Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7b801afc424567524723cbf7dbf2c596

Mye frustrasjon i Liungen

Treneren for Liungen Roy Tommy Tollefsen gikk i dag ut og kritiserte mangel på samarbeid innad i klubben. Han sier han har hatt et flott år med laget, men at han nå takker for seg. Tollefsen kritiserer også at han ikke har fått avklart sin egen situasjon i klubben, og at han har manglet retningslinjer og feedback fra et styre han betegner som lite edruelige.

Lederen for Liungen idrettsforening Lars Birkeland, sier han ikke forstår bakgrunnen for dette. – Jeg har selv kontaktet Roy Tommy for å få til en samtale, men vi har så langt ikke funnet et tidspunkt som passer. 

Når vi spør om trenerkabalen og hvem som er aktuelle som trenere for A-laget og team Liungen, presiserer Birkeland at styret ikke ønsker å diskutere dette med media før alt er på plass. – Det er både interne og eksterne kandidater på blokka, men inntil hele kabalen er lagt vil vi ikke gå ut med navn. Vi gjennomgår nå hele ressurssituasjonen i klubben og dette vil bli offentliggjort om kort tid. 

Birkeland bekrefter at Hasse Svanberg er en kandidat de er i samtaler med, men påpeker at mye av det som sto skrevet i Drammens Tidende var feil. 

Alle som jobber i klubben er i og for seg aktuelle for videre oppgaver, og ingen er så langt utelukket – at noen selv velger å ta standpunkter får de ta på Egen regning, sier Lars Birkeland på telefon til Liernett.


Roy Tommy Tollefsens innlegg på Liungens diskusjonsforum

- Takker alle som har vært med på Team i år. Jeg har hatt et flott år med team men, dessverre har alt samarbeid i klubben vært under enhver kritikk. Orker ikke å ta tak i meg selv å ta fatt på en ny sesong.Min kontrakt har forlengst gått ut og jeg har ikke hørt et ord i fra styret, så jeg regner med at mine tjenester er uønsket, og at det jeg har gjort for klubben ikke holder mål i forhold til klubbens ønsker og forventninger. er synd for jentene på team at de dessverre har hatt for dårlig ledelse dette året. Jeg trodde det jeg gjorde var bra men i følge klubbledelsen holdt ikke det jeg gjorde mål. Men dessverre fikk jeg ingen feedback eller retningslinjer fra styret, et styre jeg syntes ikke har fungert overhodet. Hvor vil dere? Jeg har vært med på toppfotball i nesten 15 år i Asker, men tydelig at styret i Liungen tror de er mer proffesjonelle en de andre toppklubbene? Men jeg føler at her har verken det sportslige eller det administrative vært edrulige i forhold til mine erfaringer i andre klubber i toppserien. Sorry med de sure oppstøtene her men er slik jeg føler det. Lykke til videre med aktivitene i klubben. hilsen avtroppende trener i team.

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 16. oktober 2005 09:15: Rune Elven
Det er de siste dagene kommet en del støtteerklæringer til Roy Tollefsen på Liungens debattsider. Både assistenttreneren og spillerne på Team Liungen presiserer at de ønsker at han skal fortsette, og at han har mye av æren for de strålende resultatene i år.
Mandag 17. oktober 2005 00:57: Svend Asbjørn
De strålende resultatene?
Mandag 17. oktober 2005 07:26: Rune Elven
2 plass i 2. div.
Mandag 17. oktober 2005 15:14: Rune Elven
Liungen har nå stengt trådene det her henvises til, og wemaster truer med å stenge forumet om ting ikke håndteres internt.
Tirsdag 18. oktober 2005 21:49: Svend Asbjørn
Aha! Det er to lag som heter Liungen? Liungen og Team Liungen er to forskjellige lag? Det forklarer saken. Trodde de strålende resultatene var Liungens 4 poeng i Toppserien jeg.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode