Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5851f05aa24513385442adf9ab8a5706

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

Foruten vertslandet Bosnia spiller Norge i pulje med Kasakhstan og Slovakia.

Norge slo Kasakhstan hele 6-2 etter å ha ledet 3-2 ved pause på lørdag. Martin Rønning Ovenstad scoret Norges første mål. - Vi gjorde som vi ville, og kunne sikkert ha scoret 15 mål. Vi hadde full kontroll i 2. omgang og vant fullt fortjent, uten at jeg hopper i taket av den grunn, sier G18-landslagstrener Øivind Nilsen til Fotballforbundets offisielle hjemmeside.

Samme Øyvind Nilsen har tydeligvis stor tillit til Martin. Nilsen var også trener da Martin debuterte på G-15 landslaget på Modum for tre år siden. 15-årige Martin scoret til og  med, da det ble 4-0 i den siste av  to landskamper mot Sverige. Martin var også kaptein på laget. Siden har han spilt fast på G-16, G 17 og nå G 18-landslaget

Liungen får lite spilletid på Godsets A-lag, men får god matching på landslaget der han har gode medspillere som Ole Kristian Selnæs (Rosenborg), Bård Finne (Brann) og Veton Berisha (Viking), alle kjente spillere som har gjort seg bemerket i eliteserien i år. Berisha scoret to mål mot Kasakhstan. I den kampen ble det forøvrig delt ut to røde kort, ett i det 43. minutt og det andre i det 56. minutt. På den bakgrunn burde laget ha vunnet enda mer, i følge trener Nilsen.

Norge slo Bosnia 3-1 (3-1 ved pause) tidligere i uka. Martin Rønning Ovenstad spilte hele kampen.  Puljeseieren vil stå mellom Slovakia og Norge.  Norge klarer seg med uavgjort og vil i så fall vinne på målforskjell. Puljevinneren går til siste kvalifiseringsrunde for EM G-19 som arrangeres neste år.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode