Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Lier Cats i tøff kamp

Liers innebandylag (her representert med Marita Kristiansen) spilte 3-3 mot Akerselva på søndag, og med seier i siste kamp blir det andreplass i 1. divisjon.

Akerselva - Lier Cats  : 5 - 5 (1-3) (3-0) (1-2)

Lier begynte litt famlende i 1. periode, men jobbet seg inn i kampen. Marita Kristensen scoret. Det så ut som om Lier hadde kontroll på kampen. Men Akerselva reduserte etter dårlig oppdekking. Etter dette hadde de mange veldig bra kombinasjoner. Kaja kom til et skudd, Vibeke styrte ballen i mål 1-2. Ingunn B. Sørum og Marita Kristiansen samspilte fint og la opp til Renate Kristensen på åpent mål. 1-3.

2. periode begynte med at Ingunn Sørum ble utvist for høy kølle. I undertall fightet de bra. Men det endte omtrent med slåsskamp foran mål, etter at en Akerselvaspiller ga Helene Askevoll en albue og tok kvelertak på henne (!), noe lierjenta ikke fant seg i. Begge ble utvist og de måtte spille 30 sek. med tre spillere. De klarte å unngå mål i utvisningstiden, men Akerselva hadde den beste perioden og scorer tre mål. 4 - 3.

3.periode: Nå måtte lierjentene skjerpe seg hvis de skulle klare poeng. Akerselva spilte veldig tøfft, og dommerne tillot det meste, så her måtte de ta igjen. Tidlig i perioden snappet Ingunn en ball og gikk mot mål. Hun sendte i vei et skudd som utrolig nok gikk i mål. 4-4. Men Akerselva gikk nok en gang i ledelsen på et frislag som traff en av deres spillere og rett i mål. 5-4. De jobbet knallhardt og kom til flere muligheter. Ingunn  Sørum snappet igjen ballen og gikk rett på mål. Alene med keeper, og ballen gikk i kassa. 5-5. Lier jaktet seier, men kampen endte med poengdeling.

Siste kamp går altså 25.03 mot Sveiva 2. Gjøvik, Akerselva og Lier kjemper om 2 plassen ved sesongslutt.

Lag         Kamper  Seier   Uvgjort Tap     Mål     Baklengs   Poeng
Måløs         13         10            1         2         53   -    30               21
Lier            13           6            4          3        55    -   43                16
Akerselva    13          6            3           4       41     -   47                15
Gjøvik         13          6            2           5       49    -   42                 14
Sveiva          13          5            2           6       55    -   48                 12
Nor 92         13          3            3           7       48    -   53                   9
Grei             13          4            1           8       49    -   60                   9
Haugerud     13         4             0          9       33    -   55                    8

Flere saker fra arkivet

Vanskelig kamp

- Tre gode enkeltprestasjoner gjorde at vi lå under 0-3 etter 1. periode, forteller Ingunn Sørum som ikke hadde så mye å juble for etter søndagens innebandykamp mot Akerselva

Siste kamp avgjør

Lier Cats er blant de fire lagene som kjemper om topplasseringene i innebandyens 1. divisjon

- Det vippa ikke vår vei

Eks Liungenspiller, nå innebandyspiller Ingunn Sørum og Lier Cats var skuffa etter tapet for Gjøvik i St. Hallvardhallen søndag ettermiddag.

Lier Cats med målfest

Liers innebandylag, her representert med Ingunn Sørum, jublet over en ny utklassingseier i helga

Hjemmeseier

Lier Cats slo Haugerud 3-1 i innebandyens 1. divisjon i St Hallvardhallen på søndag

Årets første tap

Det glapp for Lier Cats i de to siste periodene i dagens førstedivisjonkamp i innebandy

Uavgjort for Lier Cats

- Lier Cats lå under 1-3, men kom mer med i kampen, og vi klarte 3-3 til slutt, rapporterte Ingunn B. Sørum til Liernett

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

Nærmer seg eliten ---

- Cats tar juleferie på en tredjeplass på tabell med en meget god målforskjell, skriver Ingunn Sørum på hjemmesida til Liers innebandylag i 1. divisjon.

Fortsatt ubeseiret

Lier Cats holder fortsatt kontakt med teten i kvinnenes 1. divisjon i innebandy

God juleinnspurt

Med hele sju scoringer på de to siste kampene har Vibeke Lundbekk (på bildet) bidratt til at Lier Cats har vunnet sine to siste kamper i 1. divisjon.

Sølv er ikke nederlag

-Sinnsykt bra, ropte Bjørn Andenæs, treneren for Lier Cats, etter at laget hadde sikret andreplassen i innebandyens 1. divisjon i ettermiddag

Tidligere fotballspiller Ingunn Sørum var skuffa etter at det glapp for Lier Cats mot Gjøvik i ettermiddagens 1. divisjonsoppgjør i innebandy i St. Hallvardshallen

Lier Cats var effektive

- Dette var en meget god start på det nye året, rapporterer Ingunn B. Sørum (på bildet) etter dagens seier.

Overbevisende innebandyseier

- I denne kampen er jeg veldig stolt av alle, skriver Ingunn B Sørum på hjemmesida til Lier Cats etter at laget hadde slått Gjøvik hele 7-3 på lørdag

Lierkattene tapte

Det glapp i tredje periode for Marita Ruud Gundersen (bildet) og Liers innebandyjenter på søndag

Laget målfest

Innebandyjentene og Ingunn Sørum (bildet) i Lier Cats nedsablet Strømmen på søndag

- Det snur nok

- Det sier den optimistiske lederen av innebandylaget, Lier Cats, Renate Solbakken (på bildet), etter bare èn seier i høst --

Fornøyde målscorere

I sin femte seriekamp ble det storseier til Lier Cats --

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

"Bare" 4. plass for Lier Cats

Her fyker ballen forbi keeper Siri Anfindsen, og dermed utligning til 7-7 i den avgjørende i kampen ---

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

Lier Cats ble seriemestere

Cats knuste Drammen og vant andre divisjon i innebandy.

Klar hjemmeseier

Lier Cats ` keeper Siri Anfindsen kan smile etter en god kamp mot gamle lagvenninner

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Rundspilte motstanderne

Marita Ruud Gundersen (bildet) scoret fire mål, da Liungens sjuerlag for kvinner lekte seg til storseier mandag kveld

To strake tap

Selv om Ingunn Sørum scoret tre mål, ble det et nytt tap for Liungens sjuerlag

Spilte på lavgir

Liungens sjuerlag med storscorer Ingunn Sørum i spissen "spaserte" seg til nok en storseier ---

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Topper tabellen

- Hjemvendte Ingeborg Susanne Abelsen (her som innebandyspiller) scoret to av målene, da Liungens sjuerlag dominerte tirsdagens kamp i Oslo

Slitsom helg

Det sa Ingunn Sørum som sammen med Marianne Holmqist, Vibeke Lundbekk og Marita Ruud Gundersen avsluttet som kretsmestere for sjuerlag et døgn etter åpningskampen for Lier Cats i innebandy

Vant finalen

Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen, og de andre på Liungens sjuerlag slo utfordrer Mangleerud/Star i går

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Lier Cats rundspilte Drammen2

Lier Cats – Drammen2 9-2 (2-1, 5-0, 2-1)

Tapte to poeng

Etter å ha ledet 3-0, glapp det mot slutten for Liungens sjuerlag

Liungen knuste Kolbotn!

Liungen knuste ett av topplagene, og er dermed svært nære fornyet kontrakt. Før kampen satt nervene utenpå Liungenspillerne, og da Kolbotn gikk opp i ledelsen i en god periode for hjemmelaget, var det mange som fryktet en gjentagelse av siste hjemmekamp. Da brettet jentene opp ermene og viste publikum festfotball.

Ingunn Sørum beste dame på ukens VG-børs

I det som ser ut til å bli hennes siste kamp på toppnivå, fikk Ingunn Sørum best karakter av samtlige på VG-børsen

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Målkalass på Stoppen

- Mange var gode i dag, sa femmålscorer Ingunn Sørum etter at Liungens sjuerlag vant hele 12-2 over Gruner i kveld.

Liungen tapte igjen

Liungen åpnet forrykende og ledet 2-0 etter snaue 6 minutter. Derfra og inn var det lettvinte baklengsmål i bøtter og spann.

Gamle "stjerner" glitrer litt

Veteranene med Inger Knuten, Marita Ruud Gundersen og Ingunn Sørum i spissen på Liungens sjuerlag har bevist at de fortsatt har målteft

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Vi vinner serien

- Det er målet vårt, sier den tidligere storspilleren Ingunn Sørum (her th sammen med en av sine trenere Lena Tyriberget)

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Jubler for scoringer og seire

- Vi satser på å beholde denne andreplassen ved sesongslutt, sier Ingunn Sørum målbevisst til Liernett etter nye poeng

Liungen sløste vekk to poeng

Liungen hadde fullstendig tak på kampen. I andre omgang produserte jentene den ene 100 prosentsjansen etter den andre. I stedet utlignet Team Strømmen på et tilfeldig mål, sa en skuffet Jan Ausland på telefonen fra Strømmen stadion. Selv om Liungen gikk forbi Klepp på tabellen kan tre poeng mot bunnlaget, Larvik, i siste kamp bli utilstrekkelig. Det blir altså en ny "cupkamp" mot Kolbotn førstkommende lørdag.

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Tap i siste kamp

- Kjip avslutning på en ellers bra sesong, skriver målscorer Ingunn Sørum ( på bildet) på Lier Cats `egen hjemmeside

God debut og strålende laginnsats sikret tabelltopp

Det var veldig kontakt med forsvarsfireren foran meg, sa en strålende fornøyd Lill-Yvonne Karlsen like etter debuten for Liungen på lørdag ettermiddag. Den tidligere Kolbotn-keeperen var en av mange spillere som vant duellene mot Amazon fra Grimstad. Aggressive angrepsspillere, med kaptein Ingunn Sørum som en klar ener med sin tre scoringer og hurtige løp, sørget igjen for målfest.

Gode enkeltprestasjoner avgjorde

Liungen-Larvik 4-1 (3-1 ved halvtid).

Skuffende kamp av Liungen

Alt lå til rette for en festaften. 550 tilskuere kom for å se Liungen kjempe om poeng. Men i stedet var det jentene fra Strømmen som dominerte størstedelen av kampen i Buskeruds fotballs storstue, Marienlyst. Fem baklengs betyr årets dårligste kamp for Liungen. Team/Strømmen var best i fem av kampens seks kvarter.

Liungen i oppløsning?

Det ble katastrofesifre, da Liungen gjestet krøllgresset til Fløya i ettermiddag. Etter 0-4 ved pause, ble det hele åtte baklengs i andre omgang. At Fløya kanskje er den største seriefavoritten er nok ikke noen trøst i dag. Riktignok har Liungen fortsatt to lag bak seg etter fire serierunder. Både Asker og Kattem er nemlig poengløse. Men hvor lenge kan Liungen holde hodet over vannet ? Er de heldige, kan de holde seg unna nedrykksplassene en uke til. Asker får nok store problemer med Røa 2. pinsedag på Føyka. Røa nedsablet nemlig Kattem hele 7-1 i dag.

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.

Tapte toppoppgjøret

Lier Cats - Målløs 2-3

Seier og tap for futsalgutta

Edvin Blazys ble matchvinner i den første kampen i går, mens kontroversielle dommeravgjørelser preget den andre kampen.

Tap, trass i årsbeste av Liungen

Årsbeste av Liungen var ikke godt nok. Laget kjempet og vant mange dueller. Trondheims/Ørn scoret to mål på sine få sjanser, mens Liungen gikk målløse og poengløse av banen etter en rekke tilbud. Skal Liungen ta poeng i fortsettelsen må de score på sine klare sjanser. Likevel skimtet vi smil, optimisme og glød hos både spillere og trenere etter kampen.

Tøff bortekamp

Marita Kristiansen (på bildet th) er flyttet inn som midtstopper mot Kolbotn i morgendagens bortekamp i Toppserien.

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Liungen til topps på tabellen

Liungen løp Skeid i senk og laget målkallass på Voldsløkka i Oslo på lørdag ettermiddag. I perioder så vi Liungen leke med Skeid. De skapte drøssevis av sjanser og fikk stor uttelling. Derfor fikk vi nærmest et ”ishockeyresultat.” Bortsett fra en 5-10 minutters periode i første omgang var Liungen totalt overlegne i tempo, pasningssikkerhet, løpsstyrke og teknikk. – Men vi er ikke alt for høyt oppe, sa trenerduoen Tyriberget og Svanberg. De minner om vårens seriefinale neste helg mot Amazon.

Liungen holder ikke nivået

Nok en gang fikk vi bekreftet at Liungen ikke holder toppserienivå. Å tape 1-3 for cupfinalist Asker er ikke ille resutatmessig, men liungene skaper nesten ikke målsjanser. Bortsett fra en fem minutters periode etter Liungens scoring, hadde Asker full kontroll. Siste kamp mot Kattem neste lørdag kan bli avgjørende, dersom det skulle gå mot sammensslåing av toppserielagene i Bergen.

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Full pott i helgen.

Keeper Tam Hoang Le kan glede seg over at Lier futsal kjemper i toppen av 1. divisjon.

Mot seriemesterskap

Supporterne kan snart ta bølgen igjen for Liungens sjuerlag --

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Få mål tross Liungendominans.

Liungen valset i dag regelrett over Haugar. Tross et utall sjanser til hjemmelaget, endte kampen 2-0. Haugar ble flere nummer for små, selv for et Liungenlag der mange av de beste har forlatt klubben.

Stor optimisme i Liungen

Det har vært sinnsykt bra på treningene denne uka, sier en alltid optimistisk Jan Ausland i Liungen. -- Sjansene er 70/30 for at vi klarer dette. Dersom både Liungen og Klepp vinner sine kamper, må Liungens seier være på to mål mer enn Klepps eventuelle seier i sin bortekamp mot Arna/Bjørnar. Jan Ausland håper at så mange som mulig følger laget med ledere i oppsatt buss som går klokka 10.00 fra klubbhuset på Liungenbanen.

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Svakt Liungen fikk bank hjemme

Et tafatt hjemmelag lot Byåsen slippe til mot slutten av kampen. – Byåsen ville mest og vant kampen på det. Vi må ha trua, sa assistenttrener Hasse Svanberg. I bakgrunnen nikket en samtykkende hovedtrener Lena Tyriberget, mens spillerne lå eller satt skuffet igjen på den våte Liungen-banen. Spillerne har all grunn til å være skuffet, selv om det bare er en teoretisk mulighet for at Larvik skal går forbi Liungen på tabellen. Allerede neste helg mot Skeid bør Liungen feie all tvil til side og slå bunnlaget Skeid.

En ny Ingunn Sørum?

- Det er bra at de begynner tidlig, sa den tidligere storscoreren som var på Liungen Cup sammen med familien for å se på niesen og andre små fotballrekrutter --

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Ingunn Sørum toppscorer med 10 mål

Hvor mange mål ville Liungens lynhurtige spiss, Ingunn B. Sørum, scoret for et av topplagene? Ingunns målappetitt hjalp dessverre ikke mot nedrykk.

Angrepspillet reddet årets første seier

-- Det var en uvant plass, sa debutanten Miriam Muntaz om midtbanerollen. Hun var gledesstålende etter kampen. Miriam har flere ganger før møtt Liungen. Sørlendingen har nemlig spilt for både Donn og Larvik, før hun gikk til Røa. I Røa ble det lite spilletid. Hun er på utlån og ”betalte” godt for seg med aggressivt og godt midtbanespill. Hun smilte om kapp med hurtige Bettina Jevne som også scoret sitt første seriemål i Liungen. Sammen med veteranen Ingunn Sørum var trioen stadig på farten og skapte panikk i Kattems forsvar. Men nok en gang slapp de inn alt for lette mål, til trenernes store fortvilelse. I snitt har laget nemlig sluppet inn nesten fem mål i hver kamp.

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Debuterer i morgen

Thomas Sørum skal spille morgendagens TV-sendte fotballandskamp mot Danmark.

Flott laginnsats

Vi er godt fornøyde med første omgang, sa trener Lena Tryberget til Lier-Nett like etter kampslutt. -- Det var flyt over spillet, god bevegelighet foran ballfører og stort trykk. Det skapte mange sjanser.

Risikerer å rykke opp

Lier Cats (innebandy). Feier motstanderne av banen i debutsesongen.

Mistet poeng i Oslo

- Vi tapte mot et bedre lag, men det er selvsagt surt å gi fra oss ledelsen, sa Kinny Grewal (på bildet) etter at Lier futsal tapte kampen mot Oslo City.

Liungen nærmest seieren

-- Det var surt å misse på de store sjansene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 1-1 mot Kattem i toppkampen. Nok en gang var det veteran som var Liungens farligste våpen mot et til tider velspillende og teknisk godt trønderlag. Spillemessig var Kattem best i førsteomgangen. derfor var det ikke ufortjent at var føringen da. I andreomgangen var Liungen klart best og hadde de fleste og farligste sjansene.

Ny keeper til Liungen

I dag ankommer Lill Yvonne Karlsrud (18) til Liungen-banen. Den unge Kolbotn-keeperen vil sannsynligvis tegne kontrakt med Liungen om kort tid, fortalte Jan Ausland til Lier-nett torsdag formiddag. Hennes kontrakt med Kolbotn går ut 1. juli, så Liungen må sette inn den nåværende andrekeeperen førstkommende lørdag. Karlsrud er eventuelt klar til Liungens kamp mot Amazon lørdag 3. juli.

Tredje strake seier

Lier G 13, her representert ved straffeskytter Gaute K. Nilsen, vant i dag igjen, og tolvåringene i Lier Wild Bulls snudde 0-3 til 5-3 på Ekebergsletta under Norway Cup

Nabooppgjør i fjerde i 2010

Solide kamper av både Spa/Bra og målscorer John- Erik Loe Olsen, og Lier i siste serierunde gjør at vi kan glede oss til to skikkelig publikumskamper neste år --

Sandviken - Liungen - Live

Liungen banket Sandviken - Første gang på tabelltopp!

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld