Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c5b3398ea32ae441c8c8eeeb777804db

- Store opprykksjanser

Det mener trener Anders Ruud Gundersen etter at det er klart at St Hallvard Håndballklubb får spille om den siste plassen i neste års 1. divisjon.

Etter ett tap og en seier i kvalifiseringskampene for 1. divisjon i dag, blir det ny kamp og en nye mulighet i morgen for ST Hallvard Håndballklubb, siden laget ble nr to i pulja, foran Lillestøm som tapte med ett mål mot Kolstad.

Resultater fra Fethallen:
St Hallvard – Lillestrøm 27-19 
Kolstad – St Hallvard 26-16

- Jeg er veldig fornøyd med den første kampen, sier Ruud Gundersen. - I den andre kampen scoret vi bare fem mål i andre omgang. Gutta ble veldig slitne. Det var nok for kort tid mellom kampene. Men Kolstad er et veldig godt lag, så vi valgte å roe oss litt, med tanke på kampen i morgen. For nå har vi virkelig sjansen til å nå 1. divisjon, sier en optimistisk trener til Liernett etter kampslutt i kveld.

Kolstad vant begge sine kamper og ble puljevinner og er klar for 1. divisjon. Begge puljevinnerne rykker opp. St Hallvard rykker altså også opp om laget vinner kampen om den tredje ledige plassen.

NB. Siste oppdatering i kveld; Motstander blir Bravo HK fra Tromsø. Laget tapte sin siste kamp mot Kristiansand IF. Resultatet ble  21-14 til Kristiansand, som dermed er klar for 1. divisjon sammen med Kolstad.

NB. Kampen i morgen går kl 12.  Liernett kommer med rapport og bilder fra kampen så snart som mulig etter kampslutt.

Forrige artikkel:Fikk 50-årspresangen sinNeste artikkel:Omfattende hærverk i natt
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode