Lierbyen dør ut, sier Ingunn Fuhlendorff, som er en av mange skuffede næringsdrivende etter at det sannsynligvis blir et flertall for Vinmonopol på Liertoppen

Tar Rådmannen feil?

Rådmannen kan ikke se at etablering av eventuelt vinmonopol på Liertoppen vil svekke sentrum som handelssenter, mens Lars Kjærulff rister på hodet --

Flyttet til Kjelstad

- Vinmonopolutsalget kunne vært en stimulans for Lierbyen, sier Lierfotografen Hanne Mossefin, mens hun ikke lenger er tilhenger av bygging av kulturhus.

Polsaken overdimensjonert?

Mellom 18 og 19 tirsdag kveld venter mange næringsdrivende spent på lokalpolitikernes stemmegivning til A/S Vinmonopolets søknad om etablering på Liertoppen kjøpesenter

Lovende åpning

Hanne Mossefin er fornøyd etter flyttingen av fotobutikken "Mørkerommet" i Bakerikvartalet til nye lokaler i Lierbyen

Ny epoke i Lierbyen

Tirsdag stengte det siste postkontoret i Lier --

Parkeringshus løsningen?

Er du en av dem som har problemer med å finne parkeringsplass i Lierbyen, spesielt på en fredag ettermiddag?

Oppgitt over politikerne

- Lokalpolitikerne bør ta seg et kurs i sentrumsplanlegging, sier en frustert Lars Kjærulff, eier av Lk Sykkel, som om kort tid låser butikken og gir opp

Meierigården forkastes?

Arbeiderpartiet og Tone E. Svendsen (bildet) fikk flertallet i Tjenesteutvalget med seg i å utrede flere alternativer før det fattes vedtak om et kulturhus i Lierbyen

Lier før og nå

I mange år lå Lierbyens postkontor nedenfor Andershaugen i Bruveien. I dag brukes tomta til lagring og parkering, og en eventuell parkmessig bearbeidelse av Andershaugen ligger langt inn i fremtiden.

"Close race"

Det knappe flertallet i formannskapet som ja til pol Liertoppen, viser at det vil bli en svært spennende avstemming i kommunestyret om halvannen uke

Lierbyen sentrum er dødt - leve Lierbyen.

Lierbyen har blitt et problembarn. Må Lier ha en by?

Har noen skiftet mening?

Venstre og Senterpartiet kjemper for vinmonopol i Lierbyen, Krf er mot pol i Lier, men likevel kan det bli flertall for Liertoppen i Kommunestyret når saken kommer opp 17. april.

Minipol i Lierbyen?

Styret i Vinmonopolet har bestemt at Lier endelig får et polutsalg, men formannskapsmedlem Nina Johnsen (V) vil forslå at Lier kommune må kreve et minipol i Lierbyen, dersom polet blir plassert på Liertoppen

Stedsutvikling i Lierbyen!

Tvilsomt om det planlagte kulturhuset vil gi Lierbyen en positiv stedsutvikling og at stedet dermed vil stige opp av asken som fuglen ”Fønix”.

Et splittet Ap i polsaken?

- Det er ønskelig fra politisk hold og stedsutvikle Lierbyen som sentrum i fremtiden, skriver Paul Chr. Justad (Ap) i en kommentar til Liernett i dag, mens hans partikollega Bård Strand (tv på bildet) mener det er best å få polet på plass og sier derfor ja til Liertoppen

JA til Pol på Liertoppen. Leve Lierbyen.

Jeg ønsker også et pol i Lierbyen. Problemet er at ingen vil etablere et pol der nå. ”Pol-saken” i Lier er i ferd med å skalere ut av sin proporsjon. Det po (...)

Kjøpes på Liertoppen neste jul?

- Det er langt fram for et pol i Lierbyen, tror Bård Strand (Ap)

Senterpartiet ønsker pol i Lierbyen

Begrunnelsen er at det styrker Lierbyen som kommunens sentrum.

Utfolde seg i teknikkens verden

- For å kunne realisere muligheten til å innføre teknologi på en bred og spennende måte i Lierskolen er det viktig at det dannes en stor og bred samling av utstyr som kan benyttes av samtlige skoler i Lier, sier Marianne Berg Korneliussen i Lier Venstre

Beklager, men her er det fullt!

Ved Lier stasjon er det blitt langt flere nye passasjerer enn nye parkeringsplasser. Ulovlig parkering har resultert i bøter.

Fortsatt pådriver og ledende

Med sin egen avdeling for frukt og grønt er Mega best på økologisk mat

Ikke Vinmonopol på Liertoppen

Lier har ikke behov for et nytt Vinmonopolutsalg! Vi har alle kort vei til Drammen og Asker, der det er utsalg. Dersom vi vil ha et utsalg i Lier må det være (...)

Vinmonopolet og Lier

Innlegg undertegnet av 10 representanter fra Lier AP

Lierbyen “sentrum” er triste greier

- Banken flytter og Tinas Blomster er konkurs, og fra før er det masse tomme lokaler, fastslår Lier Arbeiderpartis valgkampleder Petter Dreier. - Men ikke noe hjelper hvis ikke folk i Lierbyen selv vil, legger han til.

Senterpartiet ønsker vinmonopol i Lierbyen – fortsatt!

Innlegg fra Lier Sp

Polsaken overskygger

Kommunestyrets behandling av Vinmonopolets søknad om etablering av utsalg på Liertoppen er naturlig nok i fokus i morgen

Toget åpnet igjen

Ordføreren viftet med grønt flagg og blåste i fløyte, og folk strømmet inn i toget, som ble åpnet som serveringssted for tredje gang i løpet av de ti årene det har stått på gamle Lier stasjon.

La oss for enkelthets skyld si 6 000 000

Så mange skattekroner er tydeligvis lokalpolitikerne villige til å bruke HVERT ÅR på et kulturhus i Lierbyen.

Over 1100 liunger var innom

Driftsjef Vidar Jensen (tv) og Kenneth Graarud kunne smile fornøyde etter åpningen av den nye dagligvarebutikken i Lierbyen.

Lier skal ha pol

Viktigere at Lier får pol, enn hvor det ligger.

Første stikk til Lierbyen

Et flertall i Formannskapet ønsker vinmonopol i Lierbyen

- Ta Lierbyen i bruk!

Liers ordfører vil ha kommunens næringsdrivende med på å bringe nytt liv til det noe avblomstrede kommunesenteret.

Kulturaktivitetshus i Lierbyen

Mulighetene for å etablere et kulturaktiviteshus drøftes i kveld på Haugestad

Møkkajobb dagen derpå

Nina E. Johnsen var langt nede etter at Kulturhuset ble begravd tirsdag kveld, men med litt galgenhumor hadde hun litt av hvert å si om sine politiske motstandere etter jobbing i stallen.

Debatten om Vinmonopolet

Vinmonopolet AS søker i brev av 11. desember 2007 om at Lier kommune godkjenner etablering av Vinmonopolbutikk på Liertoppen kjøpesenter. Dette begrunnes blant (...)

Utsettelse av kultursaken?

- Senterpartiet er positive til etablering av kulturhus, men vil utsette behandlingen av saken til behandling av Handlingsprogrammet, uttaler parlamentarisk leder Siri Loe (bildet)

Hva gikk galt med Lierbyen?

- Glem drømmen om Lierbyen som handlesenter. Det er for sent å rette opp feilene. Gjør det heller triveligere for folk som allerede bor der.

Verdensmester på Egge

Igor Tracz fra Polen vant jaktstarten under VM i hundekjøring i Holmenkollen i går og har ladet hos sin gode venn, VM-deltaker Terje Fugleberg

Kostnadene gir kalde føtter

Arbeiderpartiets Tone E. Svendsen er engstelig for kommunens utgifter og en OPS-avtale i forbindelse med bygging av kulturhus

Snøfallet til glede og bekymring

Parkeringsforholdene var tildels kaotiske i Lierbyen i dag tidlig. De fleste ansatte ved skolene i Lierbyen var nødt til finne rerserveplasser langs veien. Men barna frydet seg.

Ja til Vinmonopol på Liertoppen

Kommunestyret, med 26 mot 23 stemmer, vil la Vinmonopolet etablere seg på Liertoppen

Hvem får Posten?

Det er uklart om det blir Vinmonopol i Lierbyen, på Liertoppen eller om det ikke blir noe Vinmonopol i det hele tatt. Samtidig skal postkontorene i Lierbyen (...)

Skjødesløs vedlikehold

Det skriver Bård E. Strand i en kommentar etter vedtaket om salg og riving av Gamle Hegg skole.

Sjanser til medaljer

Liungene Venke de Lange (på bildet) og Carina Aas Nilsen er nær tettrioen etter første dag i europamestereskapet i hundekjøring i Tyskland

Uenighet om finanisiering

Det avtroppende kommunestyret vedtok enstemmig å be rådmannen legge fram en sak om et kulturaktivitetshus i Lierbyen som innebærer en mulig OPS avtale, mens mindretallet, representert ved Jannicke Solheim, ønsket primært et rent kommunalt prosjekt.

FØRJULSMARKED - LIER GML.STASJON 2003

LIER HUSFLIDSLAG / LIER KUNSTFORENING / LILLE STASJON/ "KJERNEHUSET"/”TOGET”KAFE/FRUENE PÅ HAUGESTAD OG GODSLAGERET ØNSKER VELKOMMEN TIL ÅRETS STORE MARKED !

- Kulturhuset en debatt om prioriteringer!

Ingen politiker hadde sagt nei til et kulturhus i Lier hvis vi hadde hatt nok med penger, skriver Arbeiderpartiets Petter Dreier i dette innlegget.

Ikke flertall for Liertoppen?

Ordfører Ulla Nævestad presiserer at det ikke er klart om det er flertall for Vinmonopol på Liertoppen i Formannskapet.

Mulig å endre halleien?

Arbeiderpartiets Tone E. Svendsen (bildet) mener at det kan være mulig allerede i år å vurdere leieprisene på nytt --

Vitensenter et flott tilbud

- Det vil passe utmerket inn i målsettingene for skolene i Lier, sier Terje Sagvolden (H)

Polsaken avgjøres tirsdag

Formanskapet vil ha polet til lierbyen - kommunestyret avgjør.

Men hva hvis dersom?

Avstemningen om kulturhuset har ikke satt strek for diskusjonen. Nå florerer hypotesene om hvordan avstemningsresultatet kunne blitt annerledes.

Vil nekte ansatte å røyke

Lier kommune vil ikke lenger betale folk for unnasluntring.

Liten hundekjører med stor seier

Katrine Fugleberg (10) fra Egge i Lier deltok i Asker Trekkhundkubbs klubbmesterskap onsdag 26. mars. Hun slo til og tok seieren med 35 sekunder foran 2. plassen.

- Lierbyen - stedsutvikling og kulturhus

- Avgjørelsen om et kulturhus må tas på alvor og gis sin positive tilslutning, skriver Sverre Jan Sørensen, leder i Lierbyen Handelsforening, i dette innlegget.

Ikke kapasitet

Lensmann Arne Lauvålien forklarer hvorfor Lensmannskontoret ikke ryddet opp i parkeringskaoset i helga.

Så er det førjul igjen

Årets førjulsmarked er i gang. Etter vandring i den kalde og novembergrå Lierbyen smakte det ekstra godt med mat og noe varmt å drikke på Haugestad (bildet).

Snart er det jul igjen

Ingen førjulstid uten marked på stasjonstorget og Haugestad, mener de trofaste arrangørene.

Lierbyen våknet av dvalen i dag

Det var stor tilstrømning og kjøpelyst da to julemarkeder slo opp dørene i formiddag.

Kommunestyret blir overkjørt

- Statlige etater tar seg til rette i kommunen, fremholder Matthias S. Dannevig (på bildet), leder av Lier arbeiderparti, som en kommentar til at Vinmonopolet ønsker å etablere seg på Liertoppen

Flere medaljer?

Terje Fugleberg fra Egge med tre gull og et sølv fra tidligere mesterskap er usikker på egen form før helgens EM i hundekjøring på barmark i Tyskland, der han deltar sammen med regjerende europamester Venke de Lange fra Reistad

Folk trosset vind og regn

Det begynte forsiktig, men så kom det stadig flere som ville ha med seg det første markedet før jul.

Ble ikke ferdig likevel

Nå vet ingen når det igjen blir mulig å kjøre gjennom Lierbyen.

STATOIL I LIERBYEN

Det at Statoil i Lierbyen blir lagt ned fra nyttår er bare trist.

1.mai arrangement i Lierbyen

Lier Arbeiderparti inviterer til 1. mai arrangement på Toget i Lierbyen.

Mulig å snu utviklingen?

"Sykle til jobben-prosjektet" i Lier fikk god oppslutning, men får det varig virkning som en del av Buskerudbyens mål om å redusere bilbruken?

En lyttende pådriver

Leder av Lier kulturhus, Leif Vinge, synes at gårdagens informasjonsmøte fikk belyst enda flere positive sider ved et kulturhus i Lierbyen.

Overkjørt av Vinmonopolet

- Liers politikere har mistet sin mulighet til samfunnsplanlegging og styring, sier Siri Loe Svere, varaordfører og gruppeleder for senterpartiet til Liernett

La bilen stå ---

Flere og flere velger å ta bussen, spesielt vinterstid

Lier før og nå

Fra Heggtoppen til et stykke øst for Lierbyen går Ringeriksveien der toget gikk i 101 år.

Åpen scene på rockeverkstedet.

Fredag 6/12 ble det arrangert åpen scene på rockeverkstedet i Lierbyen. Flere lokale band, pluss gjestene Scholastica fra Asker, og Harkaar fra Slemmestad entret scenen. Spesielt morsomt i kveld, var for meg et nytt bekjentskap ”Abstinens” fra Lierbyen skole.

Ordføreren, Lierbyen og ønskedrømmen

Helene Justad vil redde Liers skrantende sentrum. Til det trenger hun mye drahjelp, men media kan ikke endre fakta.

- Jeg er kjempefornøyd

Det sa Venke de Lange til Liernett etter hun kjørte inn til tredjeplass i Verdenscupen i hundekjøring i dag.

Hva gikk galt med Lierbyen?

Alle spør om hva som kan gjøres med Lierbyen. Ingen var våkne da Lierbyen fikk bli som den ble, skriver Knut A. Andersen som inviterer til diskusjon og gjerne hører synspunkter

Konkurranser på snø igjen

- Vi er klare for å kjempe igjen, sier hundekjører Venke de Lange som sammen med liungen Terje Fugleberg vil få internasjonal konkurranse på Hamar i helgen.

- Det var på tide

Det sier samarbeidspartnerne Mari Grimsrud (tv), og Turid Rivrud Jørgensen om beslutningen om å tildele Bent Bredesen (th) Kulturprisen for 2012.

"Sviktet" av sine egne

Mathias B. Dannevig argumenterte intenst mot pol på Liertoppen og så sliten ut, etter at fem av hans sosialistvenner hadde stemt for Liertoppen

Et nytt "Giiiiiiiiiiiifstad"

Gruppeleder i Kristelig Folkeparti, Brynhild Heitmann (på bildet), er skeptisk til forslaget om å kjøpe Brøholt.

Bygges kulturhus i 2009?

- Et bredt utredningsarbeid er i gang med sikte på politisk avklaring om prosjektet kan realiseres i løpet av våren, sier kultursjef Ingeborg Rivelsrud til Liernett

Lanserte kulturhus i nittiårene

Tove Sæteren, (V) fikk en liten modell av et "kulturhus" av ordfører Ulla Nævestad, da hun sluttet i kommunestyret i 1999

Kjemper om NM-medaljer

Med både EM og VM-titler fra tildligere mesterskap, er Terje Fugleberg og Venke de Lange fra Lier blant favorittene under helgas norske mesterskap i hundekjøring slede på Hamar

Ja eller nei til Liertoppen?

Det ser ut til at Liernetts lesere har et klart svar på spørsmålet

Ny pub i Lierbyen

Toget på Gamle stasjon utvidet med pub i den andre vogna i kveld, noen timer etter at de faste kafègjestene Laila og Hanna Eggum hadde vært innom

Kulturhus vedtatt i kveld

Etter en lang debatt ble det et klart flertall for å bygge om Meierigården til et kulturhus

Kulturhus i Lier?

Kulturinteresserte bør finne veien til det åpne møtet på Haugestad på tirsdag --

Lierbyen salsentrum - nytt luftslott i støpeskjeen?

Sitter på sidelinjen og følger en interessant politisksak om Lierbyen. Det skal bygges ny skole. I den forbindelse har noen smarte mennesker tenkt den geniale tanken som handler om å se synergier, flerbruk og god driftsøkonomi. FANTASTISK.

Lys i mørket

Det er lys i mørket for kulturhustilhengerne etter at rådmannens forslag om et kulturhus i Lierbyen ble utsatt i Formannskapsmøtet i kveld

Maskebærerne foran Rådhuset

To maskebærende figurer i bronse har fått midlertidig tilhold i Lierbyen

- Vanskelig å ta medalje

Det sier Venke de Lange, som sammen med Terje Fugleberg, representerer Lier og Norge under EM i hundekjøring

- Unnskyld, hvordan kommer jeg meg til Lierbyen?

KOMMENTAR: Kollektivtrafikken i Lier er ikke lett å forstå seg på for reisende som kommer med tog.

Sporene skremmer

Når serveringstedet ”Toget” på Lier stasjon nå bekrefter at dørene lukkes, kommer det neppe som noen stor overraskelse. Toget er bare et av flere eksempler på at velment, men ukvalifisert og lite gjennomtenkt kommunal medvirkning har resultert i kostbare tiltak med usikker fremtid.

Kjør utenom!

Hegsbroveien er stengt og det vil den bli i fjorten dager. Minst.

Syndere slapp billig i dag

I dag troppet politiet opp på Heggtoppen, der mange velger å overse forbudet mot gjennomkjøring.

Ledige p-plasser funnet i Lierbyen

Noen ganger er det smekkfullt på alle parkeringsplassene i Lierbyen. Da kan et nyoppdaget alternativ være kjekt å vite om. Men pass på!

Tomme lokaler til tross --

Mer enn 40 mennesker var til stede på møte på Haugestad om økt samarbeid.