Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0ba62e9d96c41f518236a487a0a0262c

Bra avslutningskamp

Spa/Bras Kim Kristiansen scoret etter dagens fineste angrep i dag -

3. div avd 4
Stoppen kunstgress
Sparta/Bragerøen – Eik, Tønsberg 1-1 (1-1)


- Uavgjort var vel rettferdig, var trener Aage Golmens konklusjon etter kampen. Spa/Bra stilte uten både toppscorer Morten Hagen og Ronny Deila. Ingen av lagene hadde så mye å kjempe for. Det preget matchen litt kanskje. Trener Golmen var mest fornøyd med laget før pause. Og da ballen gikk rask fremover der Awat Peyghambernejad slo hardt inn i boksen på skuddfoten til Kim Krstiansen. Og så pang i nettaket, utagbart for Eiks keeper.
Men ledelsen holdt ikke lenge. Keeper Gabor Valo ble nok fintet ut på en hodestuss etter corner fra venstre. Samme Gabor spilte til tider veldig godt. Trener Aage Golmen er veldig imponert over nivået hans og tror ikke det er noen andre 49-åringer i Norge som er så god.

Øvrige resultater og tabell: www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/

NB Kongsberg berget plassen med et nødrop etter 0-0 mot Mjøndalen 2, mens FK Tønsberg 2 og Re må ned i 4. divisjon. Neste år blir det altså tre lag fra Buskerud i 3. divisjon. Vestfossen og Drammens fotballklubb kjemper i første rekke om opprykk, men Svelvik er heller ikke sjanseløse når to serierunder gjenstår.Gabor Valo rydder unna i kjent stil.

Usman Aslam, Lier IL var assistentdommer og hadde i pausen tid til en kort prat med sin tidligere lærer, Erik Bjørnstad, kjent profil i Spa/Bra

Litt historikk:
Eik var et topplag på slutten av femtiårene med flere landslagsspillere. Klubben spilte seriefinale mot Fredrikstad og tapte 0-2 i juni 1960 i den nest siste sesongen toppserien (kalt Hovedserien) bestod av to avdelinger. Året etter tok vant klubben bronsemedalje etter seier over Vålerenga. Senere det opp og ned, men hevdet seg godt helt til slutten i toppen helt til slutten av nittitallet. Det kan nevnes at både Erik Soler og Erik Thorsvedt har spilt for klubben. I de senere årene har 2, divisjonklubben FK Tønsberg vært beste klubb i distriktet, kjent for cupinnsatsen.

Les mer her: www.eik-tonsberg.no/

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 23. oktober 2011 12:41: Fotballinteressert
Neste år vil det mest sannsynlig være Spa/Bra, Modum FK, Kongsberg, Drammen FK, Vestfossen i tillegg til Mif 2 og Hønefoss 2 i tredje divisjon fra Buskerud.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode