Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c647684d40b6ffe2e5e105de8bf77264

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Liungen tapte dessverre 0-3 for Madsjø IF i 16-delsfinalen. - I 1. omgang var de klart best, men jentene spilte jevnt med dem i 2. omgang, sier trener Brede Nybråten. - Vi visste at de var gode, fordi de hadde slått Skjetten med de samme sifrene. Og Skjetten ligger på 2. plass i Interkretsen i Oslo. Det sier litt at Madsjøs trener sa at dette var deres beste kamp hittil i turneringa, sier en fornøyd  Nybråtaten på telefon  til Liernett i kveld.
Liungens lag er veldig ungt. I følge Nybråtan er laget i snitt 2-3 år yngre enn motstanderne sine. Jentene var slitne. Og stallen var nok litt for liten, mente treneren. - Nå håper jeg de tar med seg denne gode følelsen til seriekampene i 3. divisjon.Tidligere i dag spilte  Liungen uavgjort 1-1 mot Vallen (0-0 ved pause)
Liungens scoring kom ved Siri Bodin

Etter denne kampen uttalte den andre treneren, Micke Andersson, følgende: - De spiller bedre og bedre. Nok en gang kom jentene tilbake og utlignet. 14 av 16 spillere hos Vallen er fast på seniorlaget som er på topp i svensk 2. divisjon.
Forrige artikkel:Varmt nokNeste artikkel:Tre alvorlig skadet etter ulykke
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode