Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4c3cdc50989279a306cde92f4f9930d2

Rødt kort og poengtap

Det ble dramatisk mot slutten for Liungens kaptein Roar Hennum (bildet) og lagkameratene under femtedivisjonsoppgjøret mot Modum 2 mandag kveld

5. div avd 1

Liungbanen

Liungen  -  Modum 2    2-2 (0-0 ved pause)

Liungen: Christiansen, Gjellum, Aasen, S. Pettersen, Haugan, Strysse, Hennum, E. Pettersen, Hyving, Bye Andersen, Hyving, Langaard. Benyttete innbyttere i 2. omgang: Monga og Ingebretsen

Rødt kort: Aasen

Utvisning og straffe etter 80 minutter på stillingen 1-1 var maks uflaks for hjemmelaget. Kampen sto og vippa -- da en Modum-spiller kom gjennom i midten. Midtstopper Odd Erling Aasen satset alt på en tackling, men var dessverre litt for sein. Dermed straffe og rødt kort til Aasen. Selv med 10 mann klarte Liungen å skape flere sjanser på slutten. En ball var også en halvmeter inne. En svakt plassert dommer uten assistendommer unnlot å dømme mål. Det var derfor veldig fortjent at Liungen utlignet etter en voldsom offensiv mot slutten på et flott frispark av Torbjørn Ingebretsen

Til tross for en flott sluttspurt var kaptein Roar Hennum ikke fornøyd med bare ett poeng. – Utvisningen var nok grei nok, men det kan nok merkes at Aasen får karantene. Men at Modum 2 tok ett poeng i kveld gjør at de har noe å spille for mot lederlaget Moingen allerede til helga. Vi håper at Modum 2 kan slå Moingen. Og vi må slå Moingen for å klare opprykk tror jeg, sa Hennum til Liernett like etter kampslutt.

Trener Tommy Nordstø mener at det blir flere vanskelige kamper mot slutten av sesongen. - Selv om Lier ikke lenger er med i opprykkskampen, blir de vanskelig å slå på Liungbanen, fordi dette er et typisk lokaloppgjør.

På grunn av tekniske problemer har vi ikke bilder fra kampen. 

Lier slo Heradsbygda 4-2 i kveldens bortekamp. Vi regner med å bringe fakta fra den kampen i morgen ---

Se tabellen:

http://www.fotball.no/buskerud/organisation.asp?Id=523&templateid=2&cat=53866&MenuID=Match3&p=54763

 

 

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 15. september 2008 21:15: Hyving
Følesen av at dommeren ranet oss for 3 poeng. 1 offside som ikke er tilfelle, og en scoring som ballen er langt innefor streken. surt!
Mandag 15. september 2008 21:59: Ølberg
Der røyk vel sjansen for opprykk - om ikke formelt, så i hvertfall i praksis? Det ser ut som om Sparta/Bragerøen er i ferd med å ta over "hegemoniet" i Lierfotballen. Hvilke mottrekk har Liungen og Lier IL?
Mandag 15. september 2008 22:08: Hyving
Tror nok vi fortsatt er med i kampen om opprykk, men pga resultat er også modum dette. Om et er noen lyspunkt, møtes modum og moingen søndag. Tar selv turen opp for og observere.
Tirsdag 16. september 2008 20:57: Zita-burger'n
Er det bare meg som aner en viss skjevhet i Liungens favør i Liernetts dekning av lokalfotballen? Tenker ikke på denne artikkelen spesielt, men "over all". Har også i bakhodet at "redaksjonen" har et rykte på seg for å ikke være særlig objektive.....
Onsdag 17. september 2008 14:46: Hugh Grant
Hva skjer dersom Liungen ikke iår heller klarer opprykk? Blir det mange som forlater skuta?
Onsdag 17. september 2008 16:26: Kors-Valle
Forlate Liungen? Hvem vil forlate topplaget i Lier, Pride of Lower Buskerud?? Vi har jo til og med tribune på banen vår. Nei - jeg blir for å kjempe nye slag mot Moingen, Lier osv. Håper bare på at styret tar til vettet å justerer kontingent og aktivitetsgebyr ned på at normalt nivå for de yngre lagene slik at vi ikke kapper hodet av etterveksten. Det bør de klare uten for mye besvær. Liungen4ever - peace out!
Fredag 19. september 2008 11:00: Zita-burger'n
Er det andre enn meg som synes det er påfallende at ingen fra Liernett kommenterer min påståtte sskjevhet i dekningen av lokalfotballen? Kan det skyldes at man ikke tør å svare fordi man er meget bevisst denne skjevheten? Jeg tror det....
Fredag 19. september 2008 14:30: Annar Ki
Zita'n: Nei, det synes jeg ikke er påfallende.
Virker som om både spillere og støtteapparat i Liungen bidrar litt mer aktivt på sine egne måter, med kampreferater og informasjon.
Fredag 19. september 2008 15:04: Kjeller'n
Jeg ser endel fotball, både Lier, Liungen og spa/bra. Og jeg mener og ha sett liernett's utsendte vel så mye på kampene til Lier og spa/bra som på Liungens. Tar jeg feil ?
Fredag 19. september 2008 16:57: Zita-burger'n
Spiller jo ingen rolle om Liernett dukker opp på kampene når det ikke resulterer i noen bra skriverier. Jeg aksepterer glatt at de ikke kan rekke over mange kamper siden dette er et hobbyforetagende. Men de bør kunne klare å få en bedre balanse med tanke på "spaltemeterne" de vier de ulike lagene - særlig hvis de spiller i samme divisjon e.l.

Til Annar Kis punkt om at Liungen bidrar med mer informasjon en de andre klubbene: Det kan godt hende du har rett i det - personlig har jeg ingen oversikt over hvor flinke klubbene er til dette. MEN, får man ikke informasjon så er det vel journalistens/redaksjonens oppgave å innhente den? Hvis ikke blir jo Liernett bare en oppslagstavle hvor den som pøser på med mest mulig info får flest oppslag. Så amatørmessig er kan jeg neppe tro at redaksjonen er?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode