Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ab2ae5fa40550b8ff7cb0bc541d2b60b

Gjentok sykkelprestasjonen

Andreas Haverstad (her nr 2 i feltet) fra Tranby var med og kjempet om etappeseier nok en gang under Cycle Tour i Sverige.

I dag ble det en meget sterk 6. plass på den 45 km lange fellestarten, der det ble syklet 6 x 7,5 km. 16-åringen beviste nok en gang han er god på fellestart. Dermed gjentok han prestasjon fra tirsdagens fellestart over 84 km ved å sykle jevnt med de aller beste. På tirsdag ble det 4. plass (64 fullførte).

Under prologen på mandag under  temporittets  3, 4 km gjennom gateene  ble det en beskjeden 39. plass. Under fellestarten over 77 km på onsdag ble han klokket inn til 14. plass (56 fullførte). - Under gaterittet i går kjørte han seg helt tom, sier pappa Anders Haverstad.

Men i dag var han altså igjen blant de beste og 3. beste nordmann. Fridtjof Røinås fra det norske laget Team Bikers vant. - Team Bikers er et slags elitelag med basis i Grimstad, forteller Anders Haverstad. De hjelper hverandre underveis. Derfor er det er det en kjempeprestasjon at Andreas Haverstad kan hevde seg så godt, uten hjelperyttere.

Det avsluttes med tempoetappe i morgen. - Da forventer vi ikke noen topplassering, sier Anders Haverstad. – Temporitt passer ikke helt for han.

Her er kan du finne resultatene: http://www2.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=474846

NB. Ingen av syklistene i ingressen er Anders Haverstad, men to ukjente juniorer under Ringerike Grand Prix i 2008.

Forrige artikkel:Tar en runde til, pappaNeste artikkel:Tidenes yngste
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode