Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 311b3b3e45bae02b356bc9ad544ae827

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Kolbotn - Liungen 8-1 (3-1)

Først var det Isabell Herlovsen som lekte med Liungenforsvaret, deretter var det bare et spørsmål om hvor mange mål det skulle bli. Kolbotn var udiskutabelt et langt bedre fotballag, og Liungen var heldige som slapp med åtte i sekken.  

Ingunn Sørum satte Liungens eneste sjanse i første omgang. Kolbotn hadde uendelig mange sjanser, men satte bare åtte av dem. Mye grunnet en for dagen opplagt Liungenkeeper. Marte Johansen Skjønnegård i liungenmålet kunne strengt tatt bare lastes for 7-1 skåringen, men hva betyr det målet, på en dag som denne var det bare flere gode redninger som hindret tosifret.

 Lena Tyriberget hadde få muligheter, og måtte gamble. På stillingen 3-1 kjørte hun fram sidebackene. Dette ga Liungen mer spill, men målene begynte å renne inn.

 -          Dette var tungt. Da Kolbotn begynte kjøret i andre omgang hadde vi ingen ting å svare med. Med mange unge spillere på banen ble vi overkjørt. Tyriberget bekrefter at hun uansett ikke fortsetter som Trener i Liungen.

 Nå er det helt sikkert at Liungen rykker ned. Kanskje det er til det beste. Mange store talenter kan ha godt av en sesong eller to på et nivå de mestrer. Det er ikke morsomt å bli filleristet i kamp etter kamp.

Fra VGSvært god A-lagsdebut av Elisabeth Aarøe.Superstjernen Isabell Herlovsen herjet med Liungen kampen igjennom. Klasseforskjell...3-1 til KolbotnKjendis på tribunenSolveig Gulbrandsen svært god i dag. Liungenspillerne klarte på ingen måte å komme opp i den løpssterke og ballsikre landslagsangriperen.Tidligere Liungenspiller Christine Colombo Nielsen hadde sin kjedeligste kamp i karriereren. Ett poeng er at hun slapp inn Liungens eneste skudd på mål.Treneren ikke særlig fornøyd med det hun ser.
Tøff dag på jobben

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode