Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Kent Hermansen scoret tre mål og John-Erik Loe Olsen ett, da Spa/Bras A-lag lekte seg med Steinberg på mandag.

Spa/Bra vant 4-1 (3-1 ved pause) på Stoppen.

På Spa/Bras hjemmeside fremgår det at Ronny Deila spilte en kjempekamp og vant nesten alle hodeduellene. Og Jelo (John-Erik Loe Olsen) spilte sin beste kamp av året, kan vi lese i kampreferatet.
Det sier mye om overtaket i kampen, når Steinberg-keeperen var lagets beste og reddet laget fra et langt større nederlag, i følge Spa/Bras hjemmeside.
Spa/Bra var misfornøyd med banen som var veldig hard på grunn av manglende vanning i helga.
Neste kamp er allerede førstkommende fredag (på Spa/Bras 90-års dag), hjemme mot Nordre Sande.

Klar
Liers A-lag sikret tetplassen i sin 5. divisjonsavdeling med 6-2 mot Slemmestad 2 på mandag ettermiddag. Den gode førsteomgangen ga laget en ledelse på hele 6-0. I andre omgang falt laget litt av. Lier-seier

Liungens sjuerlag
Kristine Rasmussen scoret hele fire mål, da laget utklasset Kolbotn 10-0 (5-0 ved pause) på Tømte grusbane.
Øvrige målscorere: Hilde Staver 2, Inger Knuten 2, Ingunn Sørum 2.

- En bra kamp av Liungen med mye bra spill. Godt å få pyntet litt på målforskjellen vår også. Det er jevnt, og det skiller bare tre poeng blant de seks øverste lagene, sier Ingunn B. Sørum til Liernett.

Flere saker fra arkivet

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

To strake tap

Selv om Ingunn Sørum scoret tre mål, ble det et nytt tap for Liungens sjuerlag

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Vil høyest på tabellen

Spa-Bra har fem poengs ledelse etter gårdagens kamp mot Svene

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Deila spiller i dag

Strømsgodsets hovedtrener er med i troppen, opplyser Spa/Bras spillende trener John-Erik Loe Olsen (på bildet).

Nabooppgjør i fjerde i 2010

Solide kamper av både Spa/Bra og målscorer John- Erik Loe Olsen, og Lier i siste serierunde gjør at vi kan glede oss til to skikkelig publikumskamper neste år --

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Topper tabellen

- Hjemvendte Ingeborg Susanne Abelsen (her som innebandyspiller) scoret to av målene, da Liungens sjuerlag dominerte tirsdagens kamp i Oslo

Rundspilte motstanderne

Marita Ruud Gundersen (bildet) scoret fire mål, da Liungens sjuerlag for kvinner lekte seg til storseier mandag kveld

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Uavgjort på Stoppen

Liungens trener Tommy Nordstø var litt frustert, mens Spa/Bras trener Loe Olsen syntes det var en grei gjennomkjøring etter treningskampen som endte 2-2 på Stoppen på lørdag

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Vant finalen

Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen, og de andre på Liungens sjuerlag slo utfordrer Mangleerud/Star i går

Målkalass på Stoppen

- Mange var gode i dag, sa femmålscorer Ingunn Sørum etter at Liungens sjuerlag vant hele 12-2 over Gruner i kveld.

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

Slitsom helg

Det sa Ingunn Sørum som sammen med Marianne Holmqist, Vibeke Lundbekk og Marita Ruud Gundersen avsluttet som kretsmestere for sjuerlag et døgn etter åpningskampen for Lier Cats i innebandy

Årets sjette seier

Brødrene Kent (på bildet) og Lasse Hermansen scoret tre av målene, da Spa/Bra tok et nytt steg mot nok et opprykk ---

Spilte på lavgir

Liungens sjuerlag med storscorer Ingunn Sørum i spissen "spaserte" seg til nok en storseier ---

Tapte to poeng

Etter å ha ledet 3-0, glapp det mot slutten for Liungens sjuerlag

Scoret 26 mål

Spa/Bras unge lag vant DBK-cupen i suveren stil.

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Nede for telling

Rødt kort og stortap, en trist kveld for Liers A-lag sender sannsynligvis laget ned i 5. divisjon igjen, mens Spa/Bra nærmer seg et nytt og imponerende opprykk --

Møtte hverdagen

Etter to opprykk på to sesonger ble det et ublidt møte med 4. divisjon for Spa/Bras A-lag mandag kveld --

Klasseforskjell

- Lier skuffet stort, sa Spa/Bra s trener John-Erik Loe Olsen etter at laget hans nedsablet Lier i går kveld

Mot seriemesterskap

Supporterne kan snart ta bølgen igjen for Liungens sjuerlag --

Dette var bare moro

Både godsettrener Ronny Deila og keeper Gabor Valo smilte til tross for "bare" uavgjort på Stoppen --

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Gamle "stjerner" glitrer litt

Veteranene med Inger Knuten, Marita Ruud Gundersen og Ingunn Sørum i spissen på Liungens sjuerlag har bevist at de fortsatt har målteft

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

På toppen, tross tap

Spa/Bra annonserte "opprykksfinale" for laget før kampen mot Konnerud i kveld

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Flott bandyinnsats

Det ble seks seire av sju mulige for Spa/Bras unge bandygutter under helgens KOSA-cup i Bærum

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Vi vinner serien

- Det er målet vårt, sier den tidligere storspilleren Ingunn Sørum (her th sammen med en av sine trenere Lena Tyriberget)

Må samle seg igjen

Et nykomponert Lier-lag fikk problemer på fredag, men beholder fortsatt tabelledelsen.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Klar for 4. divisjon?

- Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for at ikke gutta undervurderer Skrim, og tror at vi allerede har rykket opp før lørdagens opprykkskamp, sier Sparta/Bragerøns spillende trener John-Erik Loe Olsen til Liernett i dag

Parademarsj mot fjerde

Som ventet vant Spa/Bra sin kamp mot Nybyen på fredag kveld, og gutta har all grunn til å smile fornøyd, selv om to kamper gjenstår ---

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Årsbeste av SpaBra

Liers beste fotballag kom seg bort fra bunnplassen etter en spillemessig god førsteomgang på fredag, og som vanlig scoret Morten Hagen -

Knokkeloppgjør på lørdag?

I går ble det bortetap for Spa/Bra, til tross for at Gabor Valo tok det som var i 1. omgang. - Nå gjelder det å slå Modum på Stoppen, sier trener Aage Golmen i dag.

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Viktig for rekruttene

Fotballtalentene, her representert ved Bonfils Maselela, Granit Ademi og Rasmus Gjemmestad, trenger forbilder i nærmiljøet. Derfor er det viktig at kommunens beste lag beholder plassen i 3. divisjon.

Til topps i Solbergcup

Spa/Bras tolvårslag i bandy har vunnet sin første turneringseier

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Vant naboppgjøret

Syllings førstelag var ofte på offensiven mot Liers andrelag på mandag, her er Kenneth Karlsen nær scoring. Men Liungen har hatt den beste sesongåpningen -

Dramatiske sluttminutter

Det ble en målrik kamp med to scoringer på overtid på Stoppen i kveld

Sikret tre nye poeng

Her scorer Alexander Valo seiersmålet og Spa/Bra topper 4. divisjonstabellen.

Rutinen avgjorde

Keeper Gabor Valo var veldig god, da Spa/Bras fotballgutter ble hardt presset etter utvisningen i kampen mot en av opprykksfavorittene i kveld.

