Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 557dc69c5a7d0d6ad0815130adf6d098

Sponsoravtale i havn

Styreleder Vivi Becher og daglig leder i Concolvo, Fredrik Røtter, er godt fornøyde ved å utvide samarbeidet inn i nye Stoppen sportsklubb.

- Consolvo har i en årrekke vært hovedsponsor for SpaBra, og nåværende avtale utløper 31.12.12. Det har vært et samarbeid som har fungert veldig bra, forteller Vivi Becher.

- I forrige uke ble avtalen fornyet med tre år. I tillegg går Consolvo inn som hovedsponsor i Stoppen Sportsklubb. Dette vil være med å gi begge klubbene et godt økonomisk fundament. Det føles trygt å ha med seg Consolvo videre, et firma som er sitt samfunnsansvar bevisst. Avtalen løper med begge klubber i tre år, og inneholder i tillegg til sponsormidlene en egen pott som kan brukes til spillere med økonomiske utfordringer, opplyser styrelederen.

- Både SpaBra og Stoppen Sportsklubb er virkelig stolte av denne avtalen, og ser frem til et nært samarbeid med Consolvo i årene som kommer.

CONSOLVO, som har kontoradresse på Ringveien på Tranby,  er en norskeid, spesialisert entreprenør innenfor rehabilitering og vedlikehold av konstruksjoner som bru, fasader, p-hus, kai, bygninger og kraftanlegg.

Forrige artikkel:Tradisjonell jazz i tråd med tradisjonenNeste artikkel:Merkelig kommunal værvarsling
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 15. november 2012 07:25: Oddleif
Herlig! Bra å se at det lokale næringslivet stiller opp for idretten. Blir spennende å følge den 'nye' klubben til neste år.
Fredag 16. november 2012 10:47: gerda
Heia Consolvo, Heia SpaBra og Heia Stoppen Sportsklubb!!
Søndag 18. november 2012 16:39: Terje
Så får man bare håpe at Stoppen sportsklubb ikke drar med seg den "hinsides enhver fornuft" pengebruken som de hadde i Liungen.
Søndag 18. november 2012 22:01: Gerda
Positiviteten lenge leve !!! Det er medlemmene som bestemmer hvem som skal sitte i et styre og medlemmene som vedtar budsjett på årsmøtet!! Så da ser du vel konklusjonen?? Heia Fotballen og alle ildsjelene !!
Mandag 19. november 2012 18:28: Terje
Negativ? Har vel ikke noe med negativitet å gjøre å konstantere at pengebruken i Liungen var helt hinsides og at man håper at dette ikke blir videreført i Stoppen sportsklubb? Når unger måtte betale 3-5 ganger mer for å spille/trene i Liungen kontra f.eks Lier eller Sylling så sier det det meste. Det er forøvrig en veldig overforenkling å hevde at man som medlem har så stor påvirkning på hvem som sitter i styret. Følte du deg truffet Gerda?
Mandag 19. november 2012 23:36: Gerda
NÅ sitter vel ingen av de som var med på dette i styret i Liungen, begynner å bli en stund siden!! Bra med engasjement, vi sees på årsmøtet i Stoppen Sportsklubb regner jeg med. Det er stedet å påvirke!!
Tirsdag 20. november 2012 06:52: Ole O.
Pengebruk eller ei, denne avtalen gjør må jo føre til at klubben kan gi et lukrativt kontraktstilbud til midtbaneeleganten Vikram Gupta. Klubben må gjøre alt i sin makt for å hindre at han legger opp.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode