Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 23637678d4c9771d34f94128ab933e84

Tidligere Liungen-spillere i cupfinalen

Bettina Jevne og Reidun Nilsen, som begge har spilt for Liungen, sørget for Askers to mål i semifinalen mot Fløya søndag kveld.

Bettina Jevne spilte på Liungen så seint som i fjor, mens Reidun Nilsen spilte for Liungen i 2003.

Fjorårets cupmester ble som kjent degradert til 1. divisjon, på grunn manglende økonomisk balanse før årets sesong. Det førte til at Liungen ble tilbudt om å overta plassen til Asker.

Nå blir det både opprykk og cupfinale for nåværende Liungen-trener Kjersti Thuns gamle klubb. De to tidligere ovennevnte Liungen-spillerne scoret Askers to mål i ordinær tid. Det førte til at Asker hentet inn Fløyas 2-0 ledelse. Etter 2-2 etter ekstraomgangene, ble det straffespark. Den vant Asker.

Reidun Nilsen, fra Skjærvøy i Troms, har nok sitt beste ferieminne fra den 25. oktober 2003, da Liungen knuste Kolbotn med 5-1. Reidun scoret Liungens siste mål.
Bettina Jevne, fra Lillehammer, fikk deler av fjorårssesongen ødelagt, da hun mistet en kjær venninne i en trafikkulykke.

Klarer Liungen å holde plassen, blir det kanskje et nytt møte med NIlsen og Jevne på Liungbanen. Det er vel ikke utenkelig at matchvinneren fra fjorårets finale, Liungtrener Kjersti Thun og Reiduns og Bettinas gamle lagvenninner vil "holde med" Asker på Bislett i november --
Forrige artikkel:Svanglia/ Svangstrand returNeste artikkel:Bursdag i mars
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode