Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1a5747451223d86d333c769bdf60c4b1

Sablet ned opprykksrival

Konnerud har ambisjoner, men fikk seg en på snørra av et meget godt Liungenlag.

Liungen - Konnerud 4-1 (3-1)
Tilskuere 63

Det tok ikke mange sekundene før Rikke Flåten satte inn det første målet på Liungbanen i kveld. Hjemmelaget spilte langt fram fra avspark, og Rikke satte inn det som muligens er klubbrekord i kjapp skåring etter 3 trekk.

2 minutter senere satt den andre, og det så ut som om hjemmelaget skulle kjøre over Konnerud etter noter. Så roet kampen seg ned. Konnerud fikk en redusering før Kristine Rasmussen satte sitt andre, og sendte Liungen til pause med 3-1.

Andre omgang ble også enveiskjøring, men målene uteble. Da Marte Dragseth gjorde comeback litt ut i omgangen var det ingen tvil. Marte har rutine og fart ut over tredje divisjon, og parkerte forsvaret ved flere anledninger. Dessverre gikk det også litt fort for dommeren som ved flere anledninger trodde hun var i offside. Til slutt kom den etterlengtede skåringen – hun kunne fort ha satt mange.

Liungen virker svært sterke, og bør snart tørre annonsere opprykksambisjonene. I dag var Lene Ask Johannesen i en klasse for seg. Hun og midtbanemakker Maria Toverud presset konstant Konnerud ut av stilen, og med Rikke Flåten og Marte Dragseth på topp, var 4 mål i minste laget. Også ”nykommerne” Kristine Rasmussen og Karoline Loland holder svært godt nivå. Det er rift om spissplassen.
Bakover på banen er det bunnsolid. Bakerste skanse Helene Hornstuen Mathiesen er også et par nivåer over tredjedivisjon. Dagens overraskelse var Tone Strøm som kom inn på vingen og var meget positiv.

Liungen brukte samtlige 19 spillere, og har både bredde og kvalitet i stallen til å utklasse motstanderne i 3. Divisjon. Alle spillere er gode nok til å forsvare plassen i denne divisjonen. På søndag skal Mjøndalen få juling på eget gress, og derfra og ut er det bare å innstille seg på opprykksfest.

Både spillere og trenere var mellomfornøyde etter kveldens oppvisning, og det sier det meste.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode