Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 301eedc1952e01631c9512f905c2058e

Det nærmer seg seriestart for damelaget

Starter hjemme mot Hallingdal.

29. april braker det løs på Liungbanen. På motsatt side av banen står Hallingdal, et lag vi ikke vet noe som helst om – bortsett fra at de spiller i tredje divisjon. Senere i sesongen skal Liungen bryne seg mot Bingen, Kongsberg, Konnerud, Mjøndalen, Nærnes/Åros, Vestfossen, Vikersund/Moingen og Åskollen.

På papiret ser dette ut som lett match, men så enkelt er det nok ikke. Liungen har kun beholdt 2 spillere fra forrige sesong, og selv om man fortsatt håper at noen av de ”gamle” skal komme luntende tilbake, hviler klubbfargene pr. i dag på helt umeritterte unge skuldre. Liungen ser i skrivende stund ut mest som et godt juniorlag forsterket med to tidligere A-lagsspillere.

Det er ingen grunn til å legge alt for mye ansvar til Lene Ask Johannesen og Helene Hornstuen Mathiesen. Selv om begge har toppserieerfaring og er talentfulle, er de ikke akkurat veteraner.

Et Liungenlag der bare Lene så vidt har passert 20, kan fort få kjørt seg mot eldre spillere. Det er først om 4-5 år dette laget kan nå sitt fulle potensial, så får vi se om klubben klarer å holde på spillerne. Det er ingen tvil om at den viktigste jobben nå blir å bygge en sammensveiset stamme spillere som fortsetter med fotball også etter de blir voksne.

Dog er det ingen grunn til å henge med hodet. Det kan virke som om motstanden i år blir relativt moderat. Da vi prøvde å finne bakgrunnsstoff om første motstander Hallingdal fant vi ingen ting – ikke engang Hallingdal Fotballklubb, en klubb som knapt stiller lag på seniornivå hadde så mye som en tøddel info om dette laget. Liungen er og forblir vår favoritt, og ettersom sesongen går, vil vi helt sikkert få oppleve en del regelrett overkjøring av motstander. Utfordringen her blir å rykke opp – andreplass i tredjedivisjon vil være et nederlag.

Da vi begynte å følge Liungen for noen år siden, var Liungbanen en av de mest besøkte i Norge. I fjor var det nesten ikke publikum på kamp. Søndag 29/4 klokka 15.00 får det nye A-laget sin seniordebut. Jeg skal dit som vanlig. Så får vi håpe at jeg ikke blir alene på tribunen.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 9. april 2007 22:29: Brede.
Veldig hyggelig at Rune har troen på oss,det har vel jeg også.Tror det blir veldig jevnt i toppen tror 3-4 lag vil kjempe om 1 plassen å er ikke så sikker på at det blir så mange store seiere,men får håpe jeg tar feil.Mine favoritter er nærsnes,liungen,bingen og vestfossen hvis de får brukt 1 elveren i vær kamp,vil også si at både kongsberg og åskollen har noen spenende lag men tror det blir litt ungt,selv om vi ikke har så mange rutinerte tror jeg de vi har kan være forskjellen på de jevne kampene å det tror jeg det blir mange av.Vil oppfordre foreldre,tanter og bestemødre til å komme på kampene for vi trenger støtte..Lykke til jenter (damer)nå er det like før..MVH.Knoll..
Mandag 9. april 2007 23:26: hmm
ja, er bra at noen har troen på dere. det har ikke jeg! Dere lagde ris til egen bak.. Håper for jentenes skyld at det blir bedre med årene..
Fredag 13. april 2007 22:24: Vidar B.
Knalltøft av hmm å stå oppreist med en slik rakrygget kommentar :-(
Lørdag 14. april 2007 08:01: hmm
Jeg må da få tro hva jeg vil om Liungen? Ingen kan stoppe meg i det. Og etter alt rotet, så er det vel kanskje ikke så veldig rart at jeg tror det!? eller?
Lørdag 14. april 2007 21:15: Hmm 2
Vidar B var vel en av de som satt i styret å ordnet at det ble som det ble. Bra jobbet.
Søndag 15. april 2007 22:43: hmmm Tommy
ja det var nok sikkert Vidar B. som gjorde sitt til at Liungen nå er i 3 div. Vi feilfrie setter jo ikke en fot feil.. ha ha...
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode