Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ba90617bce0bc844ed2187a98f5f3a8e

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

Trener Aage Golmen, som nettopp er hjemme fra ferie, har full tillit til at laget har fått trent bra. Det skulle bare mangle, siden godsettrener og Spa/Bras midtstopper, Ronny Deila, har hatt aleneansvaret for oppkjøringen. Samme Deila er usikker, på grunn av en leggskade, før kampen mot Hønefoss Sportsklubb på Stoppen i morgen ettermiddag. – Det ble uavgjort i vårkampen på Hønefoss, men sjansestatistikken var 20-2 til oss, minner Golmen om. Golmen er veldig optimistisk både på kort og lang sikt. Opprykk er innen rekkevidde. - En av våre konkurrenter om opprykk, Moingen tapte 1-3 for dårligere plasserte Drafn i går. Det var gunstig for oss at Moingen viser svakhetstegn, sier han. Lederlaget Hallingdal skal møte Hokksund som har bare 4 poeng. En sikker borterseier til hallingene, antar vi.

Kaptein Martin Wøien Gilhuus ble skadet i treningskampen mot Konnerud denne uka og er uaktuell. Ellers kan det bli debut for Hazir Ademi på en av vingene. Hazir har spilt for Liungen i aldersbestemte klasser og Lier, både på junior- og A-laget for Lier IL de to siste sesongene. Hazir har flere ganger vist både gode avslutningsegenskaper, spesielt på juniornivå og er sterk i kroppen.

Lier skal møte Slemmestad borte. Våroppgjøret på Tranby endte 1-1. Laget bør allerede i første høstkamp ta poeng, selv om Slemmestad er à poeng med Spa/Bra med 23 poeng. Det er nemlig hele sju poeng til den avgjørende 7. plassen. Vinneren rykker opp og de seks neste på tabellen ved sesongslutt beholder plassen i 4. divisjon.

Tabell og resultater fra 4. div før helgas kamper: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=80634

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode