Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a7a4f10272e2eb5d59e8894d15cfe2ec

Historisk fotballkamp

For første gang i historien er det blitt spilt seriekamp med et lag sammensatt av spillere fra Sylling og Sjåstad.

Både Sylling IF og Sjåstad IL hadde i forrige sesong hvert sitt 7-er lag i klassen gutter 12 år. I gutter 13-serien er det mulighet for å spille 11-er fotball, og det var klart at ingen av lagene hadde spillere nok til å stille med 11-er lag. Da var alternativet: Spille 7-er fotball i begge klubber, eller slå lagene sammen og stille med et samarbeidslag i 11-er serien. Ledere fra begge lag møttes til samtaler på høsten, begge la sine prinsipper til siden og søkte å finne konstruktive løsninger for et godt samarbeid om 11-er fotball. Det ble utarbeidet en samarbeidsavtale hvor man på forhånd har forsøkt å finne løsninger på de fleste ”problemene”.

Samarbeidet har vært kjempe vellykket! Det er god stemning guttene imellom. Sitat fra guttene: ”Det har fungert veldig bra hittil, og det vil sikkert fungere fremover også”. ”Vi har hatt gode resultater og det kommer nok fortsatt til å bli gode resultater”.

Kamp ble spilt på Sylling stadion i forrige uke. Det var årets første hjemmekamp. Kampen viste et Sylling/Sjåstad er et lag med mange kvaliteter! Spenningen var stor før kampstart – motstanderen var ROS (Røyken og Spikkestad) som hadde vunnet 12-0 i sin første kamp. ROS startet også friskt og ledet 2-0 etter kort tid. Sylling/Sjåstad endret litt på formasjonen, satte inn støtet og startet opphentingen. Mål på mål ble scoret, og når dommeren blåste av kampen var stillingen 8-3 til Sylling/Sjåstad. Våte og kalde spillere var kjempefornøyde med innsatsen og resultatet – 11-er fotball er gøy!!!
Vi gleder oss til å følge laget videre i sesongen!

Bildet i ingressen viser Fredrik Frossdal til venstre og Jesper Fuglerud til høyre i rød drakt.

Her er laget. Bak f.v.: Jon Inge Gustavsen, Even Willhelmsen, Johannes Øien, Markus Kentsrud, Mathias Helgesen, Marius Helgesen, Robin Sagbråthen, Tomasz Owczarczyk , Anders Muggerud, Magnus Schilling og Theo Borujnku.
Foran f.v.: Oliver Frederick Nicholls, Jonas Koskinen, Jostein Tvedten, Jonatan Svendsen, Fredrik Frossdal, Jørgen, Jesper Fuglerud og Trym H Hansen.

 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode