Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

3. div kvinner

Kongsberg kunstgress

Kongsberg - Liungen 2-1 (1-1 ved pause)


Scoringer:

1-0 20 min. v. Ingvill Bergstøl

1-1 33 min Karoline Kaalen Loland

2-1 74 min Beatrice Matling

Kampen på Kongsberg var tett og full av dueller og en bra match for de ca. 60 fremmøtte
Liungen hadde et par bra sjanser innledningsvis m. bla. et tverrliggerskudd fra Kristine Rasmussen som smalt ned på streken og spratt ut igjen.
Med et lite overtak tok hjemmelaget ledelsen i det 20 min, men etter dette sto Liunglaget skikkelig på og utlikningen var fullt fortjent.

I pausen ble optimismen igjen sådd og Liungen gikk inn i 2 omgang med full trykk. Vi fikk et comeback v. Ingunn Sørum i denne omgangen og hun viste vei med tøffe hodedueller, kjappe vendinger og stor fart. Dessverre ble det ingen nettsus denne gangen.

En annen "veterandebutant " var Marianne Holmguist mellom stengene som skapte stor trygghet og gjorde mange besluttsomme inngrep.

Kampen bølget frem og tilbake og spenningen var elektrisk hele omgangen. Kvarteret før slutt scoret hjemmelaget seiersmålet ,men med litt hell kunne fort Liungen ha tatt med seg ett poeng tilbake til Lier etter å ha presset hardt på i sluttminuttene.

Hos de gul-grønne leverte Sara Zai Munkvold (på bildet nedenfor) en solid innsats som stopper sammen med Lene Ask Johannessen.

Kongsberg har nå tre poengs ledelse og en kamp mindre spilt enn Liungen. Med bare to kamper igjen, må høyst sannsynlig Liungen belage seg på 3. divisjonspill neste år også dessverre ---.

Se tabellen her


Sara Munkvold (foto: Torger Almaas)

6 kommentarer

Lørdag 13. september 2008 02:06: AHA
Vel vel, store ord og hva skjer? når det virkelig gjelder går det galt. Her er treneren som rakker ned på andre lag og mener de er for dårlige til å spille på dette nivået. Men se, vi henter inn spillere som knapt nok trener, og setter ungjentene på benken i de viktige kampene. Mener å huske at den samme treneren har uttalt, at talent og treningsiver er de viktigste kriteriene for å lykkes. Regner med at dette er måten man verdsetter treningsiver i dette laget. Ikke noe vondt sagt om veteranene som stiller opp og prøver å redde opprykket. Nei, takke seg til å bli lenger nede på tabellen. Jeg blir heller nummer 7 enn å ty til slike virkemidler for å late som laget mitt er bra. Lykke til neste sesong jenter, håper dere rykker opp da. Og at dere som trener og er en del av laget, får spille også de viktige kampene.
Lørdag 13. september 2008 10:04: Micke
Hej til AHA som ikke klarer at skrive navnet sitt!!!
Merklig at du ikke kan navngi laget som du mener rakkes ned på.
Du kan heller ikke sett mye liung-kamper merker jeg,som igår hade vi 4 spillere på benken og ingen av dem var under 22 år!!!!!!!!!!!
Sara 93,Toverud 91, Kasta 91 Karoline 90( målscorer) ruud 89 , siri 88, spilte alle fra start!!!!!!!!
Vi har fått 5 nye spillere på hösten og ingen av disse er under 20 år, men kun 1 av jenterna har spillt ordinarie.
Så att vi ikke satser på dem yngre som du sier , vad får du detta ifra????????
Vil bare avsutte med at takke alle jenter fra kampen igår mot Kongsberg som vi dessverre tapte 2-1.
Jeg og Brede er stolte og imponert over dere, som jobber og sliter i 90 min og aldrig gir opp, TAKK
Lørdag 13. september 2008 11:42: Brede..
Hei til deg min kjære venn AHA. Jeg hadde satt veldig stor pris på om du kunne skrevet hvem du er eller hvem du mener skulle spilt denne kampen og som ikke var med. Vi stilte med samme lag i denne kampen som vi har gjordt i hele høst, bortsett fra helt bakerst og hadde du vært en del av oss hadde du også vist grunnen til det. Før denne kampen får jeg beskjed at 3 spillere måtte jobbe og 2 stk var syke. Når det gjelder spillere som ikke trener har det seg sånn at det hender klubber får nye spillere gjennom sesongen fra andre klubber og som har trent der og hvis de er bedre enn de vi har fra før mener du kansje at de bør sitte å se på selv om de er gode nok. Jeg kan ikke sjønne at vi ikke har latt alle som fortjener det få prøve seg hos oss, men mulig du vet mer enn meg så derfor hadde jeg håpet at du var tøff nok til å ringe meg så kan du få fakta i stede for si ting jeg tror du ikke har grunnlag for. Når det gjelder det laget du mener jeg rakket ned på trodde jeg det var ute av verden, men hvis du vil se hva jeg mener om de kan du gå inn på vår hjemme side og lese referatet om den kampen. Til sist vil jeg takke Marianne Holmkvist og Ingun Sørum for at de stilte opp for oss, og vi som lag håper dere vil være med oss når dere har tid. Dere er en utrolig resurs for oss og klubb og ikke minst jentene som setter utrolig pris på ha dere, kansje mer enn dere selv aner. Og til de andre som spiller på 7er laget til Liungen. Nå som innebandy sesongen har startet blir det sikkert få av dere på trening. Hos oss er dere hjertelig velkommen til å være med og trene når dere måtte ha tid. Selv om dere kansje synes at alderen har tatt overhånd er det ingen som kan ta fra dere det dere har av forståelse og hva som skal til for å lykkes i dette spillet og vi har bruk for dere og kansje dere lærer litt av de unge også..Mvh Brede Nybråten. og til deg AHA mitt tlf er 95052925 ring meg for en prat kansje kan vi sette ideene vår sammen, vi trenger fler...
Lørdag 13. september 2008 15:06: Rune Elven
Kjære AHA

Jeg synes det er svært gledelig å lese om Ingunn Sørum i liungendrakt igjen. Jeg vet dette "comebacket" satt langt inne. Ingunn var i flere sesonger en av Norges beste spisser, og det må være svært lærerikt for ungjentene i Liungen å få spille sammen med henne. Jeg husker godt den siste spissmakkeren hennes, ei ungjente som nå spiller på Asker, og ligner veldig på Ingunn i spillestil (AB Jevne). At du påstår at Ingunn ikke trener, beviser at du ikke kjenner henne i det hele tatt. Her snakker vi om en superspiller, som stepper inn og bidrar litt, noen år etter karriæren egentlig var over. Det du skriver blir like dumt som om Solskjær spilte noen kamper i Kristiansund og folk begynte å klage på at han tok opp plass. Tenk hva dette betyr i form av læring for de yngste.

Jeg er enig med deg i prinsipp, men gi litt rom for spillere som helt klart har utrolig mye å bidra med, ikke minst i forhold til holdninger og toppidrettskultur. Det at hun er verdt i seg selv er verdt et oppmøte på neste kamp, er bare bonus.
Lørdag 13. september 2008 16:37: AHA
Det var på ingen måte noen kritikk av de to veteranene som var med. Helt enig med dere trenere, jeg har ikke alt grunnlag for å uttale meg. Mitt prinsipp var bare at man burde bruke de spillerne som er med å trener gjennom hele sesongen. Ikke ta snarveier for å lykkes. Jeg hadde virkelig håpet at dere hadde greid en seier igår, slik at denne sesongen kunne endt med opprykk. Kanskje pga skuffelse over det jeg ble litt for kritisk. Dere hadde fortjent å rykke opp, både fordi dere er de mest seriøse og det mest talentfulle laget. Ønsker dere lykke til med all den "morsomme" treningen som må til gjennom vinteren, og håper dere rykker opp neste sesong.
Søndag 14. september 2008 13:04: Maria Ruud
Jeg flyttet til Moss for en mnd siden, men på grunn av det gode miljøet i Liungen ønsket jeg å fortsette der. Jeg får kun dratt på et par liungentreninger i mnd, men går fotballinje og trener med andre lag hver dag i Moss. Betyr det at jeg ikke skal få spille på liungen lenger? håper ikke det...

Flere saker fra arkivet

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Valset rundt med hallingene

Rikke Flaaten og Kristine Rasmussen feirer her en de seks scoringene mot Hallingdal FK som ble statister i andre omgang ---

Revansjerte seg

Rikke Flåten storspilte som midtstopper, da Liungen vant igjen etter to strake tap

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Tap mot topplaget

Lier/Liungen G-19 klarte som forventet ingen poeng mot Mjøndalen

To strake tap

Selv om Ingunn Sørum scoret tre mål, ble det et nytt tap for Liungens sjuerlag

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Glapp i forsvar

Selv om Maria Toverud (her sammen med Maria Ruud) scoret, ble det nok en gang poengtap for Liungen

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Liungen vant mot Bingen

Damene slår tilbake.

Liungen utklasset Vinn/Selvik

Det ble målfest i Sande i dag, da Liungen med kaptein Lene Ask Johannesen i spissen lekte seg til 12- 0 i kveldens 3. divisjonkamp for kvinner.

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Skandaløst av kretsen

- Åssiden burde ikke ha spilt i kretsens øverste divisjon, sier Liungens trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinnelag hadde gjort målkalas mot urutinerte Åssiden

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Sablet ned opprykksrival

Konnerud har ambisjoner, men fikk seg en på snørra av et meget godt Liungenlag.

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Opprykk i boks

Liungen er så godt som i fjerde divisjon. Etter å ha sikret uavgjort borte mot Steinberg skal utrolig mye rart skje for at de ikke rykker opp. Steinberg – Liungen 2-2 (0-0)

Svakt Liungen fikk bank hjemme

Et tafatt hjemmelag lot Byåsen slippe til mot slutten av kampen. – Byåsen ville mest og vant kampen på det. Vi må ha trua, sa assistenttrener Hasse Svanberg. I bakgrunnen nikket en samtykkende hovedtrener Lena Tyriberget, mens spillerne lå eller satt skuffet igjen på den våte Liungen-banen. Spillerne har all grunn til å være skuffet, selv om det bare er en teoretisk mulighet for at Larvik skal går forbi Liungen på tabellen. Allerede neste helg mot Skeid bør Liungen feie all tvil til side og slå bunnlaget Skeid.

Ujevn start på fotballhøsten

Men både Lier og Spa/Bra (her representert med Gabor Valo) får nye sjanser til å vise hva de duger til allerede førstkommende mandag ---

Liungen sløste vekk to poeng

Liungen hadde fullstendig tak på kampen. I andre omgang produserte jentene den ene 100 prosentsjansen etter den andre. I stedet utlignet Team Strømmen på et tilfeldig mål, sa en skuffet Jan Ausland på telefonen fra Strømmen stadion. Selv om Liungen gikk forbi Klepp på tabellen kan tre poeng mot bunnlaget, Larvik, i siste kamp bli utilstrekkelig. Det blir altså en ny "cupkamp" mot Kolbotn førstkommende lørdag.

Tapte ett poeng

Smilet kom først da mascotten dukket opp --

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Tapte to poeng

Etter å ha ledet 3-0, glapp det mot slutten for Liungens sjuerlag

God i femten minutter

Åskollen stoppet Liungens angrep i andreomgang og innhentet ledelsen ved samhandling og innsats

Tyriberget gir seg - svart dag for Liungen

Drammens tidende melder i dag at Lena Tyriberget gir seg som hovedtrener for Liungen.

Hat trick var ikke nok

Trass i tre scoringer måtte Jesper S. Johansen (tv) og Sylling gi tapt for Liungen og keeper Christian Fredrik Aaby ---

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Årets første tap

SpaBra mistet tabelledelsen i 6. divisjon etter 0-5 mot Kongsberg 2 i kveld.

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Liungenjentene fosser fram

Liungens J-19 vant igjen med sin nye keeper, Verena Sando (18), og seiersrekken fortsetter for klubben Liungen

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Liungen holder ikke nivået

Nok en gang fikk vi bekreftet at Liungen ikke holder toppserienivå. Å tape 1-3 for cupfinalist Asker er ikke ille resutatmessig, men liungene skaper nesten ikke målsjanser. Bortsett fra en fem minutters periode etter Liungens scoring, hadde Asker full kontroll. Siste kamp mot Kattem neste lørdag kan bli avgjørende, dersom det skulle gå mot sammensslåing av toppserielagene i Bergen.

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

Her er nye Liungen

Vi har vært på treningskamp med kamera.

Mot seriemesterskap

Supporterne kan snart ta bølgen igjen for Liungens sjuerlag --

Liungen knuste rivalen Konnerud

Herrelaget med overbevisende seier.

Jubel i Spa/Bra

Mens Sparta/Bragerøen er klar for 4. divisjon etter seier i dag, vant Liungen 2-0 over naboklubben Lier i det som bare ble et prestisjeoppgjør

Det drar seg til i femte

Liungens herrelag med ny kalasseier.

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Spilte jevnt, men scoringer uteble

Emre Tugsuz (th) og hans lagkamerater i Skiold var langt mer effektive enn Liungen, her i duell med Magnus Norup Berget, i onsdagens kamp på Liungbanen.

Flott innsats ga kvartfinale

Liungens J 14 måtte gi tap for Koperviks førstelag etter flere gode kamper under Plussbankcup i Kristiansand i sommer

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Sterke fotballprestasjoner

Lier og Liungens G-19 lag, under ledelse av trenerne Hans Petter Fuglerud og Preben Krogh-Jacobsen, har kanskje stått for sesongens største lokale prestasjoner med sine flere gode kamper i kvalifiseringen for Interkretsserien i høst

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Flott laginnsats

Vi er godt fornøyde med første omgang, sa trener Lena Tryberget til Lier-Nett like etter kampslutt. -- Det var flyt over spillet, god bevegelighet foran ballfører og stort trykk. Det skapte mange sjanser.

Liungen knuste Kolbotn!

Liungen knuste ett av topplagene, og er dermed svært nære fornyet kontrakt. Før kampen satt nervene utenpå Liungenspillerne, og da Kolbotn gikk opp i ledelsen i en god periode for hjemmelaget, var det mange som fryktet en gjentagelse av siste hjemmekamp. Da brettet jentene opp ermene og viste publikum festfotball.

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

Tap, trass i årsbeste av Liungen

Årsbeste av Liungen var ikke godt nok. Laget kjempet og vant mange dueller. Trondheims/Ørn scoret to mål på sine få sjanser, mens Liungen gikk målløse og poengløse av banen etter en rekke tilbud. Skal Liungen ta poeng i fortsettelsen må de score på sine klare sjanser. Likevel skimtet vi smil, optimisme og glød hos både spillere og trenere etter kampen.

Liungen lekte seg

Etter hvert som målene rant inn på Liungen-banen ble det hele en lek for bygdas fotballstolthet nummer en. – Det er artig å få igjen for innsatsen, sa en av kampens profiler, tremålscorer, Hanne Teigstad.

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Liungen til topps på tabellen

Liungen løp Skeid i senk og laget målkallass på Voldsløkka i Oslo på lørdag ettermiddag. I perioder så vi Liungen leke med Skeid. De skapte drøssevis av sjanser og fikk stor uttelling. Derfor fikk vi nærmest et ”ishockeyresultat.” Bortsett fra en 5-10 minutters periode i første omgang var Liungen totalt overlegne i tempo, pasningssikkerhet, løpsstyrke og teknikk. – Men vi er ikke alt for høyt oppe, sa trenerduoen Tyriberget og Svanberg. De minner om vårens seriefinale neste helg mot Amazon.

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Fin stemning på serieåpning for jenter-16

Smil og god stemning på både på og utenfor banen. Sylling/Liungen vant 5-0 over Sjåstad i J-klassen i en fairspillende kamp. Alder og erfaring avgjorde nok mye. Bortsett far d0e første 5-10 minuttene og i små perioder hadde Sylling/Liungen god kontroll. Noen av scoringene kom etter fint spill.

Poengdeling på Tranby

Det var tett og intenst, da lokaloppgjøret mellom Lier IL og Liungen endte 2-2

Rap vs. heavy metal

28-åringen fra Lier sverget til rap, noe som endte med et barslagsmål og rettssak

Liungen best i lokalderby

Liungen - Lier (g93) 1-0

Få mål tross Liungendominans.

Liungen valset i dag regelrett over Haugar. Tross et utall sjanser til hjemmelaget, endte kampen 2-0. Haugar ble flere nummer for små, selv for et Liungenlag der mange av de beste har forlatt klubben.

Lovende treningskamp

Liungens fotballjenter, her representert med Hanne Sofie Christensen, spilte jevnt med kretsmestrene fra Oslo i helga

Kamp om opprykk

Vil Audun Langaard og Liungen smile etter morgendagens kamp mot Åskolen 2?

Nærmer seg kretsmesterskap

Lier IL s J-14-lag vant den avgjørende kampen mot Liungen onsdag kveld

Effektive foran mål

Liungen sikret seg tre viktige poeng mot Konnerud etter 4-1 på Liungbanen i kveld

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Rundspilte motstanderne

Marita Ruud Gundersen (bildet) scoret fire mål, da Liungens sjuerlag for kvinner lekte seg til storseier mandag kveld

Liungen i oppløsning?

Det ble katastrofesifre, da Liungen gjestet krøllgresset til Fløya i ettermiddag. Etter 0-4 ved pause, ble det hele åtte baklengs i andre omgang. At Fløya kanskje er den største seriefavoritten er nok ikke noen trøst i dag. Riktignok har Liungen fortsatt to lag bak seg etter fire serierunder. Både Asker og Kattem er nemlig poengløse. Men hvor lenge kan Liungen holde hodet over vannet ? Er de heldige, kan de holde seg unna nedrykksplassene en uke til. Asker får nok store problemer med Røa 2. pinsedag på Føyka. Røa nedsablet nemlig Kattem hele 7-1 i dag.

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

3 viktige poeng i vanskelig kamp.

Etter ei uke med tøft program to Liungen i kveld 3 viktige poeng mot Fart. Det var et slitent Liungenlag som entret banen tidligere i kveld, og seieren satt langt inne. Hege Gunnerød satte inn 2-3 på overtid, og berget dermed viktige poeng som fører laget langt mot opprykk til toppserien.

Liungen-Fløya 2-3(1-1)

Liungen fortjente virkelig poeng.

Revanseoppgjør på Liungbanen

Vil Audun Langård og de andre spillerne i Liungen smile etter opprykkskampen i lokaloppgjøret på Liungbanen på søndag eller vil Lier stikke kjepper i hjulene