Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8262a379809828b6868b8f1879de9eb9

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

3. div kvinner

Kongsberg kunstgress

Kongsberg - Liungen 2-1 (1-1 ved pause)


Scoringer:

1-0 20 min. v. Ingvill Bergstøl

1-1 33 min Karoline Kaalen Loland

2-1 74 min Beatrice Matling

Kampen på Kongsberg var tett og full av dueller og en bra match for de ca. 60 fremmøtte
Liungen hadde et par bra sjanser innledningsvis m. bla. et tverrliggerskudd fra Kristine Rasmussen som smalt ned på streken og spratt ut igjen.
Med et lite overtak tok hjemmelaget ledelsen i det 20 min, men etter dette sto Liunglaget skikkelig på og utlikningen var fullt fortjent.

I pausen ble optimismen igjen sådd og Liungen gikk inn i 2 omgang med full trykk. Vi fikk et comeback v. Ingunn Sørum i denne omgangen og hun viste vei med tøffe hodedueller, kjappe vendinger og stor fart. Dessverre ble det ingen nettsus denne gangen.

En annen "veterandebutant " var Marianne Holmguist mellom stengene som skapte stor trygghet og gjorde mange besluttsomme inngrep.

Kampen bølget frem og tilbake og spenningen var elektrisk hele omgangen. Kvarteret før slutt scoret hjemmelaget seiersmålet ,men med litt hell kunne fort Liungen ha tatt med seg ett poeng tilbake til Lier etter å ha presset hardt på i sluttminuttene.

Hos de gul-grønne leverte Sara Zai Munkvold (på bildet nedenfor) en solid innsats som stopper sammen med Lene Ask Johannessen.

Kongsberg har nå tre poengs ledelse og en kamp mindre spilt enn Liungen. Med bare to kamper igjen, må høyst sannsynlig Liungen belage seg på 3. divisjonspill neste år også dessverre ---.

Se tabellen her


Sara Munkvold (foto: Torger Almaas)

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 13. september 2008 02:06: AHA
Vel vel, store ord og hva skjer? når det virkelig gjelder går det galt. Her er treneren som rakker ned på andre lag og mener de er for dårlige til å spille på dette nivået. Men se, vi henter inn spillere som knapt nok trener, og setter ungjentene på benken i de viktige kampene. Mener å huske at den samme treneren har uttalt, at talent og treningsiver er de viktigste kriteriene for å lykkes. Regner med at dette er måten man verdsetter treningsiver i dette laget. Ikke noe vondt sagt om veteranene som stiller opp og prøver å redde opprykket. Nei, takke seg til å bli lenger nede på tabellen. Jeg blir heller nummer 7 enn å ty til slike virkemidler for å late som laget mitt er bra. Lykke til neste sesong jenter, håper dere rykker opp da. Og at dere som trener og er en del av laget, får spille også de viktige kampene.
Lørdag 13. september 2008 10:04: Micke
Hej til AHA som ikke klarer at skrive navnet sitt!!!
Merklig at du ikke kan navngi laget som du mener rakkes ned på.
Du kan heller ikke sett mye liung-kamper merker jeg,som igår hade vi 4 spillere på benken og ingen av dem var under 22 år!!!!!!!!!!!
Sara 93,Toverud 91, Kasta 91 Karoline 90( målscorer) ruud 89 , siri 88, spilte alle fra start!!!!!!!!
Vi har fått 5 nye spillere på hösten og ingen av disse er under 20 år, men kun 1 av jenterna har spillt ordinarie.
Så att vi ikke satser på dem yngre som du sier , vad får du detta ifra????????
Vil bare avsutte med at takke alle jenter fra kampen igår mot Kongsberg som vi dessverre tapte 2-1.
Jeg og Brede er stolte og imponert over dere, som jobber og sliter i 90 min og aldrig gir opp, TAKK
Lørdag 13. september 2008 11:42: Brede..
Hei til deg min kjære venn AHA. Jeg hadde satt veldig stor pris på om du kunne skrevet hvem du er eller hvem du mener skulle spilt denne kampen og som ikke var med. Vi stilte med samme lag i denne kampen som vi har gjordt i hele høst, bortsett fra helt bakerst og hadde du vært en del av oss hadde du også vist grunnen til det. Før denne kampen får jeg beskjed at 3 spillere måtte jobbe og 2 stk var syke. Når det gjelder spillere som ikke trener har det seg sånn at det hender klubber får nye spillere gjennom sesongen fra andre klubber og som har trent der og hvis de er bedre enn de vi har fra før mener du kansje at de bør sitte å se på selv om de er gode nok. Jeg kan ikke sjønne at vi ikke har latt alle som fortjener det få prøve seg hos oss, men mulig du vet mer enn meg så derfor hadde jeg håpet at du var tøff nok til å ringe meg så kan du få fakta i stede for si ting jeg tror du ikke har grunnlag for. Når det gjelder det laget du mener jeg rakket ned på trodde jeg det var ute av verden, men hvis du vil se hva jeg mener om de kan du gå inn på vår hjemme side og lese referatet om den kampen. Til sist vil jeg takke Marianne Holmkvist og Ingun Sørum for at de stilte opp for oss, og vi som lag håper dere vil være med oss når dere har tid. Dere er en utrolig resurs for oss og klubb og ikke minst jentene som setter utrolig pris på ha dere, kansje mer enn dere selv aner. Og til de andre som spiller på 7er laget til Liungen. Nå som innebandy sesongen har startet blir det sikkert få av dere på trening. Hos oss er dere hjertelig velkommen til å være med og trene når dere måtte ha tid. Selv om dere kansje synes at alderen har tatt overhånd er det ingen som kan ta fra dere det dere har av forståelse og hva som skal til for å lykkes i dette spillet og vi har bruk for dere og kansje dere lærer litt av de unge også..Mvh Brede Nybråten. og til deg AHA mitt tlf er 95052925 ring meg for en prat kansje kan vi sette ideene vår sammen, vi trenger fler...
Lørdag 13. september 2008 15:06: Rune Elven
Kjære AHA

Jeg synes det er svært gledelig å lese om Ingunn Sørum i liungendrakt igjen. Jeg vet dette "comebacket" satt langt inne. Ingunn var i flere sesonger en av Norges beste spisser, og det må være svært lærerikt for ungjentene i Liungen å få spille sammen med henne. Jeg husker godt den siste spissmakkeren hennes, ei ungjente som nå spiller på Asker, og ligner veldig på Ingunn i spillestil (AB Jevne). At du påstår at Ingunn ikke trener, beviser at du ikke kjenner henne i det hele tatt. Her snakker vi om en superspiller, som stepper inn og bidrar litt, noen år etter karriæren egentlig var over. Det du skriver blir like dumt som om Solskjær spilte noen kamper i Kristiansund og folk begynte å klage på at han tok opp plass. Tenk hva dette betyr i form av læring for de yngste.

Jeg er enig med deg i prinsipp, men gi litt rom for spillere som helt klart har utrolig mye å bidra med, ikke minst i forhold til holdninger og toppidrettskultur. Det at hun er verdt i seg selv er verdt et oppmøte på neste kamp, er bare bonus.
Lørdag 13. september 2008 16:37: AHA
Det var på ingen måte noen kritikk av de to veteranene som var med. Helt enig med dere trenere, jeg har ikke alt grunnlag for å uttale meg. Mitt prinsipp var bare at man burde bruke de spillerne som er med å trener gjennom hele sesongen. Ikke ta snarveier for å lykkes. Jeg hadde virkelig håpet at dere hadde greid en seier igår, slik at denne sesongen kunne endt med opprykk. Kanskje pga skuffelse over det jeg ble litt for kritisk. Dere hadde fortjent å rykke opp, både fordi dere er de mest seriøse og det mest talentfulle laget. Ønsker dere lykke til med all den "morsomme" treningen som må til gjennom vinteren, og håper dere rykker opp neste sesong.
Søndag 14. september 2008 13:04: Maria Ruud
Jeg flyttet til Moss for en mnd siden, men på grunn av det gode miljøet i Liungen ønsket jeg å fortsette der. Jeg får kun dratt på et par liungentreninger i mnd, men går fotballinje og trener med andre lag hver dag i Moss. Betyr det at jeg ikke skal få spille på liungen lenger? håper ikke det...
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode