Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 394a76e03b55ed5dd40458c789aed6fe

Bruntøyene er klare

Mjøndalens Mads Andrè Hansen, sammen med to andre spillere fra Lier, er klar for seriedebut på fotballens nest øverste nivå --

Mads er en av tre liunger som er med i Mjøndalens tropp som reiser til Trysil søndag for å spille mot Nybergsund. De to andre er Vegard Dokken (25), tidligere lagkamerat på Liers guttelag, som ble trent av Arne Dokken for 8-9 år siden, og Rudi Holloman (27) som har en fortid i Liungen.

Mads og Rudi er en av ni spillere som også spilte for Mjøndalen i 3. divisjon. Mads er nå i gang med sin sjette sesong for Mjøndalen. Han har også vært innom Strømsgodset der det ble en kamp fra start da Godset var i Adeccoligaen.
I fredagens utgave av Drammens Tidende trakk Mjøndalens trener fram Mads som en av dem som har vist hva hard trening kan føre til. – Hard trening lærte jeg i Lier, er Mads sin kommentar til det. Tre år etterpå, etter to sesonger i 2. divisjon, er Mads, Rudi og Vegard endelige klare for større og vanskelige oppgaver.

Mads er ganske sikker på at han kommer innpå i løpet av kampen. Men var ikke helt siker på om han var i startelleveren, da Liernett var innom leiligheten hans i Konnerudgata tidlig lørdag ettermiddag.
- Alle i A-lagstroppens 20 mann er skadefrie. Men laget kan bare stille med 18 mann, så to mann må stå over første kamp, opplyser 25-åringen.

Han har sterk tro på at laget kan få med seg minst ett poeng hjem fra Trysil. Laget møter sterke lag, i innledningen, innrømmer lungen og ramser opp Sogndal, Bryne og Notodden, alle nevnt som lag som vil ligge høyt på tabellen.

Noe å tenke på for de mange talentfulle og målbevisste unge spillerne i Lier: For mange år siden, på ett av Lier ILs mange lag, trente Mads og laget hans i den lille gymsalen på Nordal skole. Han understreker at han en gang har lyst til å avslutte karrieren på Liers A-lag. Han trente litt med Tranby- gutta i fjor sommer og tar gjerne en tur innom Tranby i kommende sesong også.

Alle tre i troppen

- Jeg har tro på at både Vegard og Mads er i startelleveren, sier Rudi Holloman til Liernett i dag, selv om laget ikke er offentliggjort ennå. Rudi selv håper på et innhopp allerede i dag. Han starter opp sin femte sesong i Mjøndalen 27-åringen fikk med seg et opprykk til 4. divisjon med Liungen før han meldte overgang til Mjøndalen, den gang i 3. divisjon.

- Vi lar ikke forstyrre av at enkelte ( se: Aftenposten i sin lørdagsutgave, red anm) tipper oss som nedrykkskandidater. Rudi antar at mange kun ser på vinterens treningsresultater og på det lave budsjettet til laget. - Innsats, lagånd og kameratskap er viktige når vi går i gang med den knallharde sesongen, understreker Rudi som innrømmer at angrepspillererne har en ekstra utfordring med Adeccoligaens tettere markeringer og større tempo. - Det gjelder å "trekke noe opp av hatten", sier han.

Liernett er spente på om vi får se lignende scener som vi opplevde i opprykkskampen i fjor på Mjøndalen stadion.

Les også Liernetts artikkel i forbindelse med opprykket fra 2. divisjon i fjor

Forrige artikkel:Sylling sangkor 35 årNeste artikkel:Gullmedalje
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode