Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 126250fd74642dba1b4353a9177a6a90

Nabooppgjør i fjerde i 2010

Solide kamper av både Spa/Bra og målscorer John- Erik Loe Olsen, og Lier i siste serierunde gjør at vi kan glede oss til to skikkelig publikumskamper neste år --

Spa/Bra er oppe på en relativ sterk 4. plass etter seieren over Slemmestad. Fredag møter Spa/Bra bunnlaget Steinberg, og det betyr garantert  ytterligere tre poeng. Da vil gutta på Stoppen ha innkassert hele 33 poeng, og ennå er ikke sesongen ferdig –

Lier har vel vært klar for 4. divisjon ei stund. I siste kamp ble det 5-0 borte mot Slemmestad 2. Med 10 poengs ledelse og hele 59 plussmål kan de nok feire opprykk på søndag etter kampen mot Svene.

Liungen har gjort det noe svakere enn ventet i samme divisjon etter at de mistet flere gode junior- og seniorspillere før sesongen. 2-8 mot IBK2 var vel neppe noen stimulans mot sesongavslutningen.

Sylling i 6. divisjon har også vært langt unna en topplassering i hele år. Underholdende for nøytrale tilskuere må det ha vært, når det ble scoret hele 13 mål på Sylling stadion i siste kamp. Men for Jens Bjørnås gutter var det kanskje ikke så festlig, selv om laget scoret fem ganger. Kanskje ikke uventet scoret topplaget i avd 2, Drammen FK, hele åtte ganger --

Liungens sjuerlag spilte 2-2 (1-2 ved pause) mot Jutul på Stoppen i siste kamp på Lier Stadion. Målscorere: Kristine Rasmussen og Jannike Jorde

- En tøff kamp mot et lag som ikke bryr seg så mye om man tar ball eller bein. Vi var ineffektive i dag, og derfor klarte vi bare uavgjort. Jutul var nok mest fornøyd med det resultatet, melder veteranspiller Ingunn Sørum.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 17. september 2009 16:16: Johan Remme
Heia Sparta/Bragerøen! Lierfotballens flaggskip.
Fredag 18. september 2009 09:49: Johan Remmen Evensen
"relativ sterk 4. plass"? Jeg synes det er en meget sterk 4. plass, tatt i betraktning at laget for to år siden spilte i 6. divisjon. Det viser også at SpaBra med litt større marginer kan kjempe helt i toppen neste år og gjøre Liernetts ekspertantagelser om at det er Lier IL som har best muligheter til å komme seg opp i 3. divisjon, til skamme.

For øvrig er det vel vanskelig å "garantere" tre poeng?
Fredag 18. september 2009 11:20: GGU
Ingen tvil om at Spa/Bra har mye å fare med og kan gjøre det særdeles skarpt også neste år. Tror også Lier kan gjøre det veldig bra, og det blir gøy å følge lokalrivaliseringen neste år. Heldigvis har det ikke blitt noe av det evinnelige maset om sammenslåing!
Fredag 18. september 2009 11:58: Tranby
Til Johan Remmen Evensen,
Jeg skjønner at du er spa\bra patriot men se nå litt bak a-laget deres hva har dere å skilte med da??? Junior? Nope! Gutt? nope! Da vil det vel si at Lier har beste utgangspunkt til å klatre til 3 div. Men om de gjør det er en annen ting!!!!!!

Jeg må si at en 4 plass er meget bra av et lag som ble dømt nedom og hjem. Lykke til videre å vi møtes til neste år!!!!!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode