Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7b12591ef369a9f73d0f5818e7ad030d

5. plass i junior-VM

- Jeg er veldig fornøyd med feilfri orientering, sier Maren Jansson Haverstad fra Tranby etter langdistansen i skiorientering, mens broren Sindre ikke lyktes på første distanse i EM.

Maren har slitt med både sykdom og skade i vinter. – Jeg har vært veldig slapp, men nå er jeg optimistisk før neste løp, sprintdistansen, på fredag.
Maren gleder seg over at det ble norsk seier i klasse W 20. Barbro Kvåle vant på tiden 1.01.40. Hun var 11 sekunder foran nr 2, Tove Alexandersson, Sverige og 1.14 foran Marjot Turum fra Finland. Maren var 2.38 bak vinneren.

Skuffet bror
- Jeg la igjen mye for hele veien, forteller Sindre Jansson Haverstad etter en beskjeden 25. plass på langdistansen i europamesterskapet for senior. – Det var tøft både oppover og smale spor i scooterløypa nedover.

Den norske laginnsatsen var heller ikke på topp. Staffan Tunis, Finland vant foran landsmannen Olli Markus Taivanen 1.06 3 bak og Andrey Gruzdey fra Russia 1.38.42 bak vinneren. Hans Jørgen Kvåle ble beste nordmann, 5.58 bak vinneren på 10. plass og Lars Moholdt 15.plass – Det var sånn noenlunde ok for Kvåle, mens Moholdt var svært skuffet, sier Sindre.

Ikke uventet Sindre er svært imponert over søsterens prestasjon på dagens åpningsdistanse. Han øyner håp om medalje på henne etter dagens løp.

Det ble også norsk 2. og 3. plass i jentenes 17 årsklasse ved henholdsvis Sigrid Ottestad Hansen og Andrine Benjaminsen. I mennenes 17. årsklasse tok nordmannen Jonas Madslien Bakken bronse, 3.27 bak vinneren Jonas Larsson fra Sverigfe

Det er sprintdistanse både i junior-VM og senior-VM på fredag, mellomdistanse på lørdag, og det avsluttes med stafett på søndag.

Du kan også følge mesterskapet på Sindre og Maren Haverstads hjemmeside: http://haverstad.com

Forrige artikkel:Fremtiden for Dyno-tomta på GullaugNeste artikkel:Flyttet til Kjelstad
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode