Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4f33b454e8a00a1f21dbf7345136b49b

Sterk sykkelprestasjon

Andreas Haverstad (17) er fornøyd, spesielt etter sjetteplassen etter gaterittet i U6 Cycle Tour i Sverige

Lagkamerat i Asker Cykkelklubb, Anders Lie Håkenrud, vant prologen på mandag. Andreas stilte opp som hjelperytter for kameraten i gul trøye dagen etter. Men på dag 3, en distanse på 13 mil, var Andreas godt med igjen. - Jeg kom med i brudd i en gruppe på sju, sier Andreas til Liernett. - Men vi ble dessverre innkjørt, så det ble en beskjeden plassering i hovedfeltet. Men jeg er noksåp fornøyd med mine prestasjoner, totalt sett

Fredagens ritt (5. etappe) måtte dessverre avlyses, fordi en slags aksjonsgruppe hadde oversprøytet noen svinger i løyåa med olje. - Det er folk som er sterke motstandere av rittet som gjør slik på natta, forteller pappa Anders. - Og det ikke bare ungdomstreker, det skal viss være folk helt opp i pensjonsalderen som deltar. Beklagelig, sier Anders.
Andreas måtte stå over siste etappe, på grunn av plager med halsen.
 

Liungen Simen Svartås, Asker CK fikk en fin 10 plass i 16-årsklassen, her under fjorårets Asker Petit Prix i Lier (foto:Torger Almaas)

Asker CK ble beste klubb på seniorklassen. I gutte- og juniorklassen deltok de beste juniorrytterne i Norden. Eksempelvis var det cirka 100 ryttere på startlisten i juniorklassen. Det forteller en del om liungenes prestasjoner.

Når Liernett er i telefonkontakt med syklisten er familien Haverstad på vei nedover i Europa. Målet er å få med seg noen etapper av "Tour de France". - Jeg har aldri sett "Tour de France", sier Andreas som gleder seg til å se de store kanonene kjempe seg opp langs fjellveiene i Alpene.

Les mer her: http://www2.idrottonline.se/CKU6-Cykel/U6CycleTour/Resultat/

NB. For de som ikke vet det; Andreas er fetter av søskenparet, Maren og Sindre Jansson Haverstad, aktive på et høyt plan i skiorientering vanlig orientering. Andreas har også drevet med orientering, men nå blir det stort sett sykling om sommeren og langrenn om vinteren.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode