Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: c29b2eb49fd05f2cf1b3b54c42652f75

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Resultater i J 14, 1. divisjon

Liungen – Kongsberg 2 - 1 (1 - 0 ved pause)

Haugsbygd – Lier 1 - 5

DBK - Liungen 2 - 6

Høstsesongen er i full gang for de yngre jentene. Vi har fått en rapport fra kampen Liungen – Kongsberg. Liungens trener Vidar Brastad skrev, blant annet, følgende i sin rapport tiil Liernett etter første kampen:

”Kongsberg vant sin pulje i vårsesongen med full pott og 27-5 i målforskjell. Liungjentene gikk hardt ut fra start og spilte seg til noen halvsjanser.
Midtveis i omgangen fikk laget frispark. Kristine B. Friksen spilte ballen i en fin bue over både mur og keeper. Kongsberg utliknet til 1- 1, like etter pause etter at en av Liungens forsvarere hadde handser. Straffen ble satt sikkert i mål.
Seiersmålet kom 10 minutter før slutt på en corner som Kristine B. Eriksen satte direkte i mål
Det var super innsats av alle 15 involverte, og dette lover bra fremover”

Liungen har  altså full pott på sine to første kamper og leder.  Lier skal spille mot DBK  på torsdag og kan derfor komme à poeng med Liungen.