Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 613b9242f6f164a14178a1c9375aa316

Tetlag i fjor, i oppløsning i år?

Liers trener Morten Paasche (bildet) synes det er beklagelig at Liungen ikke kan stille lag i morgen ---

Liungen var med i kampen om opprykk i fjorårets 5. divisjon og var klart bedre enn naboen på Tranby. I år er rollen fullstendig byttet om. Lier har gått fra seier til seier. Laget har alle muligheter til å rykke opp. Rekrutteringen er  god. Etter at samarbeidslaget måtte oppløses meldte de beste juniorspillerne overgang til Liers juniorlag. Dermed fikk også  Liers A-lagstrener flust opp av lovende unge spillere --

Som ventet stagnerte Liungens A-lag i år  -- og trener Tommy Nordstø sa  før sesongen at han ikke forventet en plassering blandt de fire beste --

Det har forløpig ikke vært mulig å få en kommentar fra Liungens trener vedrørende avlysningen i morgen. Men for kort tid siden uttalte han seg bekymringsfullt over situasjonen på seniornivå i klubben.

Liers spillende trener Morten Paasche synes det er beklagelig at kampen ikke skal spilles, selv om han allerede nå kan plusse på tre nye poeng og tre mål til. Nå blir det  forballferie i fire-fem uker. Men treneren varsler at det blir lagt opp til at grunntreningen holdes ved like. Laget skal trene hele sommeren. - Det må til om vi skal holde tabelltoppen,  understreker Paasche.

NB. Bildet viser Morten Paasche under ett av fjorårets naboppgjør mellom klubbene.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 5. juli 2009 14:48: Liungen
Mye av grunnen til situasjonen i Liungen om dagen er kanskje det at 4 av 5 av de liungen spillerne på bildet i dag spiller på Lier, eller har gitt seg......
Søndag 5. juli 2009 15:26: Jens
Ja her har sportslig leder i Liungen en fin utfordring foran seg Blir arti å se hvordan han tackler dete.
Søndag 5. juli 2009 21:33: bekymret
Ikke bare sportslig leder, men hele Liungen har en stor utfordring. Slik det virker nå, kan man risikere at junior- og seniorlagene forsvinner både på herre- og damesiden før neste sesong. Og det skjer mens man legger opp til undervarme på kunstgresset på Stoppen.
Tirsdag 7. juli 2009 09:50: Ryktebørs
Ryktene sier at Liungens a-lag nå må trekke laget sitt ettersom de ikke har stilt lag i to kamper på rad. Er dette riktig? I så fall en tragedie for klubben.
Onsdag 8. juli 2009 01:44: Sambygding.
At lagene i Luingen er under oppløsning på både dame og herre siden kan da ikke medføre riktighet. Det jobbes hardt i fra Liungens ledelse for å legge forholdene til rette for bedre treningsforhold og organisering i fotballgruppen. Kunstgressbane med undervarme i vintersesongen er bare et av tiltakene som kan bedre forholdene fremover. Hvordan dette i denne samenheng kan kritiseres er uforståelig. Videre er det flere engasjerte mennesker som bør kunne bidra for å styrke organisasjonen. Begynner å bli relativt lei av alle surmaga kommentarer på denne siden og i andre mediaer rundt driften av Liungen. Dere glemmer at styret og andre innvolverte bruker mye av sin fritid gratis for å drifte denne klubben. I steden for å bruke tid på stadig skriverier og sure kommentarer i alle sammenhenger kan dere jo engasjere dere og bruke noe av deres energi på å bidra positivt for klubbens utvikling.
Onsdag 8. juli 2009 11:28: Ikke skyld på ledelsen
Dette er ikke ledelsen i Liungen sin skyld, men spillerne. I den grad man kan utdeles skyld. Folk har lov til å gjøre som de vil og prioritere ferie hvis de vil det i stede for å spille kamper og komme på trening. Men.. da burde man kanskje ikke være med i en gruppe som er avhengig av at alle spillerne kommer på kampene. At ledelsen har skylda for at spillerne i gruppa dropper kamp blir vanskelig for meg å se.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode