Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cf6f5181289dee0a18091ff8a8ea69e0

Fotballens festdager

- Cirka 500 foreldre stiller opp for at fotballglade unger fra hele distriktet kan boltre seg på Stoppen, sier Liungens Knut Grothaug

Knut Grothaug ( her midt blant sine "egne")  er synlig stolt av at klubben har så mange engasjerte foreldre. Eksempelvis har klubben et "korps" på 50 personer som jobber på skift med kiosksalg. Denne gangen må de benytte telt til kiosksalget, fordi deler av garderobebygget er leid ut til barnehage.
Han gir også ros til banemannskapet til Lier kommune som leggger forholdene så fint til rette for at det skal bli en  suksess. Og Liungen har nå over 20 års erfaring som arrangør av denne turneringen som går over to helger. Førstkommende helg er det de yngste som skal få prøve seg. Helga etter er det 14- og 15 - årsklassene som skal i ilden.

Hele 214 lag deltar førstkommende helg. 50 lag måtte dessverre få avslag på sine påmeldinger. Det viser hvor populær denne turneringen er blitt i distriktet.

60 dommere er engasjert, 24 av dem er i aksjon til enhver tid. Inntil 13 kamper går samtidig, så "supporterne" må være obervante og holde seg oppdaterte når de skal se sine håpefulle i aksjon.

Se hele kampoppsettet på:

http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=lillehelg08 Liernett er selvsagt til stede og bringer bilder fra turneringen.

På bildet under ser vi Liungen Hegg som her får representere den dyktige arrangørklubbenLiungen Hegg

Her er laget sammen med de unge "supporterne"
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode