Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8176e48e66df17353c8aef017f9a70ed

Over 1100 liunger var innom

Driftsjef Vidar Jensen (tv) og Kenneth Graarud kunne smile fornøyde etter åpningen av den nye dagligvarebutikken i Lierbyen.

De ivrigste kundene var på plass allerede før dørene ble åpnet klokka 10. Dermed var den femte KIWI-butikken i gang i Lier. - Den femte blir åpnet på Liertoppen om kort tid, sier Graarud.

Vareutvalget er naturligvis temmelig likt de andre butikkene, men butikken på Lierbyen har romslige lokaler. Det er god plass mellom reolene. Det var det mange kunder som ga positiv respons på.

- Det er kundene som avgjør behovet for den tredje dagligvarebutikken i Lierbyen, fastslår butikksjefen som er optimistisk. Kanskje har han grunn til å være optimistisk. En kunde minnet på om at det har vært tre dagligvarebutikker i Lierbyen i flere år.
- Han har 12 i staben, både del- og heltidsansatte. Og som tilfellet ved flere KIWI-butikker er det et ungdommelig miljø. På åpningsdagen var det ekstra ungdommelig med spillere fra St. Hallvard Håndballklubb på plass med å pakke varer for kundene.

31-årige Graarud har jobbet som eiendomsmegler 8-9 år før han begynte i KIWI-kjeden i september 2008. – Jeg er forberedt på lange dager. Det kunne det være som eiendomsmegler også, sier han og smiler.

Det har vært en lang, men hektisk prosess før man endelig kunne åpne, forteller Graarud. - Men bygginga av butikken har likevel gått fort, sier han. Han håper at butikken skal bidra til å vitalisere Lierbyen som kommunesentrum.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode