Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5a4460cdb107e8f76a8d51af7899eae4

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Liungen har hatt en lite forsprang på gutta på Tranby nesten hele vårsesongen, men kan vi se en liten formsvikt hos gultrøyene? Og vi minner om at Lier kjempet Liungen  i senk i vårkampen i fjor og vant 3-0. Vil det samme skje i år?

Lier har spilt fornuftig og fått med seg poeng jevnt og trutt. Men de har heller ikke imponert. Laget spilte en svak kamp mandag mot bunnlaget DRIM. Her er spillende trener Morten Påsches oppsummering av den kampen:

- Kampen startet relativt jevnt, uten de store sjansene. Lier tilrev seg likevel initiativet etter hvert, og begynte å skape sjanser. Det var likevel DRIM som utnyttet en tellefeil i Lierforsvaret etter ca 20 minutter, og det stod plutselig 0-1. Som så mange ganger før var Lier bak i målprotokollen.
Det tok likevel ikke lang tid før Lier med flotte kombinasjoner utlignet da Stian Påsche spilte fri Daniel Tomter som scoret sikkert, og det sto 1-1. Etter ca 30 minutter var det Lasse Tomter som slo pasningen til tvilling Daniel som hamret ballen i mål til 2-1.

2. omgang ble mer bølgende enn den første, og Lier hadde store vanskeligheter med å få spillet til å sitte. Bedre ble det ikke da DRIM på en sjelden visitt utlignet til 2-2 etter ca 60 minutter. Frustrasjonen
begynte å bre seg i Lier-laget, som ikke fikk spillet til å gli som i første omgang. Etter 70 minutter gikk de likevel opp i ledelsen, da Stian Påsche med flott forarbeid spilte ballen inn foran mål til Ketil Ustad som enkelt kunne gjøre 3-2. Etter dette maktet ingen av lagene å score, og Lier kunne dra hjem en fortjent, men lite imponerende 3-2 seier.

Forrige artikkel:Post memorioNeste artikkel:Gamle "stjerner" glitrer litt
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 18. juni 2008 12:18: nils
Er vel sånn at Liungen ligger på 3.plass og ikke 2.plass... har dårligere målforskjell enn Moingen!
Onsdag 18. juni 2008 13:19: Torger A
Helt korrekt, jeg var i beste fall upresis. Selv om Liungen også har 21 poeng to poeng bak Lier, har de litt dårligere målforskjell enn Moingen --
Fredag 20. juni 2008 22:47: svein krogstad
Ikke akkurat et fort, hjemmebanen til Tranby. 10-5 på fire kamper. Passer Liungen perfekt å møte Lier nå!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode