Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 62448e08f5b10d64c6a958934e6f80ab

Prøver å forsterke laget

Mads Hansen, Mjøndalen (th på bildet), kjent som den raske midtbanespilleren med fjorårets raid som ble kåret til årets scoring, og tidligere lagkamerat Rudi Holomann ( i midten) er kanskje med i et par av kampene i playoff neste helg om plass i eliteserien --

Fredag 26. mars er det klart for nasjonalt playoff i futsal, og om retten til å spille i eliteserien Telekiosken futsal Liga neste sesong.

Kampene spilles i Ekeberghallen i Oslo.

Lier futsal spiller to kamper på fredag 26. mars kl 18 og 1930, og tre kamper på lørdag 27. mars kl 11, 1330 og kl 1730.

De to beste lagene i hver pulje går videre til nye kamper søndag 28. mars. De to beste lagene i en enkel serie rykker opp.

- Spillerstallen vår stor og god, men vi har skader på flere sentrale spillere, og håper å få både Mads Hansen (Mjøndalen) og Rudi Holomann (ex Mjøndalen, nå Birkebeineren) med på fredagskampene. Begge vil styrke laget betraktelig, foreteller Ketil Verpelstad til Liernett.

Rudi Holomann (som opprinnelig spilket for Liungen) spilte for Birkebeineren  (IBK) i 3. divisjon i fjor sammen med Vegard Dokken, guttespiller for Lier IL. Begge fortsetter sin fotballkarriere i IBK.

TV2 Sumo vil vise flere kamper fra playoff. Forhåpentligvis viser de Lier i en av kampene.

Lier havnet i pulje 1 og skal møte følgende lag:

Kongsvinger futsal (vinner avd 1 øst), Oslo City futsal (vinner avd 3 øst), Stjørdals-Blink futsal (nr 2 avd Midt-Norge), Nesjar (vinner avd sør) og vinneren av Teisen/Flamuri/Kjelsås (nr 2 i avd øst) som spiller playoff om den siste plassen.


Øvrig Informasjon på hjemmesiden til Lier Futsal
: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?OrgElementID=55210&CatId=998024

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode