Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3abde7b2a985ab82496c80cda0830235

Verden rundt med kart og ski

Skiorienteringsløper Sindre Jansson Haverstad fra Tranby har vært med landslaget både til California og til Ukraina i vinter.

Det var verdenscup i USA, mens Sindre og søsteren Maren deltok i henholsdsvis EM for senior og VM for junior i UKraina. Denne uka er han i Shchuchinsk i Kasakhstan for å delta i nye konkurranser i verdenscupen

Sindre ble nr 14 på sprinten på onsdag. På torsdag ble det en 13. plass på langdistansen.

Vinner av  sprinten ble Andrey Grigoryev fra Russland på 15:45,00
Beste nordmann ble Hans Jørgen Kvåle på tredjeplass, ni sekunder bak. Sindre var 1.16 bak. Øvrige nordmenn:14) Øyvind Watterdal, 1.22 bak, 16) Ove Sætra, 1.27 bak , 23) Lars Moholdt 2.01 bak.

Les mer her: http://www.ski-o.com/2012/02/nok-en-pallplass-pa-kvale/

Hans Jørgen Kvale ble også beste nordmann på langdistansen på torsdag med en sjetteplass,  04.31 bak vinneren.

Også i går, torsdag, måtte man se lenger nedover lista for å finne resten av de norske løperne; 13) Lars Moholdt , 15)  Øyvind Watterdal og 24) Ove Sætra 24. Staffan Tunis vant soleklart etter å ha gjennomført et meget bra løp.

Les mer her: http://www.ski-o.com/2012/03/et-stavbrekk-fra-andreplass/#comments

For det norske laget avsluttes denne verdenscuprunden med mellomdistanse fellesstart på lørdag. I dag er det hviledag, og den siste distansen er miksstafett på søndag, men der har ikke Norge lag.

Les om verdenscupen i Kasakhstan:  http://www.orienteering.lik.kz/charity/wcup-round-3-sprint-29022012kazakhstan-start-list 

Ikke sterk nok fysisk

Om søsteren Marens prestasjoner under VM i Ukraina:
- Hun er som meg som meg,  ikke helt rask nok til å nå de målene vi har satt oss. Det blir rett og slett for lett orientering og for mye "langrenn" i forhold til våre styrker. En fjerdeplass på sprint, medalje på stafett og nummer seks på langdistanse er bra av Maren, selv om målet var medalje.

For egen del går jeg tre gode løp, nesten uten å gå galt i et eneste løypekryss. Jeg tar noen få dårlige veivalg, men må likevel se meg slått av mellom femten og tjue stykker på alle distanse. Det skyldes som nevnt ovenfor at jeg rett og slett ikke er sterk nok fysisk, foreløpig. 
.

Forrige artikkel:Sakslisten for neste kommunestyremøteNeste artikkel:Promille bak rattet i natt
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode