Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8a9c87199ff6a7b179a22d0337bad863

Sterke sykkelprestasjoner

Liungene Eirik Langerud og Bjørn-Tore Kristoffersen Wik (på bildet) var begge fornøyde etter NM i terrengsykling i Trondheim i dag.

Femteåringen Eirik tok en meget sterk 7. plass i kl 15-16 år. – Jeg satset på en topp ti – plassering, sa Eirik på vei hjem til Lier i kveld sammen med sin far og Bjørn-Tore. Eirik fra Undersrud i Lier er ferdig med 9. klasse og er også en lovende langrennsløper. Foreløpig vil han kombinere sykling og langrenn. - Det blir 10 – 14 timer ukentlige treningstimer fordelt på de fleste av ukedagene, forteller Eirik. Neste konkurranse er etter sommerferien.

Bjørn-Tore er fornøyd med 17. plass i sin første seniorsesong. – Jeg forventet en plass blant de 25 beste. Det ble kjørt i alt 8 runder i en 4 km rundløype. Regelen sier at kun de sju beste skal være med på den siste runden. Bjørn-Tore ble tatt av etter den femte runden. Det blir beregnet en gjennomsittstid pr runde for de som blir tatt av før sisterunden.
Han deltar i sin femte sesong. Før han begynte med sykling, spilte han fotball. – Det ble jeg ikke særlig kondisjonssterk av, sier han.

Det var noe sleipt etter regnværet i det siste, men begge liungene gjennomførte konkurransen i fin stil.

Mer om sykkel-NM og resultater finner du her:
http://www.sykkelnm2010.no/

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode