Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1a9bcfba01cfc407cb312ff23aec8fac

Ivar Hoff refser Liungen

Liungen burde ha sagt nei takk til å overta plassen etter Asker, skrev den kjente TV-kommentoren i Drammens Tidende i går.

 Den frittalende TV2-kommentatoren sendte i går et leserinnlegg til Drammens Tidende. Der tar Hoff et knallhardt oppgjør med fotballforbundets vedtak om å sende Asker ned i 1.divisjon. Samtidig er han sterkt kritisk til at Liungen takker ja til å overta den ledige plassen i Toppserien.
-Jeg reagerer veldig på dette. Liungen burde sagt: "Hei, dette vil vi ikke være med på. Vi vil ikke tar over plassen til Asker". Hva med litt solidaritet? Det som nå skjer er at de indirekte sier at de er enig i at Asker kastes ut, sier Ivar Hoff.
Den tidligere Lillestrøm, Brann og Mjøndalen-treneren er kjent for å si klart ifra når hovedtrenere erstattes av hjelpetrenere. Han mener denne situasjonen dreier seg om mye av det samme.
-Jeg husker jeg var på Aston Villa mot Strømsgodset i 1998, en kamp vi sendte i TV2. SIF ledet utrolig nok 2-0 til noen minutter gjensto, i en helt nydelig kamp. Den natten fikk Dag Vidar Kristoffersen sparken som trener. Etterpå var hjelpetreneren i samme drakt før den rakk å bli kald, forteller Hoff.

UTEN RYGGRAD. Fotballeksperten snakker videre i bilder:
-Man burde ikke ta kjolen til vedkommende som ligger på sykesengen. Man burde la den kjolen ligge. Liungen skulle sagt nei, og det samme gjelder andre klubber som har fått tilbudet. Spill heller Toppserien med ett lag mindre.
-Liungen har uttalt at de er uenige med degraderingen av Asker, og at de helst vil at Asker skulle få lisens?
-Hallo i luken, altså! Jeg kan også holde taler jeg ikke mener. Hadde det vært ryggrad i Liungen så hadde de sagt nei, gjentar Hoff.
Ifølge leder i Liungens hovedstyre, Lars Birkeland, var det derimot aldri aktuelt å avslå tilbudet om Toppserieplass i solidaritet med Asker.
Ivar Hoff insisterer på at han ikke har noe forhold til Asker. Men avgjørelsen om å degradere klubben gjør ham forbannet.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode