Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 14522a710a04bc7d86bb9ce9da669efa

Finale og pokal --

Spa/Bras bandygutter åpnet bandysesongen meget bra i Skiold Cup i helga --

I finalen møtte Lillegutt 97 Stabæk. Det ble en uheldig start for Spa/Bra. - Spillerne gjorde sitt til at laget kom tidlig under i målprotokollen. Spa/Bra forsøkte å komme a jour, men til slutt ble Stabæk det vinnende laget, sier trener Erik Bjørnstad til Liernett,

Lillegutt 97 åpnet de innledende kampene med to seiere og et tap. Dermed var de kvalifisert til kvartfinale. I innledende kampene slo Spa/Bra Frigg 96 og Konnerud, mens finalemotstander Stabæk vant 3-2.
I kvartfinalen møtte Spa/Bra en gammel kjenning - Snarøya. – Det ble en meget fartsfylt kamp- med Spa/Bra som det førende laget fra første sekund. Med full kraft i duellene samt fantastisk målvaktsspill ble det seier til Spa/Bra og semifinalespill, sier Bjørnstad.
I semifinalen ventet Haslum- årets vinner av Kosa cup - et meget velspillende lag. Også i denne kampen tok Spa/Bra styringa allerede i åpningsminuttene. Forsvaret og et fantastisk målvaktspill, hindret Haslum i å skåre. Den svært så fornøyde treneren mener at Spa/Bra derimot viste en utrolig stå - på vilje og tok en fortjent seier. Dermed var finaleplassen var klar.

Viser bredde
For å understreke at det gror godt i Spa/Bra bør det nevnes at både Lillegutter 98 og Lillegutt 99 deltok også i Skiolds bandycup. I noe fuktige omgivelser spilte 98-laget fire meget gode kamper. Marginene var ikke på lagets side. Seier, èn uavgjort og to tap var fasiten denne gang. - Spillemessig viste gutta lovende takter, forteller Erik Bjørnstad i sin rapport.
- Minigutter 99 spilte lørdag fire kamper. Laget fikk med seg to fine seire og to knepne tap. Også i dette mannskapet ser vi stor framgang- med flere treningsøkter på kunstisen så vil nok laget fortsette å bite bra fra seg, mener Erik Bjørnstad

 

Her er laget etter finalen i Skiold Cup (foto: Axel Arentz):
Bak fra høyre: Erlend Rudi, Geir Hovde, Jørgen Oland, Axel Hermann Arenz og trener Erik Bjørnstad.,
Foran fra høyre: Marcus Haugland, Emil Mathiesen, Martin Martinsen, Tobias Fromreide og Jørgen Bjørnstad.

Under sees noen glimt fra bandycupen.

1/7 (DSCF3665.JPG)
2/7 (DSCF3669.JPG)
3/7 (DSCF3721.JPG)
4/7 (DSCF3728.JPG)
5/7 (DSCF3731.JPG)
6/7 (DSCF3741.JPG)
7/7 (DSCF3785.JPG)
Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode