Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 7ad6fd98b72e5d7b763f7d3e251307ea

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Rosenborg G19 - Strømsgodset G19 4-1 (2-1 ved pause)

Lerkendal Stadion

Rosenborg: Jacob Storevik, Øyvind Alseth, Mikal Haugen Bjørnstad , Lars Arne Togstad , Roholla Iqbalzadeh, Ole Selnæs, Magnus Blakstad (Kvande 82 . min) , Ben Feirud (Haarberg 65. min),  Alexander Sørloth , Morten Strand, Robin Bjørnholm (Stegavik 75. min)

StrømsgodsetBorger Thomas, Bismark Adjei Boateng, Kasim Al, Behajdin Celina, Karanveer Grewal, Martin Rønning Ovenstad, Enock Kwakwa, Mads Gundersen, Gustav Wikheim, Tokmac Chol Nhuen og Jesper Johansen (Mann 66'. min.)

Mål: 1-0 Kasim Al (selvmål, 14 min) 2-0 Robin Bjørnholm (27 min) , 2-1 Mats Gundersen (straffe, 29 min), 3-1 Alexander Sørloth (straffe 70. min), 4-1 Sindre Haarberg (90. min).

Rødt kort: Kasim Al 67. min

Gule kort: Ole Selnæs, RBK (20. min), Kasim Al, Godset (23. min) , Magnus Blakstad, RBK (48. min), Gustav Vikheim, Godset (70. min), Enock Kwakwa, Godset (71. min), Karanveer Grewal, Godset (83. min), Morten Strand, RBK, (88 min).

Foruten Jesper Johansen fra Sylling (ex Sylling IF og Liungen IF), spilte  Karanveer Grewal  (Kinny) fra Tranby (ex Lier IL), Kasim Al (ex Spabra) og Martin Rønning Ovenstad fra Lierbyen (ex Liungen IF og Mjøndalen IF)

Strømsgodset spilte meget bra i perioder, men lyktes ikke å stoppe hjemmelagets overganger og kontringer. Liungen Kasim Al  var ekstra uheldig. I 1. omgang satte han ballen i eget nett.  Han fikk han sitt andre gule kort midtveis i 2. omgang. Godset ble dermed redusert til 10 mann.  Like etterpå fikk RBK straffe. Godset jaget scoringer, men RBK scoret helt på slutten av kampen.

Strømsgodset hadde også delevis tak på kampen også i 1. omgang, men Rosenborg var farlige på overganger og etter 27 minutter avsluttet Ben Feirud med en flott stikkpasning i bakrom til Robin Bjørnholm som satte inn 2-0 alene med keeper.

Men Strømsgodset fikk en fortjent redusering to minutter senere på straffe. Den satte Mats Gundersen sikkert i mål.

I andre omgang fortsatte Strømsgodset å ha ballen mye, men Rosenborg hadde bra kontroll bakover. Fremover lyktes ikkke RBk så godt. Ole Selnæs fikk sjansen på frispark fra knappe 30 meter etter ti minutter. Skuddet gikk ballen i stanga.

Karanveer Grewal gjorde  en  god kamp på venstre  back.  Juniorlandslagspillere som Ole Selnæs, RBK og liungen Martin Rønning Ovenstad markerte seg ikke.

Tom Erik Rønning, Martins far sier til Liernett at dette var en typisk kamp for laget.  - De spiller veldig bra, men mangler gode avslutninger. Det samme skjedde mot Viking i Jet-turneringen i sommer. Laget var best spillemesssig, men tapte 1-2.

- Strømsgodset er et godt juniorlag og skaper trøbbel for oss, sa Rbk s trener Ståle Stensaas til RBK.no. - De har mange gode spillere, men vi har mer trykk og mer dyktighet i egen boks, sier den tidligere venstrebacken som har flere seriemesterskap med elitelaget og kamper både på Glascow Rangers og landslaget.

Det har ikke lyktes å få noen kommentarer fra lierspillerne.

Brann er motstander etter seier over Odd. Brann og RBK var også finalemotstandere i fjor.