Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 813d9f17273fb77f183dffce643d02b3

Spiller på kretslaget i helga

Agnes Skogmo (her i Liungens drakt til venstre) er en av hele sju spillere i aldersbestemte klasser som skal for Buskerud kretslag i helga.

Agnes får med seg Kine Green Pedersen og Maja Thunberg Sendstad, alle Lier IL  på jenter 16.

Jentene har vært med på de såkalte "kraftsentersamlingene" på Konnerud i høst. De er med i treningsgruppa for samarbeidslagene Jenter 19 og Damelaget med Amasone Asker. Og på lørdag skal de ferske kretslagsspillerne prøve seg på Årbogen, på Birkebeinerens kunstgressbane i Krokstadelva mot Agder kretslaget. Mens jentene fra Sørlandet har hatt kretslagssamlinger i hele høst, er det første gang Maja, Kine og Agnes møter sine medspillere –

Kine og Maja ble kretsmestre for Lier IL i fjor, mens Agnes før denne sesongen har spilt for Liungen IF helt siden hun begynte å spille fotball.

Fire gutter, bosatt i Lier, er også med på Buskerud kretslag og skal spille kretslagskamp denne helgen på samme sted som jentene. Det er Martin Gundersen, Martin Rønning, Jesper Johansen , alle Liungen og Lars Christian Karlsen  som representerer Skiold, Drammen. Martin Rønning debuterte som mange husker på Norges G 15 -lag i høst. Han var kaptein under dobbeltlandskampene mot Sverige på Modum og scoret det første målet da laget vant 4-0. Keeper Martin Gundersen og offensive Jesper Johansen har lenge også vært blant kretsens aller beste spillere og jevnlig trent på Gulskogen med Strømsgodset.

God innsats i Moss
Det ble to tap og en seier for Samarbeidslaget Lier IL /Amazone Asker FK i Mossehallen i helga Juniorjentene startet med uavgjort, men tapte de to siste kampene.
- Tatt i betraktning at vi ikke har trent innendørs, i motsetning til mange av de andre lagene, gjennomførte jentene turneringen på en fin måte. Både underlag og ball, og ikke minst vantene rundt banen, var en ny utfordring. Vi satser på å spille mye fotball, men her var det aller viktigst å skyte mye, skriver trener Brede Nybråten på Lier IL s hjemmeside

Les mer her:
http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=977534&CatId=70505

Forrige artikkel:Tester ut ti nye eplesorterNeste artikkel:I uvant posisjon
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 15. januar 2010 11:45: svein haakonsen
Minner også om at Buskerud Kretslag G95 spiller mot Agder, der har Lier IL med en spiller.
I troppen til Buskerud Kretslag G94 har Liungen med 3 spillere.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode