Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 37d8ec03252720ca2ba82581a2e119ff

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Kampfakta:
LIER FUTSAL-OSI 5-4 (3-1)
1-0: Ole Christian Kristiansen, 1-1, 2-1: Edvin Blazys, 3-1: Mads Hansen, 4-1: Edvin Blazys, 5-1: Mergim Hereqi, 5-2, 5-3, 5-4.

Troppen:
Tam Hoang Le, Ole Christian Kristiansen, Lars Sætra, Jon Brenden, Espen Røisland, Prince Monga, Mads Hansen, Stian Solberg, Kinni Grewal, Edvin Blazys, Mergim Hereqi og Kim Kristiansen

50 liunger hadde funnet veien til Tranbyhallen da Lier vant en fartsfylt, velspilt og svært underholdende futsalkamp i Tranbyhallen fredag kveld.
Lier fikk en pangstart da Ole Christian Kristiansen tok ballen med seg fra egen banehalvdel, passerte det som var av OSI-spillere og satte ballen kontant i mål. En herlig enkeltprestasjon. Standarden var satt. Festen var i gang. OSI reduserte riktignok like etterpå, men da Edvin Blazys satte inn 2-1 på et fantastisk skudd var Lier var offensiven igjen. Og publikum applauserte Liergutta. Mads Hansen scoret det viktige 3-1-målet før pause etter fine kombinasjoner med nevnte Blazys og la et godt utgangspunkt foran 2 omgangen.

Lier spilte en meget god 1. omgang. Tempo var høyt og spillerne var akkurat passe aggressive. Det eneste som manglet var en bedre uttelling

Lier fortsatte med samme trøkk i 2. omgang. Edvin Blazys hamret inn 4-1 etter et innøvd cornertrekk skissert av Kongsberg-gutten Jon Brenden. Skuddet var så hardt at OSI-keeperen ikke rakk i få opp hendene før ballen satt i nettmaskene. En scoring av høy klasse! Mergim Hereqi scoret 5-1 og kampen virket punktert. Lier hadde full kontroll. Det som kom stoppet Tam Hoang Le på mesterlig vis.
Men i futsal så skjer det raskt. Lier glipper i markeringen i tre tilfeller i de siste fem minuttene, og plutselig var OSi kun et mål etter. Samtidig hadde Lier pådratt seg fire akkumulerte frispark. Ved et femte ville OSI få tildelt et straffespark. Lier ridde av stormen og vant fortjent 5-4.

-Vi spiller årsbeste. OSI var et godt lag, de gav oss god motstand. Vi burde ha punktert kampen tidlig i 2. omgang, men OSI utnyttet våre markeringsfeil på slutten. De ga aldri opp, men det hadde vært et ran om OSI hadde fått poeng på slutten. Jeg synes vi hadde god kontroll og burde ha scoret mange flere.
Vi framstår som et sammensveiset lag, men har likevel lyst å trekke fram noen spillere som gjorde det lille ekstra. Edvin Blazys viser igjen hvilken klassespiller han er, Lars Sætra spiller en prikkfri defensiv kamp, og mangler kun scoringen. Ole Christian Kristiansen viser hvor viktig han er i sin bakposisjon og scorer et vakkert mål. Mads Hansen er en ressurs for laget og viser sine kvaliteter. Kinni Grewal viser fart og teknikk i skjønn forening , men mangler scoringen. Bakerst gjør Tam Hoang Le en solid kamp og har flere klasseredninger.
- Vi er et topplag, konstaterer lagleder Ketil Verpelstad.

Stillingen i 1. divisjon:
Lier Futsal er på topp med 18 poeng (7 kamper spilt), foran Oslo City 16 poeng (6 kamper) og Teisen Futsal med 16 poeng (6 kamper).

Allerede søndag spiller Lier to nye kamper i Oslo mot storfavorittene Teisen futsal og Oslo City med Vålerengas Hermeet Singh i sine rekker. Det virker som om at mye blir avgjort i disse kampene om Lier forblir et topplag.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde