Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: dba5d2e2f5fdf3fe70ea9b683e76df8f

Flere forsterkninger

Liungen Mads Hansen (på bildet), kaptein på Mjøndalens lag i 1. divisjon og Strømsgodsets lovende forsvarspiller Lars Sætra spiller for Lier futsal kommmende lørdag.

Mads er oppvokst på Tranby. Mjøndalens midtbanespiller fikk mye oppmerksomhet i mange norske medier i fjor da hans raid mot Hønefoss ble kåret til årets scoring på Fotballgallaen. Lars Sætra har i år til dels spilt glitrende som stopper for årets cupmester. På lørdag erstatter disse to Askers-spillerne Stian Solberg og Espen Røisland.

Mads Hansen har vært ønsket lenge av Lier futsal, og det ser nå endelig ut at Mads får sin futsaldebut for moderklubben. - Det er mange fotballklubber som viser sin interesse for Mads, derfor er det ekstra moro at han ønsker å spille for Lier futsal. Han vil heve oss flere hakk, sier Ketil Verpelstad, lagleder for Lier futsal.
- Lars Sætra ønsker å spille futsal med oss, og har fått grønt lys av Ronny Deila til å spille futsal for Lier futsal. Det er vi fornøyd med. Vi gleder oss til å se Lars spille.

Mergim Hereqi er tilbake etter skade, det samme er Thorleif Molvær.

Lier futsal stiller dermed med følgende mannskap til helgen:
Keepere: Kim Husum og Tam Hoang Le. Utespillere: Ole Christian Kristiansen, Lars Sætra, Ketil Verpelstad, Jon Brenden, Mads Hansen, Kim Kristiansen, Edvin Blazys, Mergim Hereqi, Prince Monga og Thorleif Molvær.


PS!
Futsallandslaget - Vålerenga, lørdag 20. november kl 20.00 i Oppsal Arena.

Kampen sendes også direkte på TV2 Sport/ TV2 Sumo.

Norges Fotballforbund skriver på sin hjemmeside:
VIF har flere rutinerte futsalspillere på laget, blant annet Harmeet Singh, Dawda Leigh, Amin Nouri, Adnan Haidar og Mos Abdellaoue. VIF-spilleren Mohammed Fellah er for øvrig én av to Tippeliga-spillere som er tatt ut i landslagstroppen, sammen med Kongsvingers Carl Erik Torp. VIF har flere rutinerte futsalspillere på laget, blant annet Harmeet Singh, Dawda Leigh, Amin Nouri, Adnan Haidar og Mos Abdellaoue. VIF-spilleren Mohammed Fellah er for øvrig én av to Tippeliga-spillere som er tatt ut i landslagstroppen, sammen med Kongsvingers Carl Erik Torp.

Mads Hansens lagkamerat i Mjøndalen, Abdurahim Lajaab, er tatt ut på futsallandslaget.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 17. november 2010 16:47: Futzal
Skal si Lier futsal får det til. Veldig moro at de klarer å få med så store profiler som Sætra og Hansen, men likevel holde et Lierpreg på laget. Lykke til på lørdag!
Torsdag 18. november 2010 11:12: Futsalsjefen
Moro å se at det er flere og flere lag som satser på futsal og at de klarer å tiltrekke seg profiler fra høyere divisjoner.
Torsdag 18. november 2010 17:04: Futsalz
Ikke akkurat flere og flere lag som satser på futsal. Bare Lier som satser på futsal. Lier er eneste klubb mellom Horten og Oslo. Men å tiltrekke seg profiler fra høyere divisjoner klarer de. Bra jobba!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode