Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7249a67428d9c7110439d85f46373c82

Seier og tap for futsalgutta

Edvin Blazys ble matchvinner i den første kampen i går, mens kontroversielle dommeravgjørelser preget den andre kampen.

Råholthallen Eidsvold: 

Oppsal-Lier 1-2 (0-2) 
1-0: Edvinas Blazys, 2-0: Blazys, 2-1 
Gult kort: Edvinas Blazys og Kim Kristiansen 

Vålerenga- Lier 8-1 (3-0) 
1-0, 2-0, 3-0, 3-1: Ole Christian Kristiansen, 4-1, 5-1, 6-1, 7-1, 8-1 
Gult kort: Edvinas Blazys

Lagleder Ketil Verpelstad har sendt Liernett denne rapporten:

- I kampen mot Oppsal vendte Edvin Blazys bort sin oppasser og banket ballen i mål. 2-0 kom på et frekt skudd. Kim Kristiansen var servitør ved begge  anledningene. Tam Hoang Le, Liers sisteskanse, stod som en levende vegg og hadde flere klasseredninger. Oppsal reduserte midtveis i 2. omgang, men Lier forsvarte seg godt. Lier fikk aldri den forløsende 3-1 scoringen, så kampen hadde nerve helt ut. Lier tok dermed sesongens første trepoenger i 1. divisjon. Best mot Oppsal var Lier-keeper Tam Hoang Le og tomålscorer  Edvinas Blazys.

Mot Vålerenga fikk Lier det tøft. Ikke bare møtte de god motstand i  Vålerenga, men fikk også svært kontroversielle avgjørelser mot seg av  dommerduoen. Den positive gnisten manglet i laget og Vålerenga scoret på  sine muligheter i 1 omgang og gikk til pause med hele 0-3, men ikke uten dramatikk. Blant annet sendte Edvin Blazys av et kanonskudd som traff treverket og helt på tampen av omgangen ble Lier snytt for en klar hends og  straffespark i sluttsekundene. Dommeren mente at han hadde blåst for pause før ballen traff hånda, men det var det kun dommeren i hallen som mente han gjorde. Vålerenga spillerne innrømmet handsen.

Lier gikk ut i hundre i 2 omgang og Ole Christian Kristiansen tok ansvar og reduserte helt på egenhånd til 1-3 etter kun et minutt. Håpet var tent og gutta hadde troen. Men igjen så skulle dommerne gjøre Lier et puss. I futsal har ikke keeperen lov å kaste ballen i motstanderens mål. Men det var nettopp det dommeren lot Vålerenga fikk gjøre. Et langt utkast går en meter over Prince Monga og sin motstander og spretter inn i mål forbi Lier-keeperen. Ingen er borti ballen. Dommeren vet tydeligvis ikke helt hva de skal gjøre, men godkjenner målet. Liers protester avfeies.

Lier klarer ikke å hente seg inn etter denne smellen og Vålerenga får det enkelt mot Lier som ikke får sitt samspill til å sitte. Mot slutten gir Lier mer eller mindre opp og Vålerenga scorer fire mål på de siste fem minuttene. Lier taper fortjent, selv om 8-1 er i noe overkant. Ingen av Lier-spillerne utmerker seg i stortapet.

Lier er fornøyd med sin første trepoenger for sesongen, men har mye å rette på i sitt spill og sin taktikk før de kan legge all skyld på dommerne når laget taper.

 

Her er laget. Bak fra venstre: Kim Kristiansen, Tam Hoang Le, Tommy Hyving, Lars Sætra og Prince Monga 
Foran fra venstre: Ketil Verpelstad, Ole Christian Kristiansen, Deivydas Augustinovicius og Edvinas Blazys
 (Foto: Privat).

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode