Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7952a74666d0ebe95661e52a867ba049

Optimistisk før opprykkskampen

- Vi er et bedre lag enn Drafn og bør sikre tre poeng i morgen, sier Aage Golmen, trener for Spa/Bra.

- Men Spa/Bra er ikke sikret plass i 4. divisjon neste år og vil kjempe for en seier, advarer Golmen.

Golmen er selvsagt veldig glad for hjelpen Spa/Bra fikk av Hallingdal forrige helg. Hallingdal slo rivalen DBK (Drammens Ballklubb) 3-1 på Gol. Men det er ikke sendt blomster til hallingene, forsikrer han.

Nå er det opp til Spa/bra søndag ettermiddag å bevise at de har vært best. - Vi har vunnet åtte og spilte en uavgjort på Stoppen, sier Golmen. På bortebane har vi også vunnet flest kamper av samtlige lag, så vi mener at vi har vist at vi er det beste laget. Mot Drafn tror jeg det er viktig å score det første målet for å få motstanderlaget framover på banen. Klarer vi i tillegg å øke ledelsen kan vi punktere kampen.
Golmen vil helst ikke snakke om neste år før opprykket er et faktum. Men han innrømmer at laget trenger noen nye spillere for å forsterke troppen på 15 spillere om det blir 3. divisjonspill.

Laget.

- Det blir neppe endringer i forsvaret og på midtbanen, sier Golmen. Det betyr at veteranen Gabor Valo (48 år) står i mål. Fireren bak blir Ivar Rolfstad, Ronny Deila, Sebastian Håkonsson og Daniel Nielsen. På midtbanen spiller sannsynligvis disse fra start: Martin W. Gilhuus, Jørund Hogganvik, Ole Martin Gregersen og Audun Vestmoen. Fremme i angrepet vil vi bytte flere ganger og kjøre kanskje 20 minutters perioder for å holde tempoet opp, sier Golmen.

NB. Kampen på Stoppen starter klokka 15.

På kunstgresset på Ørenbanen i Drammen spiller Lier sin "avskjedskamp" i 4. divisjon mot DBK.

Forrige artikkel:Rekorddeltakelse på lørdag?Neste artikkel:50 meteren er målet
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 9. oktober 2010 15:46: Hei Drafn !!
Det lukter lang vei at Spa/Bra forskutterer seier på søndag, og det passer Drafn veldig bra. Drafn kommer med full tropp, og har mange sterke høstkamper bak seg. De grønne tapte ufortjent 1-2 for Spa/Bra i sommer. Hvis Drafn scorer det første målet så skal Lier gutta få kjørt seg skikkelig ! Tror Spa/Bra har de høyeste skuldrene i dette oppgjøret !!!
Søndag 10. oktober 2010 00:00: Statistikeren
Drafn har spilt 8 kamper i høst, av dem 3 bortekamper. De har slått Lier og Hokksund (begge rykker ned), mens de tapte solid mot Solberg (4-.0) som de kjemper om å unngå nedrykk mot. De har totalt 5 seiere og tre tap i høst, ingen uavgjort. Dette er en viktig kamp for begge lag, og jeg tror ikke spa/bra kommer til å undervurdere Drafn, men de kommer til å knuse dem. Forza Spa/Bra!

I første omgang sist var Drafn rundingsbøyer, 2. omgang var jevn. Det var en svært fortjent seier. I fjor vant Drafn begge kamper mot Spa/Bra...
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode