Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 950ea5e46759acae293ad5edc88aa9f3

Satser i blå drakt

Fire liergutter vant interkretsserien med Strømsgodset, og treneren er også liergutt

Bongana S. Monga (bak tv), Henrik Koi (foran tv), Jon Ivar Gjellum ( i midten) og  Martin Grimm  Strømme med trener  Harald Johansen er alle liergutter, men har søkt utfordringer i fylkets beste klubb.

Mandag spilte Strømsgodeset beste 16-årslag siste kamp  i Interkrettserien. Det ble bare 2-2 mot Larvik Turn på Gulskogen kunstgress. Noe skuffende for hjemmelaget, men laget var fra før vinner av årets serie og dermed også kretsmestre i Buskerud. Laget tok 28 poeng på sine 11 kamper, med 9 seire, en uavgjort og kun ett tap.

Jon Ivar Gjellum (16), har vært tre sesonger i klubben. Sammen med Henrik Koi har han syklet fra Sjåstad til mange treninger i år på Gulskogen. Gutta og laget trener målbevisst. Det er ofte blitt 4-5 treninger i uka.  Jon Ivar er elev ved Sonans privatgymnas, mens Henrik går på  Toppidrettslinja i Drammen med fotball som  valgfag  under tidligere SIF-trener Dag Vidar Kristoffersens ledelse.

Da Jon Ivar meldte overgang til Strømsgodset før seongen 2005, valgte Henrik Bærum Sportsklubb. - Der er  nivået faksisk høyere enn i Buskerud, sier han. - Bærum spiller mot de beste oslolagene.
Mye kjøring med faren, Iver (som har flere A -lagsseonger med Sjåstad) førte til at han skiftet klubb for to sesonger siden.

I  år har disse to fått selskap av Christoffer Pedersen, tidligere Liungen ( ikke med på bildet), Bongana S. Monga som har spilt på Spa/Bra og tidligere liungenspiller Martin Grimm Strømme - Christoffer har spilt venstreback og vært fast på laget i hele år, inntil han ble skadet, sier trener Harald Johansen.
Bongana har vært med siden i vår, mens Martin meldte overgang i høst før laget startet interkrettsampene. Fire av dem er født i 1991, mens Bongane er født i 1993. Han er sannsynligvis støttespiller på neste års 16-årslag på Gulskogen .
- Årskullet -91 har dessverre vært for
dårlig i Lier, sier Henrik, - men -92 er litt bedre, føyer han til.

- Nå er det "ferie", men det gjenstår en bylagsturnering i november, sier Henrik Koi. Han mener at alle fire fra Lier vil kunne få plass på Drammen bylag.

Og så er det tvilsomt om det er noen ulempe at en av trenerne i Godset, Harald Johansen også er liung. Han er en blid og humørfylt trener, som nok har mye å bidra med framover. Han har tidligere, blant annet, vært trener for Liungens A-lag.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 24. oktober 2007 15:28: Odd Bjørn Olavsen
Bra lier får framm noen talenter også!
Onsdag 24. oktober 2007 16:31: Hans
Hvor er Christoffer som kom fra Liungen? Han er også på dette laget.
Onsdag 24. oktober 2007 20:13: Torger Almaas
Takk for påminnelsen, Hans!
Fikk på mandag kveld vite det var en til fra Lier på 16-årslaget, men at han var skadet. Kjenner han ikke, så det var vel derfor han ikke ble med på bildet. Hvis han var der, skal jeg i ihvert fall prøve å rette opp det på en eller annen måte ---
Burde selvsagt ha vært med på bildet. Skal føye til hans FULLE navn her i kveld --- og ev ta bildet av han ved første og beste anledning ---
Søndag 3. februar 2008 00:17: Haha
Bongana er faen meg ikke 93-gutt;)
Han er 17 år;)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode