Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e143c79d9d8b79dc7befa87f5f215b99

Twente, Godset eller MIF?

Martin Rønning Ovenstad, som spilte den siste halvtimen for Norge G-18 i EM-kvalifisering mot Kypros i går kveld, må bestemme seg for klubb i de nærmeste dagene

Det er faren, Tom Erik Rønning, som oppgir dette til Liernett i dag. Kontrakten med Mjøndalen går ut etter sesongslutt.
Om det blir spill neste år for den nederlandske toppklubben Twentes rekruttlag, Strømsgodset eller for Mjøndalen i er uklart. Han har vært på prøvespill i Nederland, hatt samtaler med trener Ronny Deila i Godset og er ønsket av Mjøndalen for videre spill på nest øverste nivå i Norge.

Hvis han reiser til Twente får han god oppfølging med bolig og utdannelse, i tillegg til mulighetene til å utvikle seg som spiller i en nederlandsk topp klubb. - Det kan bli snakk om minst en tre-årskontrakt med Twente, oppgir Tom Erik. I kontrakten vil, blant annet, inngå reiser og opphold for familien. Hvis det blir en overgang til Strømsgodset vil han få en utdanningskompensasjon. Strømsgodset ønsker nok også å skrive en treårskontrakt med Martin. Fristen for å bestemme seg er faktisk gått ut, så vi må muligens ta en grundig og lang samtale, mens Martin er på Kypros, sier Tom Erik som åpent sier at Martin lytter til farens råd. Siden Martin bare er 17 år må faren også skrive under overgangspapirene. Martins agent er Jack Karadas.
Mjøndalen midtbanespiller, som spilte på Liungens aldersbestemte lag for to år siden, har gjort en kometkarriere. Han er den eneste fra Norges G-16 for to år siden som fortsatt henger med på landslagsnivå i sin årsklasse.

Nær matchvinner på Kypros
Martin kom inn som innbytter for Rosenborgs Fredrik Midtsjø i andre omgang. Han var nær ved å sette inn seiersmålet etter at Norge hadde utlignet, forteller Tom Erik som hadde snakket med sønnen på telefonen. - Det er ikke lett for en 17-åring å spille seg på midtbanen i konkurranse med elitespillerne, poengterer Tom Erik.
Det norske laget kom tilbake to ganger og reddet ett poeng i EM-kvalifiseringskampen mot vertsnasjon Kypros. Erik Kjelsrud Johansen var iskald alene med keeper på overtid og sikret 3-3.
- Det ble en rotete kamp og vanskelig for oss da vi kom under 0-2 veldig tidlig i kampen. Vi kom tilbake til 2-2 og følte vi var bedre enn dem, men da fikk de 3-2. Etterhvert måtte vi gå over til enklere virkemidler og heldigvis reddet vi ett poeng, sier G18-landslagstrener Knut Torbjørn Eggen til fotball.no.

Det var den første sin første av tre EM-kvalifiseringskamper på Kypros. Latvia og Island venter henholdsvis søndag og onsdag.

Fakta fra kampen:
Mål: 1-0 Selvmål (Henrik Breimyr, 2.min), 2-0 Pieros Sotiriou (8.min), 2-1 Etzaz Hussain (straffe, 14.min), 2-2 Gustav Wikheim (16.min), 3-2 Pieros Sotiriou (26.min), 3-3 Henrik Kjelsrud Johansen (90.min)
Norge (4-4-1-1): Kristian Bjerke - Henrik Breimyr (Gustav Valsvik 76.min), Kevin Dure, Kim Skogsrud, Emil Jonassen  - Gustav Wikheim (Henrik Kjelsrud Johansen 63.min), Etzaz Hussain, Jonas Svensson, Elbasan Rashani - Fredrik Midtsjø (Martin Rønning Ovenstad 62.min) - Håvard Nielsen

Les mer herhttp://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/Landslag/Aldersbestemt_gutter/G18/2011/Kypros---Norge/  

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode