Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 690e253d204c1327b707f0bed45542c8

En god søknad for 2009

- Bare godord om arrangementet, sier daglig leder av Lier IL, Brita Røed (bildet), etter avslutningen av Bendit Cup i dag

- Vi hadde inspeksjon av Anders Jacobsen som er breddeansvarlig i Norges fotballforbund. Han var veldig fornøyd med baner, fotballmål, premieutdeling og oppførselen blant spillerne som eksempelvis at alle spillere takket hverandre for kampen, sier Røed til Liernett søndag kveld. – Vi ligger godt an til å få arrangementet av Bendit cup også neste år. Tre av arrangørene av Bendit Cup i Buskerud i fjor fikk ikke fornyet tillit fra i fjor, på grunn av for lav deltakelse og uriktig fotballmål.

Både på lørdag og søndag var over 50 lag, som utgjør ca 450 spillere, i aksjon. Totalt blir det over 900 spillere. Det var inntil to voksne per barn. Det betyr kanskje at bortimot 3000 personer var innom Idrettsparken i løpet av helga. 

En stor og dyktig stab i Lier IL gjorde grundige og gode forberedelser. Klubbmedlemmer måtte, balnt annet, reise rundt på flere skoler i Lier for å hente inn fotballmål for femmerfotball.

- Jeg har inntrykk av at både spillere og de voksne likte seg. Jeg fikk inn en epost på kontoret mitt fra en lagleder fra Holeværingen som var så fornøyd med at kampene begynte så presist. Det betyr mye for oss som reiser et stykke, skrev han.  På lørdag solgte vi med to tredeler av frukten. Men en telefon til en i Bama løste det hele før dagens arrangement. Vi kunne ta ut det vi trengte fra Kiwi i Lier, sier Brita Røed.

Brita Røed synes det er så fint at det var så mange som over 20 jentelag deltok. - Det kan bety mye for at jentene fortsetter å spille fortball, sier Røed. - Og så var det så fint lagene var dannet på grunnlag av skoletilhørighet, eksempelvis Lier Heia, Lier Hallingstad, Liungen Hegg, Liungen Gullaug.

Røed avslutter med å utrykke en stor glede over det nye kunstgressbanen på Tranby. - Det er fullt av unger her, både i skoletida og på ettermiddagen. 

Les om søndagens Bendit Cup her på Lier Ils hjemmeside:

 http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=794001&CatId=70505

Forrige artikkel:Bli ferdig med kaffen!Neste artikkel: Futsalgutta tapte tre kamper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode