Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1dcbfabae92fd6baeed95804aeb60b63

Forsterker laget

Edvin Blazy er èn av to gode offensive spillere som kan bidra til at Spabra begynner å vinne kamper igjen.

Edvinas Blazys lånes ut fra Birkebeineren til Spa/Bra. I forrige uke ble det klart at Spabra låner Edvinas fra IBK (Birkebeineren) ut sesongen. Blazy har spilt både fotball og futsal for Lier IL, I IBK har han ikke fått sjansen i 2. divisjon (Oddsenligaen), men siden overgangen før 2011-sesongen har litaueren notert seg 19 kamper og seks mål for IBKs A-lag i 3. divisjon. I årets 4. divisjon har Edvinas banket inn 11 mål på 9 kamper for IBK 2. Blazy har spilt på høyeste nivå i Litauen og spilte E-cup mot Viking i 2008.

Bongana Monga (18) er også klar for Spabra. Han har spilt for Strømsgodset elite, både som gutte- og juniorspiller. Han har også så vidt prøvd seg på Strømsgodset 2 i 2. divisjon. Både han og broren Prince (ex Liungen og Lier IL), nå i DFK (Drammen Fotballklubb) har bodd i Lier sammen med familien i flere år.
- I tillegg så forlenget vi avtalen med IBK om Kim Olav Østhagen som blir i Spa/Bra ut sesongen, forteller trener Marcus Walfridsson.

Om poengtapet

- Vi burde ha slått Bøler på Stoppen på lørdag. Men vi sliter med å sette sjansene. Målene i mot kom i det 86. og i det 90. minutt. Det ene var et offsidemål, mens det andre var et god skudd, slår trener Walfridsson fast.

Martin Wøien Gilhuus (36) gjorde come back på lørdag. - Vi håper å få med han når han har tid. Han er en kriger, sier trenerem. Ellers er Thomas Borge tilbake. - Han viser innsats og løper mye. Anders Becher Teigen (24) ex Lier IL er ny spiss på A-laget på Stoppen.

Støtteapparatet er styrket, siden i vinter, så Walfrfidsson ser optimistisk frem mot de neste kampene. SpaBra møter Fjellhamar på lørdag. Ullensaker/Kisa 2 gjester Stoppen på onsdag.

Laget på lørdag: Valo, Augustinavicius, Ghazi, Aasbryn Kasta, Rolfstad, Ramin Ghazi Aziz, Borge, Kvam Gregersen, Wøien Gilhuus, Becher Teigen, Strysse, Ustad.

Innbyttere, Solvang Nilsen, Nielsen, Påsche, Østhagen.

Forrige artikkel:Revestreker i RøykenNeste artikkel:Lover godt for fremtiden
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 7. august 2012 20:02: Jørund
Spennende forsterkninger! Skal følge nøye med på Lier/Drammens-idrettens stolthet fremover.
Torsdag 9. august 2012 08:56: Ivar
Det er bra, Jørund! Vi ville helst hatt deg tilbake på banen på Lier Stadion.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode