Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 077cb50165737c26f03d41ba3ccbf381

- Lier Cats lå under 1-3, men kom mer med i kampen, og vi klarte 3-3 til slutt, rapporterte Ingunn B. Sørum til Liernett

1. divisjon innebandy, damer
Lier Cats - NOR 92: 3-3 (1-1) (0-2) (2-0)
St. Hallvardhallen, 30 tilskuere
Mål: 0-1 Hanne Strand (5), 1-1 Marita Kristiansen (15), 1-2 Nina Halgrimsen (22), 1-3 Martine Jarnes (25), 2-3 Renate Kristensen (46), 3-3 Synne Werner (52).
Dommere: Odd Bjørn Moen og Rune Ulriksen, Drammen IBF

Nor begynte best og fikk et tidlig mål. Lier kom mer med i kampen og utligna etter 15 min. En flott prestasjon av Marita Kristiansen, som dro av et par spillere og satt ballen i mål. Spillet bølger frem og tilbake i 2 periode, men det er Nor som scorer mål. Vi får en spiller utvist pga for mange spillere på banen. I undertallsperioden scorer Nor nok en gang og det står 1-3. Lier går ut i 3 periode med mer aggresivitet og får til et visst trykk. Nors keepere er i form og redder mange Cats forsøk. Men endelig får Renate Kristensen brukt sin backhand og ballen går i mål. Lier og Nor får begge en spiller utvist etter krangling foran mål. Vi spiller 4 mot 4 uten at det resulterer i noe. Lier fortsetter trykket og etter fint forarbeid av Marita får Synne Werner ballen foran mål, hun drar den motsatt og setter den i kassa. 3-3. Lier får en spiller utvist for liggende spill, men Nor klarer ikke å benytte seg av overtallsspillet. Begge lag har sjanser på slutten og keeper Holmquist har også et par viktige redninger. Men i dag ble det poengdeling i lokaloppgjøret, noe Lier var fornøyd med siden vi klarte å hente inn ledelsen.

Forrige artikkel:Har du tid?Neste artikkel:19-åring druknet