Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

Lier Stadion:

Kvalifiseringsserie for interkretsserien, gutter 19

Samarbeidslaget Lier/Liungen - Hønefoss BK 2-7  (1-0 ved pause)

Scoringer: Hazir Ademi og Prince Monga (straffe)

Hjemmelagets bestemann Prince Monga ristet på hodet etter kampen. - Vi kom for langt bakpå i 2. omgang. Det var den dårligste omgangen vi har spilt i år, sa den gode teknikeren som i dag spilte godt som venstreback i første omgang og kontrollerte upresise framspill. Som resten av laget ble han stoppet effektivt, da han ble kjørt høyere opp på banen i 2. omgang, i forsøket på å kvitterere for baklengsmålene

Førsteomgang var sjansefattig, jevn og svak spillemessig. Begge lag stresset. Ingen av lagen torde å la ballen gå langs bakken. Typisk var det at Hazir Ademi utnyttet en feil i bortelagets forsvar og  plasserte ballen i mål fra kloss hold, like før pause.
I andre omgang mistet liiungene fullstendig grepet på midtbanen i perioder. Hønefoss fikk fart på ballen langs bakken. Det var fin bevegelighet. I løpet av vel 20 minutter ble 1-0 ble snudd til 1-5.  Liungens forsvar var på gyngende grunn. Det ble 1-5 før Anders Fossen Nilsen ble dyttet ned i feltet. Prince Monga var sikker fra straffemerket. Like etter ble det det 2-6. Og like før slutt 2-7
Hønefoss har to spillere som hospiterer med klubbens 1. divisjonslag.  Fridtjof Jørgensen og Magnus Vestbye Hansen viste blant flere andre på laget at de er vant med større balltempo og mer presisjon.

Gutta fra Lier har mye å jobbe med, men de har to seire hittil. Og de bær prøve å lære av feilene som ble gjort i kveld. En kamp går over to omganger ---

Noen glimt fra kampen:

Flere saker fra arkivet

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Mer enn en halv seier

Det kan lese av ansiktene til målscorerne Magnus Toft og Prince Monga etter at Lier/Liungens sluttspurt ga 2-2 mot topplaget Konnerud

Forrykende første omgang

Om man skal benytte en velkjent klisje så var "første omgang verd inngangspengene alene" passende for det hjemmelaget presterte.

Brødreduellen

Storebror Prince på Liers juniorlag tapte for lillebror Bongana på Gulskogen i kveld --

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Mye å gå på

Det er hovedkonklusjonen etter 2-0 mot Holeværingen i seriepremieren, og Liungen, her representert med målscorer Hazir Ademi, kan bli en vanskelig motstander i 5. divisjon

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Interkretsspill til høsten?

Liers Anders Fossen Nilsen scoret et meget viktige mål på Hønefoss denne uka --

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

Poengdeling på Tranby

Det var tett og intenst, da lokaloppgjøret mellom Lier IL og Liungen endte 2-2

Spolerte sjansene

Lier G 19 Anders Fossen Nilsen (på bildet) var svært skuffet etter kampen mot Åssiden i kveld.

Flott opphenting

Anders Fossen Nilsen ( i midten), kaptein på Liers G-19 var svært fornøyd med målscorerne Simen Stokke (tv) og Hazir Ademi etter kampen mot Mjøndalen i kveld.

Burde vunnet tosifret

- To fine mål av juniorspillerne Hazir Ademi og Espen Jorami var kanskje det mest positive, da Liungen slo bunnlaget Uvdal 5-2 i kveld

Ser langt etter opprykk?

Liungen skapte bare halvsjanser mot Åskollen og tapte klart

Full pott

Mads Hansen var en av måscorerne, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon lørdag

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Overkjøring i 1. omgang

Her scorer Audun Vestmoen ett av sine tre mål, da Spa/Bra viste stor effektivitet mot Drammens Fotballklubb.

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Små marginer på Tranby

Liers Anders Fossen Nilsen og Prince Monga (th) hadde store problemer med å overliste Konneruds gode keeper Marius Waagelsby onsdag kveld --

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Sterk andreomgang

- Vi bestemte oss for å jobbe hardt etter pausen, sier tomålscorer Tommy Hyving etter seieren over Hokksund.

Målfest og tabelltopp

Her jubler banens beste spiller, Audun Langaard, for en av sine scoringer mot DRIM

Viktige bortepoeng

Juniorspilleren Jørgen Solvang Nilsen (th på bildet) scoret et fint mål, men også juniorspillerne Herman Stenseth (tv) og Koenrad Herber fikk spilletid for Spabra i dagens bortekamp.

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Løp motstanderne i senk

- Viljen var god, men vi var for unøyaktige, sa Liungens trener, Tommy Nordstø, etter at Skrim ble slått 4-1 på Liungbanen i kveld.

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Seier og tap for futsalgutta

Edvin Blazys ble matchvinner i den første kampen i går, mens kontroversielle dommeravgjørelser preget den andre kampen.

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Fikk 50-årspresangen sin

Gabor Valo feiret dagen med en kjempekamp og sønnen Alevander scoret det siste målet da Spabra serieåpnet på Stoppen. Begge kan kalles matchvinnnere

Gode enkeltprestasjoner avgjorde

Liungen-Larvik 4-1 (3-1 ved halvtid).

Sikret tre nye poeng

Her scorer Alexander Valo seiersmålet og Spa/Bra topper 4. divisjonstabellen.

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Reistad jentene spilte godt

Reistad J15 var gode mot Hønefoss.

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Liungen mangler struktur

- Han var litt imponert over Liungens innsats i andre omgang, men Klepps trener og drammenser Knut Eriksen (43) syntes Liungen manglet struktur i sitt spill.

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

God arbeidsmoral

I kvalifiseringen for Interkretsserien tok Lier/Liungens juniorlag (bildet th) tre nye poeng tirsdag kveld

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Jevnt i nabooppgjør

Her er fornøyde målscorere på Spa/Bra etter at de avgjorde i andre omgang mot Lier IL i siste kvalifiseringskamp for NM.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Mistet poeng i Oslo

- Vi tapte mot et bedre lag, men det er selvsagt surt å gi fra oss ledelsen, sa Kinny Grewal (på bildet) etter at Lier futsal tapte kampen mot Oslo City.

Sjansefattig på Stoppen

Morten Hagen var nok en gang svært nyttig og skaffet Spa/Bra ett poeng -

Trenger en seier

Samarbeidslaget Lier/Liungen, G-19, har gått på to klare tap på rad, men snur det mot Åssiden på søndag?

Effektive Liungen

Målscorerne Tomas B. Zweidorrf (14) og Peter Grothaug (16) var svært så fornøyde etter en god andreomgang mot Urædd i går kveld.

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Tapte viktige poeng

Spissen Mats-Henrik Ueland var svært misfornøyd med sin debut for Spabra i kveld.

God i femten minutter

Åskollen stoppet Liungens angrep i andreomgang og innhentet ledelsen ved samhandling og innsats

Nye baklengsmål

Som ventet ble det en ny vanskelig kamp for Spabra mandag kveld.

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Endelig Sylling!

Etter flere jevne kamper med poengtap, kunne trener Øyvind Nilsen smile fornøyd igjen, mens det ble ble tap både for Spabra og begge seniorlagene til Lier IL fredag kveld.

Tok bølgen

Liers G-13 lag laget målkalass i den første kampen, mens de andre lagene måtte avgi poeng i søndagens kamper i Norway Cup

Møtte hverdagen

Etter to opprykk på to sesonger ble det et ublidt møte med 4. divisjon for Spa/Bras A-lag mandag kveld --

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Ingen god fotballuke

- Prestasjonene vil nok variere, sa Lier IL s trener Hans Petter Fuglerud (her tv) før serieåpningen. Det unge lagets tap mot Åssiden viste det i stor grad. Og på Stoppen ble det et nytt tap for Spa/Bra -

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

Bortetap for Spabra

Supporterne måtte godta tap og til tross for flere klare målsjanser ble det bare med den ene scoringen av Ramin Gazi på Kongsberg fredag kveld.

"Bare" uavgjort på Jevnaker

- Vi har mye å ta tak i, på lørdagstreningene fremover skal vi terpe på roller innenfor vårt spillemønster, mener trener Preben Krogh-Jacobsen (trenerkollega Hans Petter Fuglerud tv), etter juniorenes kamp onsdag

Fikk rom å løpe i

Shivan Ghazi og Svein Espen Sørstad sørget for to viktige scoringer og Shivans bror Rhamin bidro også til sjanseskapende angrepsspill for Spa/Bra mot Solberg i kveld.

Henger med i toppen

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

- Tok det som treningskamp

- Jeg tok det som treningskamp, smilte Liungens unge angrepsspiller Eirik Green (17, på bildet th), scoret sitt første mål på A-laget på straffespark og det hele 10- 0 over DRIM torsdag kveld.

Liers herrer vant

Lier ILs herrer dro i land en fortjent seier i kveldens kamp på en sørgelig gressmatte på Tranby.

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Forsvaret sovnet i 1. omgang

Den elendige første omgangen ødela nok en gang for Liungen etter 1-4 mot Sandviken ved pause.

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

Slitekamp ga tre poeng

- Det kunne ha gått begge veier, sa trener Tommy Nordstø etter at Liungen tok sin fjerde strake seier ---

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Liunger til Barcelona

Prince Monga, er en av de 50 unge fotballspillerne fra Lier, som reiser til Spania på treningsleir i dag

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

Sterk trio i viktige roller.

Spabras trener Marcus Walfridsson (i midten) lot Thomas Røed (th) spille. Kristian Bye Andersen (tv) var tilbake som midtstopper.

Hat trick på Føyka

Tre mål av Tommy Hyving var ikke nok til tre poeng til Liers A-lag --

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Viktig for rekruttene

Fotballtalentene, her representert ved Bonfils Maselela, Granit Ademi og Rasmus Gjemmestad, trenger forbilder i nærmiljøet. Derfor er det viktig at kommunens beste lag beholder plassen i 3. divisjon.

Liungen til topps på tabellen

Liungen løp Skeid i senk og laget målkallass på Voldsløkka i Oslo på lørdag ettermiddag. I perioder så vi Liungen leke med Skeid. De skapte drøssevis av sjanser og fikk stor uttelling. Derfor fikk vi nærmest et ”ishockeyresultat.” Bortsett fra en 5-10 minutters periode i første omgang var Liungen totalt overlegne i tempo, pasningssikkerhet, løpsstyrke og teknikk. – Men vi er ikke alt for høyt oppe, sa trenerduoen Tyriberget og Svanberg. De minner om vårens seriefinale neste helg mot Amazon.

Tapte duellene og kollapset

Liungen ledet 4-2, til det gjenstod knappe 20 minutter, men tapte 5-6 mot Åskollen 2

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Det er fasiten for Lier IL s g 16 etter helgas kamper i Postenserien

På tabelltopp med veteran

Tidligere Strømsgodset- og Åssiden-keeper Gabor Valo (46) holdt Spa/Bra inn i kampen i første omgang