Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 09cbfe826b7aeadaef86312756dc0e68

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

På mandag klarte Spa/Bra å komme tilbake og vinne over andrelaget til Drammen FK 3-2 etter å ha ligget 0-2 til det gjenstod 20 minutter.
Espen Sørstad
ble hjemmelagets helt med sitt "hat-trick". Iflg Spa/Bras hjemmeside ble det hvisket i garderoben etter kampslutt at dette var årets kamp.

Ny spiller

Spa/Bras hjemmeside rapporterer at Alexander Valo er Spa/Bras nyeste signering.:

"Den 21 år gamle midtbane/angrepsspillere er sønn av Spa/Bras keeper, Gabor Valo, og har etter lengre tids trening med Spa/Bra nå signert overgangspapirene. Alexander spilte gutte- og juniorfotball i Strømsgodset, men har de siste sesongene spilt i Skiold. Han er først spilleklar til bortekampen mot DBK fredag 21. august", står det på fotballsiden til Spa/Bra

Les mer på:

http://www.spabra.no/


Liungens sjuerlag på 2. plass.

I Osloserien for sjuer vant Liungen over Østerdølene med 4 - 1 (2 – 0 ved pause). Noen av veteranene fra Liungens glanstid for noen års siden er fortsatt med. Liungen var på tabelltoppen ett døgn før Gruner slo Enebakk tirsdag kveld og gikk forbi på tabellen.

- Etter et grusomt bortetap mot Østedølene i våres på en forferdelig bane på Ekeberg var vi klare for revansj. Vi har litt lite folk for tiden, men hadde en innbytter i gårsdagens kamp. Etter et bra trykk fra bortelaget de første ti, scoret Kristine Rasmussen vårt første mål, og da jevnet kampen seg ut. Vi hadde flest sjanser, men Marianne Holmquist sto en bra kamp i vårt mål, forteller Ingunn Sørum til Liernett.
Øvrige målscorere var Ingunn Sørum (2) og Vibeke Lundbekk

Liungens A-lag tapte 2-5 for Åssiden 2 på bortebane i kveld. - Det stod 0-3 allerede etter 6-7 minutter, sier trener Tommy Nordstø.  - Da ble det vanskelig å komme tilbake. Vi stilte med et noe redusert lag og lot 4-5 av spillerne stå over på grunn av kamp allerede i morgen mot Skrim på Liungbanen.


Les mer om Liungen IF her:

http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=22822

Revansjerte seg.
Liers A-laget revansjerte seg etter tapet i høstens første seriekamp. Det ble en sikker 6-1 seier over Kongsberg 2. Kongsberg tok ledelsen etter 5 minutter, men tabellederen lot det aldri være noen tvil om hvilket lag som er best. Det synes sikkert at det blir 4. divisjon neste år på gutta på Tranby. Laget har en klar ledelse med Sande på 2. plass. Lier har spilt en kamp mindre.
Scoringer: Tommy Hyving (2), Kim R. Kristiansen (2), Ketil Ustad (2)

Neste kamp spilles mandag 24.08 borte mot bunnlaget Graabein.


Lier G-19
spilte sin første kamp i høstens 1. divisjon i kveld mot Birkebeineren på Tranby.. Det ble 4-3 til slutt. Det var 0-1 ved pause. Men i 2. omgang gikk Lier opp til 3-1, før gutta fra Krokstadelva scoret på to dødballer.  - Vi stilte med tidenes yngste junior lag, med blant andre tre -93 spillere, en 94-spiller, pluss yngstemann Håvard Håkonsen Haug som er født 1995. sier trener Preben Krogh-Jacobsen.

Les mer om Lier IL her:

www.lieril.noForrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 19. august 2009 22:05: Lars
"Vi stilte med tidenes yngste junior lag, med blant annet, en -95-spiller, sier trener Preben Krogh-Jacobsen."En 95 spiller??? Det er ikke lov det Preben. Den yngste du kan bruke er 94 spillere.
Torsdag 20. august 2009 09:19: 7er damefotball i Oslo?
Liungens sjuerlag som spiller i Oslo er jo totalt uinteressant. Enten får de spille ordentlig fotball i Lier (11er) eller så får dere heller skrive om andre lag.
Fredag 21. august 2009 10:12: Redaksjonen, Torger Almaas
Hva som er totalt uinterssant for en leser, er som oftest ikke uinteressant for andre.
Mange av Liungens sjuerjenter har sine røtter i Lier eller Liungen. De spiller i Osloserien, fordi de ikke har et tilsvarende tilbud her. Dessuten representerer flere av dem "gullalderen" for kvinnefotballen i Lier og distriktet her. Det er verdt å minne om.
Vi forsøker også å fokusere på hva liunger presterer UTENFOR kommunen og fylket. Det VET vi er interessant for mange. Hver uke mottar vi epost som forteller hva liunger presterer utenfor lokalmiljøet. Det blir for snevert om vi ikke skulle referere dette--
Onsdag 26. august 2009 22:37: Tom
Jeg vil gjerne lese om 7'er laget til liungen",)
Tirsdag 1. september 2009 13:07: Swein
Ikke mye "gullalder" vi så på Stoppen i går av 7er jentene til Liungen...
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode