Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 3860bf024c871b460cb4deef6e3ba14a

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Liungen - Hallingdal 3-2 (1-1)

Tilskuere: 80

Hallingdal var ubeseiret før dagens kamp mot Liungen. Dette var første ordinære kamp på seniornivå, og laget har slått alle i vinterens treningskamper - også motstandere fra divisjonen over. Hallingdal har ambisjoner om å rykke opp, og kom til Lier på jakt etter 3 poeng.

Liungen gikk respektløst til verks, og kampen var knapt 2 minutter gammel da de fikk en riktig idømt straffe. Den ekspederte kaptein Lene Ask Johannessen sikkert i mål. Liungen hadde en rekke store sjanser etter dette, men det var hallingdal som skårte.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Etter hvilen startet Liungen igjen best, og tok fortjent ledelsen tilbake. Hallingdal kvitterte, og kampen jevnet seg ut. Fem minutter før slutt satt vinnermålet, og Liungbanen eksploderte.

Lene Ask Johannessen var uvurderlig for liungen i dag. Hun foret medspillerne med glimrende pasninger, og bare millimeter forhindret flere skåringer. Bakerst debuterte Maria Toverud på 16 som midtstopper. Hun spilte en prikkfri kamp, og hele 3 motspillere måtte ha isposer og pleie etter klokkerene og steintøffe taklinger.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier