Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 0a96dcfb8f7ffd104cd51b3acd2401db

God i femten minutter

Åskollen stoppet Liungens angrep i andreomgang og innhentet ledelsen ved samhandling og innsats

3. div kvinner

Lier stadion, Stoppen

Liungen – Åskollen 3-3 (3-0 ved pause)

Liungens scoringer: Hårklau, Rasmussen, Flåten

De fleste trodde at Liungens 2-0 ledelse etter et kvarters spill skulle gi en ny klar seier på hjemmebane. Men utover i omgangen ble det etter hvert skapt lite på topp. Takket være svakt angrepspill av Åskollen stod det likevel 2-0 inntil Rikke Flåten i omgangens siste minutt kom gjennom og scoret sikkert.

Andre omgang ble en stor nedtur for Liungen. Midtbanen mistet mye av grepet. Upresise fremspill ble stort sett snappet opp. Samtidig jobbet drammensjentene godt framover og presset Liungen til å gjøre feil.

Spissene Rasmussen og Flåten var langt under nivået fra kampen mot Hallingdal (seier 6-1). Og så er det spørsmål om innsatsfylte Maria Toverud som har vært en ballvinner passer på flanken --- Og da heller ikke den erfarne kapteinen Lene Ask Johannesen ikke lyktes helt i dag, påvirket det nok resten av laget merkbart..

- Det var skuffende at vi ikke klarte å holde på ledelsen, var kommentaren fra trenerne Nybråten og Andersson. Og Åskollens trener var naturligvis godt fornøyd med sine unge spillere etter opphentingen

Neste oppgjør er 19. mai, borte mot Modum FK. Det kan bli en tøff match, sier trener Nybråten