Sjuer med

Det foretrekker Kristine Rasmussen (her nr to fra venstre) som er skuffet over Liungens manglende satsing på kvinnefotballen --

Ujevn start på fotballhøsten

Men både Lier og Spa/Bra (her representert med Gabor Valo) får nye sjanser til å vise hva de duger til allerede førstkommende mandag ---

Ronny Deila signerte for Spa/Bra

Tirsdag kveld signerte Strømsgodsets trener Ronny Deila overgangspapirene som gjør han til Spa/Bra spiller fremover

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Bra avslutningskamp

Spa/Bras Kim Kristiansen scoret etter dagens fineste angrep i dag -

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

To matchvinnere

Godt keeperspill av Gabor Valo (på bildet) som holdt buret reint, og Morten Hagen som sørget for en tidlig scoring for Spa/Bra på fredag kveld.

Aldri bedre trent

Tester og egne følelser bekrefter at liung og godsetspiller Thomas Sørum aldri har vært bedre forberedt før en seriestart

Populær i sildabyen

Thomas Sørum har all grunn til å smile etter to fine fotballuker --

Finale og pokal --

Spa/Bras bandygutter åpnet bandysesongen meget bra i Skiold Cup i helga --

Sikret ny kontrakt

Morten Hagen sørget for tre scoringer for Spa/Bra i ettermiddag. Dermed blir det 3. divisjonsfotball på Stoppen også neste år -

Noe å tenke på

Kan trener Aage Golmen og Ronny Deila finne fram seiersresepten før neste kamp?

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Matchvinner og opprykksglede

Kaptein Martin Wøien Gilhuus (th) sørget for en flott scoring og at det ble fest på lagkameratene i Spa/Bra i kveld --

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Spa/Bra – Hallingdal 3-0

Hardt arbeid og til tider flott angrepsspill bidro til 3-0 (1-0 ved pause) og tre viktige poeng for tabelltoer Spa/Bra mot tabellener Hallingdal på Lier Stadion fredag kveld. Ronny Deila (bildet) var en av mange solide spillere.

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Ny keeper til Liungen

I dag ankommer Lill Yvonne Karlsrud (18) til Liungen-banen. Den unge Kolbotn-keeperen vil sannsynligvis tegne kontrakt med Liungen om kort tid, fortalte Jan Ausland til Lier-nett torsdag formiddag. Hennes kontrakt med Kolbotn går ut 1. juli, så Liungen må sette inn den nåværende andrekeeperen førstkommende lørdag. Karlsrud er eventuelt klar til Liungens kamp mot Amazon lørdag 3. juli.

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

Liungen utklasset Vinn/Selvik

Det ble målfest i Sande i dag, da Liungen med kaptein Lene Ask Johannesen i spissen lekte seg til 12- 0 i kveldens 3. divisjonkamp for kvinner.

Klar hjemmeseier

Lier Cats ` keeper Siri Anfindsen kan smile etter en god kamp mot gamle lagvenninner

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Liungen knuste Kolbotn!

Liungen knuste ett av topplagene, og er dermed svært nære fornyet kontrakt. Før kampen satt nervene utenpå Liungenspillerne, og da Kolbotn gikk opp i ledelsen i en god periode for hjemmelaget, var det mange som fryktet en gjentagelse av siste hjemmekamp. Da brettet jentene opp ermene og viste publikum festfotball.

Opprykk i boks

Liungen er så godt som i fjerde divisjon. Etter å ha sikret uavgjort borte mot Steinberg skal utrolig mye rart skje for at de ikke rykker opp. Steinberg – Liungen 2-2 (0-0)

Flere glimt fra serieåpningen

Her ser du flere bilder fra serieåpningen mellom Spa/Bra og Tofte som spilte på kunstgressbanen fredag kveld ---

Ingunn Sørum toppscorer med 10 mål

Hvor mange mål ville Liungens lynhurtige spiss, Ingunn B. Sørum, scoret for et av topplagene? Ingunns målappetitt hjalp dessverre ikke mot nedrykk.

Valset rundt med hallingene

Rikke Flaaten og Kristine Rasmussen feirer her en de seks scoringene mot Hallingdal FK som ble statister i andre omgang ---